تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 84 از 98 اولاول ... 347480818283848586878894 ... آخرآخر
نمايش نتايج 831 به 840 از 978

نام تاپيک: معرفي كليه امكانات و رفع مشكلات LED مدل 2011 سوني به نام EX520

کـاربـر بـاسـابـقـه hovo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

تنها عیبی که من دیدم توی این تلویزیون اینه که بعضی موقع ها موقع عوض کردن شبکه صدا و تصویر نا هماهنگ میشن به غیر از این تا حالا ازش ایراد دیگه ای ندیدم ....
    وحید جان من هم دقیقا همین مشکل رو بهعلاوه چند مشکل دیگه درمورد دیجیتال مثلا قطعی ناگهانی پریدن به یک شبکه دیگه نداشتن در چند روز مشخص یک کانال و دست آخر هم ناهماهنگی صدا و تصویر داشتم
    نمیدونم با آبدیت درست شد یا دیجیتال اصفهان قوی شد
    به هر حال الان اصلا این مشکلات وجود نداره
    یادش به خیر میزدیم شبکه دو صدا یه چیز دیگه بود تصویر یه دو ثانیه عقب تر بعد تند تند یکی کانال رو کم و زیاد میکردیم حل میشد حیح

اگه نباشه جاش خالی می مونه ghaffar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    یه جایی به نام کوخرد

پيش فرض

سلام از دوستانی که با اینترنت ویدیو ex520کار کردم منو راهنمایی کنن دستگاه من موقع کانکت ارور 5003 رو میده
    ممنون از دوستانی که کمک های بی دریغ خودشون را برای دارندگان این مدل تلویزیون ارائه می دهند.
    من هم موقع اتصال به ویدئو و موسیقی های اینترنتی همین مشکل را دارم و بهتر بگم که Track ID ظاهرا نمیتونه آی دی من رو تشخیص بده و خطای شبکه میده در حالی که در مرورگر آن می توان سایت سونی و یا سایت های دیگر را مشاهده کرد و اتصال اینترنت هم بر قرار است.
    آیا دوستان دیگه تونستند از محتویات اینترنتی آن استفاده کنند یا این سایت ها فیل تر است و باید از پ ر و ک س ی استفاده کرد؟ سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که بدون فیل تر شکن بالا میاد و مشکلی نداره.
    پیشاپیش ممنون از راهنمایی و کمک دوستان حاضر در تاپیک
    برای استفاده از ویدئوهای اینترنتی مجبور شدم از پ ر و ک س ی استفاده کنم و در قسمت تنظیمات شبکه، آی پی و پورت را وارد کردم و توانستم از محتویاتی که توسط اینترنت ارائه می شوند استفاده کنم هر چند اینترنت 512 ADSL ما هنوز برای استفاده از امکانات اینچنین تلویزیون هایی خیلی خیلی سرعتش کنده ولی به تستش می ارزید. لیستی از پ ر و ک س ی هایی که می توانید استفاده کنید در سایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    وجود دارد که تعدای از آن ها فعال هستند
    Last edited by ghaffar; 08-12-2012 at 00:23.

پروفشنال Agame.Arash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    Devil's PlayGround !

پيش فرض

برای استفاده از ویدئوهای اینترنتی مجبور شدم از پ ر و ک س ی استفاده کنم و در قسمت تنظیمات شبکه، آی پی و پورت را وارد کردم و توانستم از محتویاتی که توسط اینترنت ارائه می شوند استفاده کنم هر چند اینترنت 512 ADSL ما هنوز برای استفاده از امکانات اینچنین تلویزیون هایی خیلی خیلی سرعتش کنده ولی به تستش می ارزید. لیستی از پ ر و ک س ی هایی که می توانید استفاده کنید در سایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    وجود دارد که تعدای از آن ها فعال هستند
    من تست کردم با این سرعتی که من دارم فقط می تونم عکس ویدیو ها رو ببینم !

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

وحید جان من هم دقیقا همین مشکل رو بهعلاوه چند مشکل دیگه درمورد دیجیتال مثلا قطعی ناگهانی پریدن به یک شبکه دیگه نداشتن در چند روز مشخص یک کانال و دست آخر هم ناهماهنگی صدا و تصویر داشتم
    نمیدونم با آبدیت درست شد یا دیجیتال اصفهان قوی شد
    به هر حال الان اصلا این مشکلات وجود نداره
    یادش به خیر میزدیم شبکه دو صدا یه چیز دیگه بود تصویر یه دو ثانیه عقب تر بعد تند تند یکی کانال رو کم و زیاد میکردیم حل میشد حیح
    یعنی ممکنه بخاطر آپدیت باشه ؟؟
    چون من توی مشخصات آپدیت هایی که میاد می خونم فقط واسه امکانات اینترنتیش هستش !!! البته این رو هم بگم من تا حالا آپدیت نکردم ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه ghaffar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    یه جایی به نام کوخرد

پيش فرض

آپدیت جدید نسخه 4.017GAA تاریخ 07/12/2012
    System Software Update (Version 4.017GAA) For Asia Pacific
    من از تلویزیون آپدیت کردم و تغییر محسوسی ندیدم. جایی هم پیدا نکردم تفاوتش با نسخه ی قبلی نوشته باشه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

با سلام . این تی وی قفل کودک هم داره واسه کلیدهای کناریش ؟ کلیدهای کناری دستگاه غیر فعال بشه .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود، دوستان مدتی که 2تا 40 از این سری تهیه کردم، اما احساس میکنم که این سری زاویه دید کمی داره! به این صورت که از کناره ها به tv نگاه کنید، رنگ ها شفافیت و وضوح تصویر از روبه رو را نداره، و مثلا رنگ قرمز کمی به بنفش میزنه و یا بلور ِ. میخوام بدونم برای بقیه هم به همین شکلِ؟ رفع شدنی ست؟ سپاس

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام دوستان

من هم KDL-40EX520 را گرفتم از گچین به قیمت 1750 تومن !
    البته توی گچین چیز به در بخور دیگری نبود ! بیشتر سامسونگ داشتن
    کاش یک هفته قبل این تاپیک را دیده بودم .

فعلا نیستم که درست تستش کنم ولی تا جایی که دیدم کیفیت تصویرش خوب بود ( من که نمی خوام فوتبال ببینم ) ولی چیزهایی که من را از خرید پشیمون کرد اینه که فرمت Ntfs و هارد اکسترنال را پشتیبانی نمی کرد ! بر خلاف تبلیغات سایتها نمیشه فیلمها را روی فلش ظبط کرد ! یک مشکل خیلی بزرگ هم اینه که فرمت MKV را نمیخونه ! بقیه مشکلات هم بعدا که تونستم تست کنم مشخص میشه !!!

راستی به نظر شما دایو ایکس را فرق می کنه چه کشوری ریجستر کنیم ؟ مثلا ایران بزنیم محدودیتی نداره ؟
    Last edited by kejap; 16-12-2012 at 00:43.

پروفشنال Aloneboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

با سلام
    يه سوال من اين تلويزيون رو امروز 1900 گرفتم.قيمت هاش نسبت به يك هفته قبل 50 تومان بيشتر شده بود
    من مشكلي كه دارم اين هستش كه شبكه هاي تلويزيون ايران را تار (نويزدار) نشون ميده حالا نمي دونم مشكل به خاطر شبكه هاي ايراني هستش يا نه؟چون با دستگاه ديجيتال خود تلويزيون مشاده مي كنيم و رس-يور نداريم تا شبكه هاي م-ا-ه-و-ا-ر-ه -ا - ي رو ببينيم و مقايسه كنيم
    لطفا بگيد مشكل در تنظيمات هستش ؟

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

با سلام
    يه سوال من اين تلويزيون رو امروز 1900 گرفتم.قيمت هاش نسبت به يك هفته قبل 50 تومان بيشتر شده بود
    من مشكلي كه دارم اين هستش كه شبكه هاي تلويزيون ايران را تار (نويزدار) نشون ميده حالا نمي دونم مشكل به خاطر شبكه هاي ايراني هستش يا نه؟چون با دستگاه ديجيتال خود تلويزيون مشاده مي كنيم و رس-يور نداريم تا شبكه هاي م-ا-ه-و-ا-ر-ه -ا - ي رو ببينيم و مقايسه كنيم
    لطفا بگيد مشكل در تنظيمات هستش ؟
    این مدل من از نزدیک دیدم یمقدار توی تصاویر SD ضعیفه - ونیزهم داره ولی هرچی به صاحب متعصب سونی دوستش میگم قبول نداره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •