سقف قیمت 2 تومنه...اینی که شما میگی بالای 3 تومنه!
acer v3 با کانفیگ 640 هم بالای 2 تومنه...ولی مشخصات خوبی داره
z580 i5 زیر 2تومنه ولی گرافیکش 630 ـه!![]()
سقف قیمت 2 تومنه...اینی که شما میگی بالای 3 تومنه!
acer v3 با کانفیگ 640 هم بالای 2 تومنه...ولی مشخصات خوبی داره
z580 i5 زیر 2تومنه ولی گرافیکش 630 ـه!![]()
بالای دو تومن میخوای بدی سر گیم؟؟؟
خب برو یه 360 بگیر دی وی دی رو بزار توش بازی کن دیگه .
همین دیروز far cry 3 رو دیدیم رو ultra با لبتاب4 تومنی داشتن بازی میکردن خدایی خیلی کمتر از ps3 و 360 بود !
شما یه تومن بده یه کنسول بخر
یه تومنم یه لبتاب مینی شیک بخر !
چه کاریه....
اتفاقا یه xbox 360 داشتم قبل گرونیها فروختم ولی یه مدت دلمو زد سر همین نمی خوام کنسول بگیرم با دو تومن یه کیس خوب میتونم جمع کنم ولی اینکه لبتاپ رو میشه جا به جا کرد خوبه و از همه مهم تر حد اقل دو نفر میبینن چی گرفتیبه هر حال تصمیم گرفتم کیس بگیرم چون شنیدم لبتاپ های جدید با ویندوز هشت که بیاد باعث میشه این لب تاپ ها افت پبدا کنه از یه جا خوندم !
الان که از wc اومدم بیشتر فکر کردم دیدم عجب ایده ی خوبی دادی !!!
اگه بتونی تا 2200 تومن هزینه کنی مدل 8481G ایسر گزینه خوبیه . گرافیکش هم خوبه . کانفیگ این مدل خوب هست و ظاهر لپ تاپ هم ظریف و قشنگه . کلا" لپ تاپهای ایسر قیمت مناسبتری نسبت به بقیه برندها دارن . من این مدل رو با کانفیگ زیر بهت معرفی میکنم :
پردازنده: Intel® Core™ i5-2467M
حافظه: 4 گيگابايت
هارد ديسك: 500 گيگابايت
گرافيك: 1 گيگابايت GeForce
حد اقل مدل گرافیک رو هم می نوشتید.geforce 1GB که نشد تعریف! اگه واقعا از سری geforce هست که پس خیلی قدیمیه.اگه از سری gt هست پس مدلش رو هم باید می گفتید که بگیم ضعیفه یا قوی
تا 2 تومن hp 4540s بگیر . برای بازیهای معمولی جواب میده و کانفیگ خوبی داره . توی این رنج قیمت همینو بهت پیشنهاد میکنم چون هرکی خریده راضی بوده و خرابی نداشته .
کانفیگ :
پردازنده: Intel Ivy Bridge® Core™ i5 - حافظه: 4 گيگابايت - هارد ديسك: 640 گيگابايت - گرافيك: 2 گيگابايت Radeon
مدل کارت گرافیکش هست : nVidia® GeForce®GT 520M , 1GB VRAM
یکی دیگه از مزایای این مدل وزنش هست که 1.8 کیلوگرم هست .
Last edited by alilosting; 08-12-2012 at 14:57.
مدل اچ پی 4540s و اگر بودجتون بیشتره مدل (اچ پی dv6-6c45 تو بازی خوبه گرافیکش 7690xt هست که بهترین گرافیکه تو لپ تاپهای زیر دو میلیون ).... به نظرم از دو شرکت اچ پی و اسوس بگیری بعدا پشیمون نمیشی. اگر صبر کنی قیمتها خیلی میاد پایین و بعدا پشیمون نمیشی.
سلام ممنون از راهنماییتون بالاخره اینو سفارش دادم
Acer Aspire V3-571 / Ivy Bridge / i7
دو ملیون و سیصدو پنجاه تومن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)