تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا شما ورزش بدنسازی و پرورش اندام کار میکنید؟

راي دهنده
412. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

301 73.06%
  • خیر

111 26.94%
صفحه 143 از 221 اولاول ... 4393133139140141142143144145146147153193 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,421 به 1,430 از 2203

نام تاپيک: ◄◄ تاپـیـک جامــع بدنـسـازی و پرورش انـدام ►►

حـــــرفـه ای Havbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    .: اصــــــ‍‍‍‍‍فــــــهــــان :. اسم من: حـامـد

پيش فرض

دوستان حرکاتی هست که قد رو بلند کنه؟!
    یا رشد قد رو بیشتر کنه؟!((برا یه بچه 17,18 ساله))

خودم چی؟!
    سن رشد قد تا چند سالگی هستش؟!
    من 23 سالمه،راه داره درازتر بشم یا نه؟!
    تو یه سال گذشته 3 سانت قد کشیدم..............
    بله حرکات کششی و اینکه مدت زیادی به میل بارفیکس اویزون بشید

اونطور که در مقالات پزشکی و علمی میگن قد انسان تا 20 سالگی رشد میکنه ولی یکی از بچه ها 24 سالشه قدش رو چند سانت موفق شد با همین حرکات کششی و یه مکمل که مصرف کرد افزایش داد.

اگه مشکلتون خیلی جدی هست پیش یه متخصص غدد برید تا براتون هورمون رشد و کلسیم و احتمالا آرژنین یا ... تجویز کنه (بنا به شرایط شما و تشخیص خودش)

2. 2 کاربر از Havbb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

حدود پنجاه تومن سیصد گرمیش. بهترینش کراتین مونوهیدرات کریستالی سه فیلتره هست ، بسته بندیش عین ساندیسه : دی آبی رنگه

استروئید هم خواستید مصرف کنید از نظر من ایرادی نداره به شرطی که با همه ی عوارضش کنار بیاید! تو اینترنت درباره عوارض استروئید سرچ کنید متوجه میشید.
    و سوال آخر اينكه اين ٣٠٠ گرمي كه ميگين براي چه مدت كافيه؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت

پيش فرض

تا حالا هر کی هزار جور حرف زده ... از مربی میپرسی میگه ضرر کجا بود .... اخبار و افرادی میگم خیلی ضرر داره .... ما نفهمیدیم حرف کیو بشنویم ؟
    هر کسی ضرر رو یه چیزی تعریف میکنه. از دید یه نفر ضرر تعریف خاصی داره....

چیزی که من دارم اطرافم میبینم اینه که این مواد روی هر کس تاثیر خاصی گذاشته ، یعنی اینکه بستگی داره به خود شخص و بدنش که چقدر در مقابل این هورمون تخریب بشه و اینکه چقدر مصرف کنه
    کسیو میشناسم وحشتناک ترین هورمون ها رو تزریق و مصرف کرد ولی الان هم خودش سالمه و هم بچه ش...

عوارضی که مهم هست در بدنسازی (استفاده از استروئید) تا اونجا که من مطالعه داشتم ایناست:

1- ریزش مو (که قابل پیشگیری و قابل درمان هست به راحتی)
    2- ژنیکو ماستی ، یعنی اینکه سینه هاتون عین سینه های دختر میشه (ژنیکو ماستی رو توی اینترنت سرچ کنید عکسهاش رو ببینید) راه برای پیشگیری زیاد داره ولی راه درمانش فقط عمل جراحی هست. اینم بستگی به نوع کیفیت استروئید مصرفی شما داره! و چیزهایی که همراهش مصرف میکنید

3- فشار اوردن به کبد و کلیه و تنبل کردن غدد از جمله ب.ی ض.ـه ها و سایر غدد و...
    که این شاید مهمترین ضرر استروئید ها باشه که بستگی به مقاومت بدن شما و شدت مصرف شما داره.

به نظر من این متخصصین غدد که همینطور نشستند هیچ کاری نمیکنن باید بیان کمک کنن به ورزشکارها. دوستان هرکس خواست استروئید مصرف کنه اول بره یه آزمایش تستو سترون بده! ببینه سطحش در خون چقدر هست (معمولا نرمالش بین 2 تا 9 هست) اگه واقعا کمبود داشتید مصرف کنید ، هرچقدر هم که مقدارش رو از 9 بیشتر ببرید داخل بدنتون دارید ضرر میزنید.

موفق باشید.

5. 4 کاربر از Havbb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

من حدود 21 سالمه .... یعنی 20 سالم پر شده تو 21 هستم ..... ریزه میزه هستم .... قدم بین 165 - 170 .. دقیق نمیدونم .... هر جلسه ای که میرم باشگاه ( 4روز در هفته ) بارفیکس میرم حدود 20 تا ..... تو قدم تاثیری داره ؟ امکان رشد قدم هست ؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت

پيش فرض

و سوال آخر اينكه اين ٣٠٠ گرمي كه ميگين براي چه مدت كافيه؟

Sent from my iPhone using Tapatalk
    اگه بخوای یه دوره درست و حسابی با تمام ظرفیت و توان مصرف کنی (حد اکثری) به همراه بار گیریش تقریبا یک ماه میره (بعدش باید مصرف رو قطع کنی) ولی توصیه ی من اینه که کمتر مصرف کنی اینطوری کمتر به کلیه هات و کبد فشار میاد ، مدت بیشتری هم میره!

8. 2 کاربر از Havbb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت

پيش فرض

من حدود 21 سالمه .... یعنی 20 سالم پر شده تو 21 هستم ..... ریزه میزه هستم .... قدم بین 165 - 170 .. دقیق نمیدونم .... هر جلسه ای که میرم باشگاه ( 4روز در هفته ) بارفیکس میرم حدود 20 تا ..... تو قدم تاثیری داره ؟ امکان رشد قدم هست ؟

شما مصرف کلسیم رو بالا ببر. این نکته رو هم توجه داشته باش که هرچی پروتئین اضافه بخوری بدنت برای دفع کردنش ، کلسیم استفاده میکنه! کلسیم برای رشد استخوان ها لازمه...

علاوه بر کلسیم ، هورمون رشد باید باشه. البته شما به نظر من پی بلند شدن قد نباش ، خداییش چیز خوبی نیست! دیگه زیبایی بدنت از دست میره. استخوانهای بزرگ عضلات بزرگ میخوان تا زیبا بشن و عضلات بزرگ هم که خیلی دردسر داره تا بیاد!

ولی اگه علاقه داشته باشی میتونی تمرینت رو شدت ببخشی ، تمرین رو کمتر از یک ساعت تموم کن اینطوری هورمون رشد ترشحش بیشتر میشه. سعی کن کلا شدت تمرین رو بالا ببری (هم در بدنسازی و هم در ورزشهای دیگه)

ظاهرا آرژنین هم میتونه مفید باشه... البته مطمئن نیستم چون اینو توی مطالب تبلیغاتی خوندم فقط!

بارفیکس مهم نیست ، مهم مدت زمانی هست که در طول روز آویزون هستی!

10. 3 کاربر از Havbb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

شما مصرف کلسیم رو بالا ببر. این نکته رو هم توجه داشته باش که هرچی پروتئین اضافه بخوری بدنت برای دفع کردنش ، کلسیم استفاده میکنه! کلسیم برای رشد استخوان ها لازمه...

علاوه بر کلسیم ، هورمون رشد باید باشه. البته شما به نظر من پی بلند شدن قد نباش ، خداییش چیز خوبی نیست! دیگه زیبایی بدنت از دست میره. استخوانهای بزرگ عضلات بزرگ میخوان تا زیبا بشن و عضلات بزرگ هم که خیلی دردسر داره تا بیاد!

ولی اگه علاقه داشته باشی میتونی تمرینت رو شدت ببخشی ، تمرین رو کمتر از یک ساعت تموم کن اینطوری هورمون رشد ترشحش بیشتر میشه. سعی کن کلا شدت تمرین رو بالا ببری (هم در بدنسازی و هم در ورزشهای دیگه)

ظاهرا آرژنین هم میتونه مفید باشه... البته مطمئن نیستم چون اینو توی مطالب تبلیغاتی خوندم فقط!

بارفیکس مهم نیست ، مهم مدت زمانی هست که در طول روز آویزون هستی!
    تشکر ... چه غذاهایی دارای کلیسمه ؟ سر و ته تمرینم روزایی که میرم بین 50 تا 1 ساعته ..... گاهی به 70 دقیقه میرسه ..... بیشتر از این تایم تمرین نمیکنم .... همینجوریش ریزه میزه هستم همینم میره زیر زمین

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت

پيش فرض

دیوید باتیستا رو میشناسی توی کشتی کج؟ 145 کیلو عضله بود ولی هنوز خیلی از عضلاتش در حد عالی نبودن.... ولی شما مستر المپیا رو بشین ببین همه شون ریزه میزه هستند ، جی کاتلر با 125 کیلو وزن چند بار قهرمان شده.... رونی کلمن هم همینطور. کلا هیکل ریز برای زیبایی اندام خوبه ، قد کوتاه هم برای ورزشهای قدرتی خوبه!

هیکل گنده فقط به درد کشتی و فوتبال آمریکایی میخوره!

کلسیم توی لبنیات زیاد هست. ماست و پنیر بیشتر از همه دارن. اگرم خواستی میتونی قرص کلسیم رو بگیری بخوری. البته پروتئین این مواد هم زیاده!
    Last edited by Havbb; 08-12-2012 at 00:48.

13. 2 کاربر از Havbb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

دیوید باتیستا رو میشناسی توی کشتی کج؟ 145 کیلو عضله بود ولی هنوز خیلی از عضلاتش در حد عالی نبودن.... ولی شما مستر المپیا رو بشین ببین همه شون ریزه میزه هستند ، جی کاتلر با 125 کیلو وزن چند بار قهرمان شده.... رونی کلمن هم همینطور. کلا هیکل ریز برای زیبایی اندام خوبه ، قد کوتاه هم برای ورزشهای قدرتی خوبه!

هیکل گنده فقط به درد کشتی و فوتبال آمریکایی میخوره!

کلسیم توی لبنیات زیاد هست. ماست و پنیر بیشتر از همه دارن. اگرم خواستی میتونی قرص کلسیم رو بگیری بخوری.
    امیدوارم کرد حرفات ...... یه سوال : کلا بدنسازی بدون مصرف مکمل فایده داره ؟ چون قصد دارم دیگه هیچ مکملی مصرف نکنم ... فقط یکبارم دوره رفتم ( کراتین + 100تا قرص قرمز رنگ ، اسمشو نمیدونم ولی فک کنم آمونیوم بود اگه درست نوشته باشم و کربن پروتئین 3 کیلویی + انواع اقسام ویتامین ) ........ از وقتی که بدنسازی رفتم وزنم بالا رفته و غذام بیشتر شده + اشتهام .......... 48 کیلو بودم الان 55 کیلو ام ..... لاغرم ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من نمیخواستم وارد این بحث بشم چون میدونستم تفکرات اشتباه در مورد مکملها خیلی زیاده و شاید من نتونم با حرفام قانعتون کنم....اینکه مکملها کاملا بدون ضرر نیستن مشخصه..
    .
    ولی این ضررها بیش از حد توسط تلویزیون و افراد غیر متخصص در این زمینه بزرگنمایی شدن..
    .
    حتی متخصص تغذیه هم نمیتونه اطلاعات دقیقی از مکملها به شما بده چون تخصصش در این مورد نیست...در مورد مکملها باید گفت که در صورت اصل بودن مشکلات جدی به بار نمیارن..مثلا جایی ذکر شده عقیم شدن که واقعا این مورد
    .
    خیلی غیر علمی هست و هیچ پایه و اساس علمی نداره..این قبیل از صحبتها اکثرا از زبان کسایی شنیده میشه که فرق بین داروهای استروئیدی در بدنسازی با مکملها رو نمیدونن..و این دو رو با هم یکی حساب میکنن..
    .
    پس اگه احیانا جایی از مضر بودن داروهای بدنسازی میشنوید شک نکنید که مربوط به مکملها نیست..
    .
    اما اگه بخوایم ضررهای احتمالی مکملها رو بدونیم میشه به دل درد و مشکلات گوارشی و افزایش کار کلیه ها و .... اشاره کرد که اگه اصولی مصرف بشن هیچ مشکلی رو به وجود نمیارن...

16. 3 کاربر از majid322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •