تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 65 از 308 اولاول ... 155561626364656667686975115165 ... آخرآخر
نمايش نتايج 641 به 650 از 3075

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | بلوگرانا | جلد 2

پروفشنال Iman-Emperatour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Mashhad City

پيش فرض

ایمان جان خسته نباشی عزیزم

در مورد این مطلب
    براي پسرک گريز پاي نوکمپ که حالا مرد شده است

من زیاد مایل نبودم این مطلب رو توی انجمن پی سی بزارم
    کلا وقتی احساس کنم در یه مطلب ممکنه جوری حرف زده باشم که طرفدارای دیگر تیمها در این انجمن که همگی دوستان خوب من هستن ناراحت یا دلگیر بشن از گذاشتن اون در این تاپیک یا کلا انجمن خودداری میکنم
    شاید به همین خاطر باشه که تو هم بخش انتهایی این مطلب رو حذف کردی
    در کل وقتی بخشی از یک متن رو به هر دلیلی حذف کنیم تمام اون متن آسیب میبینه
    به احترام طرفداران بارسایی من متن کاملشو الات تو این بخش قرار دادم....فقط خواستم تمام صحبتهای این نویسنده محفوظ باشه

2. 3 کاربر از Iman-Emperatour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

ليونل مسي فردا مي‌تواند بازي کند

ستاره آرژانتيني صبح امروز در تمرينات تيمي بارسلونا شرکت کرد و مي‌تواند آبي‌اناري پوشان را در ديدار فردا شب مقابل بتيس همراهي کند. باشگاه بارسلونا از بازگشت ليونل مسي به تمرينات گروهي در جلسه تمريني صبح امروز براي اولين بار پس از مصدوميتش در جريان ديدار روز چهارشنبه با بنفيکا استقبال کرد.مسي پس از مصدوميت به تنهايي در سالن بدنسازي به تمرين مي‌پرداخت؛ اما امروز صبح در تمرينات تيم حاضر شد و به احتمال بسيار زيادي تيمش را براي ديدار با بتيس همراهي خواهد کرد.تيتو ويلانووا و پزشکان تيم شرايط اين بازيکن را پس از جلسه تمريني امروز بررسي خواهند کرد و در خصوص سفر مسي تصميم مي‌گيرند؛ حتي اگر وي در ترکيب تيم براي رويارويي با بتيس قرار بگيرد، ممکن است در ميان يازده نفر اصلي نباشد.
    ==========
    مسی در بغداد

یک کارگردان عراقی فیلم کوتاهی را درباره پسری که علاقمند به مسی است ساخته.

به گزارش خبرآنلاین؛یک کارگردان عراقی به نام شهیر عمر خلیفه فیلم کوتاهی به نام "مسی بغداد" ساخته که در آن کودکی عراقی را به تصویر می کشد که از هوادارن مسی و تیم بارسلونا است. این کودک که یک پای خود را از دست داده با عصا فوتبال بازی می کند. روزنامه مارکا تصویری از این کودک را منتشر کرده است.
    Last edited by Greedy; 08-12-2012 at 18:32.

4. 6 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

عكس بالا مربوط ميشه به رونالدو كه 96 متر رو در 10 S دوييد

عكس پايينش مربوط ميشه به گل مسي به ختافه

حالا اون زيرش توضيح داده : رونالدو 96 متر رو در 10 s دوييد و مقابلش بازيكني قرار نداشت و سرانجام موفق به گل زني هم نشد و با اوسين بولت مقايسه ميشه

اما مسي 62 متر رو در 10 s دوييد و 6 نفر رو دريبل كرد و يه گل ديدني هم زد كه با مارادونا مقايسش ميكنن

منبع: fcbarca.ir
    توپش گل نشد چون مثله مسی خوش شنانس نیست.
    منم اگه هم قد مسی بودم سرعت دویدنم زیاد میشد
    اینم همه ی شما دوستان میدونید که سرعت مسی به رونالدو نمیرسه
    امیدوارم دوستان ازم ناراحت نشده باشن

6. 3 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

به احترام طرفداران بارسایی من متن کاملشو الات تو این بخش قرار دادم....فقط خواستم تمام صحبتهای این نویسنده محفوظ باشه
    ایمان جان نویسنده این مطلب خودمم
    و قصد نداشتم مطلبم رو توی این انجمن قرار بدم
    این کل حرفم بود عزیزم

8. 9 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

توپش گل نشد چون مثله مسی خوش شنانس نیست.
    منم اگه هم قد مسی بودم سرعت دویدنم زیاد میشد
    اینم همه ی شما دوستان میدونید که سرعت مسی به رونالدو نمیرسه
    امیدوارم دوستان ازم ناراحت نشده باشن
    مسی با فکرش کار میکنه نه زورش ..... تو کوچیکترین فضا توپو وارد دروازه میکنه چون با عقلش کار میکنه نه اینکه مثه کریس با زور پاهاش به توپ ضربه بزنه فضا ....

10. 7 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

مسی با فکرش کار میکنه نه زورش ..... تو کوچیکترین فضا توپو وارد دروازه میکنه چون با عقلش کار میکنه نه اینکه مثه کریس با زور پاهاش به توپ ضربه بزنه فضا ....
    منکه جزء دوییدن تکنیکی از مسی ندیدم
    تنها کاری که میتونه بکنه اینه که سریع این طرفو اون طرف میشه
    باز رونالدو شوت میزنه مسی که اصلا شوت نمیزنه

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

منکه جزء دوییدن تکنیکی از مسی ندیدم
    دوست عزیز شما اشتباها به جای تماشای بازی بارسلونا مسابقات دو و میدانی تماشا میکردی
    راستی کنجکاو شدم بدونم دویدن تکنیکی دقیقا چجوریه ؟ مثلا موقع دویدن ملق میزدنن یا پشتک وارو ؟

13. 9 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دنیلسون: رونالدو فروتنی مسی را کم دارد

ستاره سابق سلسائو بر این باور است که برتری ستاره آرژانتینی نسبت به رونالدو، در مسیر کسب توپ طلا هم به توانایی های او در زمین چمن بستگی دارد و هم به شخصیتش خارج از میدان

سایت گل- دنیلسون، بازیکن سابق خط میانی باشگاه رئال بتیس در صحبت هایی به این نکته اشاره کرد که لیونل مسی، ستاره آرژانتینی باشگاه بارسلونا نامزد اصلی کسب توپ طلای امسال است و معتقد است که عقب افتادن رونالدو در این مسیر به دلیل کمبود فروتنی این بازیکن پرتغالی است.

محتوای مخفی: ادامه 
    این درحالی است که کریستیانو رونالدو، آندرس اینیستا و لیونل مسی، سه نامزد نهایی دریافت توپ طلای سال 2012 هستند و با وجودی که درخشش رونالدو در سال جاری نقش پررنگی در قهرمانی رئال مادرید در رقابت های لالیگا داشت، دنیلسون معتقد است که جایزه توپ طلای امسال باید به مسی برسد.

او در صحبت هایی به رادیو سارسا گفت:« مسی از سیاره دیگری است. او کاری می کند که همه چیز ساده به نظر می رسد. بازیکن دیگری نیست که بتواند توپ طلا را ببرد. کریستیانو فوق العاده بوده ولی مسی حتی از او هم بهتر بوده است. من اگر بودم، نام مسی را در صدر لیست می نوشتم، اینیستا رای دوم من بود و در رتبه سوم نام رونالدو را می نوشتم.»

ستاره سابق تیم ملی برزیل که در بیش از 60 بازی ملی برای سلسائو به میدان رفته بود معتقد است که رونالدو از نظر فروتنی در پشت سر مسی قرار دارد:« رونالدو باید فروتن تر از این باشد. یک روز شنیدم که از او پرسیده اند که به نظر او بهترین بازیکن دنیا کیست و او از خودش نام برده بود. همین سوال از مسی هم پرسیده شد و مسی گفت که به نظر او اینیستا بهترین بازیکن دنیاست؛ هم تیمی اش در بارسلونا... این نشان دهنده فروتنی اوست.»

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Cristiano Ronaldo lacks the humility of Messi, says former Brazil international Denilson

کلکسیون پیراهن بازیکنان، یکی از دلمشغولی های مسی

ستاره آرژآنتینی باشگاه بارسلونا علاقه زیادی به جمع آوری پیراهن بازیکنان دنیای فوتبال دارد و حالا در کلکسیونش 350 پیراهن دارد

سایت گل- لیونل مسی، ستاره جوان و ریز نقش باشگاه بارسلونا تا حالا 350 بار از بازیکنان تیم های حریف پیراهنهایشان را برای یادگاری گرفته و این پیراهن ها را در یک چمدان نگهداری می کند و حالا می خواهد در بنیاد خیریه اش این پیراهن ها را به نمایش بگذارد.

محتوای مخفی: ادامه 
    این درحالی است که بازیکنان تیم های مختلف وقتی با مسی روبرو می شوند، می دانند که یک بازیکن بزرگ و شاید حتی یک افسانه را پیش رو دارند. اما همین بازیکن افسانه ای، چه خودش و از طریق دوستانش در سرتاسر دنیا، یک هدف خاص را دنبال می کنند. لیونل مسی در نظر دارد تا با جمع آوری پیراهن های بازیکنان بزرگ دنیا، به تعداد بازیهایی که انجام می دهد، پیراهن بازیکنان تیم های مختلف را جمع آوری کند.

طبق گزارش منتشره در اسپورت کاتالونیا این ستاره آرژآنتینی حالا یک چمدان با 350 پیراهن دارد. از نظر او فوتبال در زمین چمن شروع می شود و در زمین چمن هم به پایان می رسد و به همین خاطر بارها شده که برای دریافت جوایز و پیراهن های بازیکنان دیگر، از اعضای خانواده اش کمک گرفته. البته او از این کار یک هدف خیریه را دنبال می کند و قصد دارد تا در بنیاد خیریه مسی این پیراهن ها را به نمایش بگذارد.

15. 11 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Iman-Emperatour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Mashhad City

پيش فرض

ایمان جان نویسنده این مطلب خودمم
    و قصد نداشتم مطلبم رو توی این انجمن قرار بدم
    این کل حرفم بود عزیزم
    باورم نمیشه متنه به این زیبایی رو نوشتید اونوقت از انتشارش برای اینجا اجتناب میکنید!
    این یه صحبت یه هوداره واقعیه. هرکی نمیخواد باورش کنه بهتره نخونش اینجا تایپیک هوادارن بارساست پس لطفا ما رو از این مقاله ها محروم نکیند اقای علیرضا...
    اگه میشه بعدها بازهم از این دست نوشته ها زیبا تو سایت قرار بدید که یکی مثله من منتظرشون هستم

17. 7 کاربر از Iman-Emperatour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوست عزیز شما اشتباها به جای تماشای بازی بارسلونا مسابقات دو و میدانی تماشا میکردی
    راستی کنجکاو شدم بدونم دویدن تکنیکی دقیقا چجوریه ؟ مثلا موقع دویدن ملق میزدنن یا پشتک وارو ؟
    من گفتم جزء دویدن کاری ازش ندیدم نه اینکه دویدن تکنیکی بلد نیست
    یه پست گذاشتم که لطف کردن حذفش کردن
    به هرحال برای پایان دادن به این صحبت ها من بحثو همین جا تمومش میکنم
    به هر حال تاپیک بارساس
    Last edited by Abdolreza2012; 09-12-2012 at 17:09.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •