تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 792 از 1185 اولاول ... 292692742782788789790791792793794795796802842892 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,911 به 7,920 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

داره خودمونی میشه sunflowerr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام جناب شریف عطار...نمیدونم این کامنت رو میخونید یا نه اما من پس از یه مدت استفاده افراطی از عطر به جایی رسیدم که الان هر عطری باعث بروز درد در سینوس هام به خصوص سینوس سمت چپم میشه و باعث میشه در قلبم احساس درد خفیفی داشته باشم...میخواستم بپرسم مواد شیمیایی یا سینتتیکی که در عطر ها استفاده میشوند بعد از یه مدت برای ما امراضی رو به وجود میارن؟اصلا درسته که میگن بوی عطر برای بیمارای قلبی ضرر داره؟

2. این کاربر از sunflowerr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sharif.1.attar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام جناب شریف عطار...نمیدونم این کامنت رو میخونید یا نه اما من پس از یه مدت استفاده افراطی از عطر به جایی رسیدم که الان هر عطری باعث بروز درد در سینوس هام به خصوص سینوس سمت چپم میشه و باعث میشه در قلبم احساس درد خفیفی داشته باشم...میخواستم بپرسم مواد شیمیایی یا سینتتیکی که در عطر ها استفاده میشوند بعد از یه مدت برای ما امراضی رو به وجود میارن؟اصلا درسته که میگن بوی عطر برای بیمارای قلبی ضرر داره؟
    سلام
    بنده تو این زمینه تخصّص ندارم. چیزی که به ذهنم می رسه اینه که سینوس شما به دلایلی متورّم شده که استشمام عطر باعث ایجاد حسّاسیّت بیشتر اون می شه. یعنی عطر علّت بیماری شما نبوده و دلایل دیگری اون رو بوجود اورده. پس از معالجه ی سینوستان، مطمئنّاً باز هم می تونی از عطر استفاده کنی.
    در صورتی که در تحقیقات ثابت بشه یک مادّه ی طبیعی یا شیمیایی برای سلامتی انسان یا محیط زیست مضره از چرخه ی استفاده خارج می شه.
    این چیزی که در خصوص ضرر بوی عطر برای بیماران قلبی بیان فرمودید رو من تا حالا نشنیدم.
    شریف عطّار
    Last edited by sharif.1.attar; 07-12-2012 at 16:41.

4. 7 کاربر از sharif.1.attar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sharif.1.attar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض درصد خلوص عطر

برای شناسایی انواع عطرها، از نظر درصد و میزان خلوص، از اسامی عرفی خاصی استفاده می شود. هرچند این استانداردها دقیقاً مشخّص و احصا نگردیده اند، امّا به صورت تقریبی می توان درجه ی خلوص را از نام انتخاب شده و از نام انتخاب شده، درجه ی خلوص را تشخیص داد.
    درجه ی خلوص عطر یعنی درصد مواد اوّلیّه اعم از طبیعی و مصنوعی که بعضاً آن را روغن عطر (Perfume Oil) نیز می نامند.
    مـثـلاً درجـه ی خلــوص عـطـر (Perfume یا Extraite) بین 30 الـی 40%، مـایـع عـطـر (Eau de perfume) بین 20 الی 30%، مایع آرایش (Eau de Toilette) بین 10 الی 20%، مایع کلن (Eau de cologne) بین 5 الی 10% و مایع بعد از اصلاح (After shave) بین 3 الی 5% می­باشد.
    این اعداد بر روی شیشه ی عطر معمولاً با عبارت vol نمایش داده می شوند. مثلاً اگر vol عطری 60% باشد درصد خلوص آن 40=60-100 است. پس هرچه عدد vol کمتر باشد غلظت عطر بالاتر است.
    باید عرض کنم در عطرهای ساخت کشور امارات مشاهده شده عدد vol را به دروغ پایین نشان داده همچنین ادّعا می کنند عطرشان perfume است ولی ماندگاری آن نشان می دهد این ادّعا صحّت ندارد.
    عطرهای ساخته شده توسّط تولیدکنندگان آمریکایی، از درصد خلوص بالاتری به نسبت عطرهای تولید شده در کشور فرانسه برخوردارند. مثلاً آمریکایی ها مایع آرایش (Eau de Toilette) را نزدیک 10% خلوص و فرانسوی ها همان نوع را با خلوصی نزدیک به 5% تولید می نمایند.
    هرچقدر خلوص عطر بیشتر باشد ماندگاری آن بیشتر است. فرض کنید نسخه ی perfume عطر curve ماندگارتر از نسخه ی eau de perfume همان عطر می باشد.
    شریف عطّار

6. 14 کاربر از sharif.1.attar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه nadermatin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام اساتید
    عطر تو بورس این فصل چیه؟
    یدونه قیمت مناسب تو بازه 50 تا 100 و یدونه ام رنج قیمت باز بهم معرفی میکنین؟
    من به شما عطرهای آنجل شلسر رو پیشنهاد میدم.البته اگه از عطرای سنگین ادویه ای خوشت میادالبته میگم سنگین یه وقت ذهنت نره سمت عطرای پیرمردی کاملا شیک و جوون پسنده و عالی.فقط 15-20 دقیقه بهش زمان بده تا بوی اصلیش باز بشه.مدل اسنشال 100 میل قیمت بازار تهران 75 تومن.ماندگاری و پخش خوب.مدل اورینتال 125 میل 90 تومن
    فعلا تو این گرونی نسبت به قیمتشون کیفیت خوبی دارن.
    راستی جان وارواتوس وینتج که 8 ماه پیش خریدم 125 میل 60 تومن بازار تسترشو میداد140 تومن.ژیوانشی پلی اینتنس هم نزدیک 170 تومن شده.

8. 3 کاربر از nadermatin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه tehran corner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    The War Zone

پيش فرض

سلام اساتید
    عطر تو بورس این فصل چیه؟
    یدونه قیمت مناسب تو بازه 50 تا 100 و یدونه ام رنج قیمت باز بهم معرفی میکنین؟
    ادکلن این فصل که لانویی دلوم هنوز با فاصله زیاد توی بورس است
    ۶۰ میلش الان در تهران ۱۲۸ هزار تومان است

داره خودمونی میشه nadermatin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

دوستان فروم بخصوص علی آقا که یاور همه این عطرای اماراتی رو استاد کرده کسی اگر این این عطرا رو تست کرده لطفا نظرش رو بگه ببینم ارزش خرید داره یا نه؟
    A Man (estiara) - voyager - له شامو اجمل

Last edited by nadermatin; 09-12-2012 at 18:56.

11. این کاربر از nadermatin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینا گزینه های بدی نیستن :
    50 میل Encre Noire و 50میل It`s Me For Him by Jacomo و 50 میل Bottle Night by BOSS, نسخه ریو Terre d Hermes

رنج قیمت باز
    M7 Oud Absolu , Kokorico , Midnight In Paris , Terre d Hermes
    من به شما عطرهای آنجل شلسر رو پیشنهاد میدم.البته اگه از عطرای سنگین ادویه ای خوشت میادالبته میگم سنگین یه وقت ذهنت نره سمت عطرای پیرمردی کاملا شیک و جوون پسنده و عالی.فقط 15-20 دقیقه بهش زمان بده تا بوی اصلیش باز بشه.مدل اسنشال 100 میل قیمت بازار تهران 75 تومن.ماندگاری و پخش خوب.مدل اورینتال 125 میل 90 تومن
    فعلا تو این گرونی نسبت به قیمتشون کیفیت خوبی دارن.
    راستی جان وارواتوس وینتج که 8 ماه پیش خریدم 125 میل 60 تومن بازار تسترشو میداد140 تومن.ژیوانشی پلی اینتنس هم نزدیک 170 تومن شده.
    ممنون از شما 3عزیز اما جسارتا چرا نظرا متفاوته؟
    با سن من(23سال) متضاد نیس که؟

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز منظورتون
    La Nuit de L'Homme for men by Yves Saint Laurent
    یا

La Nuit de L'Homme Le Parfum for men by Yves Saint Laurent

قبلا خونده بودم واسه سن 23 سال مناسب نیس،درسته؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه tehran corner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    The War Zone

پيش فرض

دوست عزیز منظورتون
    La Nuit de L'Homme for men by Yves Saint Laurent
    یا

La Nuit de L'Homme Le Parfum for men by Yves Saint Laurent

قبلا خونده بودم واسه سن 23 سال مناسب نیس،درسته؟

قیمتی که من دادم برای ادکلن لانویی دلوم است
    شما سی کی وان شاک را هم تست کنید
    ۱۰۰ میلش ۹۵ تومان است؛ به سنتان هم می‌خورد

15. 2 کاربر از tehran corner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه alireza-vb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    شاهرود

پيش فرض

ممنون از شما 3عزیز اما جسارتا چرا نظرا متفاوته؟
    با سن من(23سال) متضاد نیس که؟
    دوست عزیز این به خاطر تفاوت سلیقه است! عطر خوب برای شما اونیه که خودتون خوشتون بیاد ازش.
    من به شما Axis Blue هم پیشنهاد میکنم هم چهار فصله و هم به سن شما میخوره تست کنید شاید خوشتون بیاد .

17. 3 کاربر از alireza-vb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •