تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 381 از 416 اولاول ... 281331371377378379380381382383384385391 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,801 به 3,810 از 4160

نام تاپيک: لیست قیمت + مشاوره خرید کنسول های بازی و لوازم جانبی ( پست اول خوانده شود ! )

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان من هرچی گشتم موضوعی با این اسم پیدا نکردم به خاطر همین یک تاپیک جداگانه باز کردم که اگه اشتباه کردم ببخشید راستش من میخواستم سیستم رو ارتقا بدم برای بازی بعد به این فکر افتادم که یه کنسول بخرم ولی من تا الان بازیهای xbox رو ندیدم البته بازی کردنش رو برای همین نمیدونم کیفیت بازیهاش تا چه حد هستش میخواستم راهنمایی کنید و اگه در حد کامپیوتر هستش بگید چه مدل بخرم ممنون
    سخت افزار کنسول چون مختص بازی ساخته میشه عملکرد بهتری نسبت به pc داره منتها مشکلش اینه که نمیشه ارتقا بدیمش
    برای همین تا چند سال پیش کنسول عملکرد بهتری نسبت به pc داشت ولی الانه دیگه با پیشرفت قطعات کامپیوتری در بیشتر بازیهای مشترک بین pc و کنسول، pc عملکرد بهتری داره
    البته مزیت خاص کنسول هم بازیهای انحصاریشه

قبل خرید توجه داشته باشید که الان اواخر این نسل کنسول هست و سال 2013یا2014یا2015 کنسولهای جدید عرضه میشن که البته زمان ه-ک شدنش هم برای ما که تو کار کپی هستیم اهمیت داره

360 هم در یک سری تولید میشه به نام slim که تفاوت مدلهاش در هاردش هست
    قیمت هم بخوای
      محتوای مخفی: قیمت 

- XBOX 360 250GB : 10,150,000
    - XBOX 360 4GB : 9,150,000

2. این کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Sorena_777's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    میخواستم بدونم قیمت روز elite 120 چنده؟
    یکی هست که میخواد دسته 2 بفروشش تر و تمیز هستش
    4 تا دسته داره
    50-60 تا بازی شایدم بیشتر
    میخواستم بدونم کمترین و بیشترین قیمتی که داره حول و حوش چه قدر هستش
    ممنون از راهنمایی های خوب شما

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    حکومت خود مختار پشت کامپیوتر

پيش فرض

دوستان راهنمایی کنن من میخوام توی یک برهه زمانی 6 ماهه کنسول ps3 super slim یا Xbox360 250 gig یا مدل Limited edition رو بخرم. اولین کنسول رو احتمالآ اواخر بهمن ماه بعد امتحان ارشد میخرم به نظر شما اول ps3 بخرم یا Xbox360؟ در ضمن آیا ps3 super slim وارد بازار ایران شده و همچنین کرک خور شده یا نه؟

آخر فروم باز farzan311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    mostly Tehran and sometimes Isfahan

پيش فرض

سلام
    الان ارزون ترین مدل ps3 چی هست؟
    من فقط برای بازی های اختصاصیش میخوام بگیرم و احتمالا بعدش بفروشم به نظرتون بازیهاش ارزشش رو داره؟

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

الان قیمت psp 3000 دست دو تمیز چنده؟

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

سلام
    الان ارزون ترین مدل ps3 چی هست؟
    من فقط برای بازی های اختصاصیش میخوام بگیرم و احتمالا بعدش بفروشم به نظرتون بازیهاش ارزشش رو داره؟
    اگه میخواید اورجینال بازی کنید،بهتره دستگاهی رو تهیه کنید که اصلا هـک نمیشه،اینجوری قیمتش هم پایینتر میوفته،الان تو بازار 160 گیگ اسلیم اورجینال 580 هستش حدودا...............
    البته سوپر اسلیم هم هست که یه خورده قیمتاشون بالاتره........................
    اگه هم تا حالا بازیهای انحصاری PS3 رو امتحان نکردید و واقعا دلتون میخواد اینکارو بکنید و بودجش رو دارید،تصمیم خوبی گرفتید...................

8. 2 کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت

پيش فرض

الان قیمت psp 3000 دست دو تمیز چنده؟
    والا اگه میخواید PSP تهیه کنید بهتره مدل E1000 رو تهیه کنید اگه میخواید کمتر هزینه کنید.................
    مدل 3000 هم بستگی به تمیزی و مدت کارکرد دستگاه از 100 تا 250 قیمت گذاری میشه تو بازار........................

10. 2 کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز farzan311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    mostly Tehran and sometimes Isfahan

پيش فرض

اگه میخواید اورجینال بازی کنید،بهتره دستگاهی رو تهیه کنید که اصلا هـک نمیشه،اینجوری قیمتش هم پایینتر میوفته،الان تو بازار 160 گیگ اسلیم اورجینال 580 هستش حدودا...............
    البته سوپر اسلیم هم هست که یه خورده قیمتاشون بالاتره........................
    اگه هم تا حالا بازیهای انحصاری PS3 رو امتحان نکردید و واقعا دلتون میخواد اینکارو بکنید و بودجش رو دارید،تصمیم خوبی گرفتید...................
    خوب بازی های ارجینالش انگار قیمتشون خیلی رفته بالا و من حدود 10 تا بازی رو میخوام بکنم اگه بخوام بخرمشون اندازه خود کنسول باید هزینه کنم
    الان خیلی از بازی هاش رو خودم دانلود کردم و رو هارد دارم
    نظر خودم رو خرید دست دوم هست که با فروشش هم زیاد ضرر نکنم ولی بودجمم در حد 500 تومن هست با این قیمت میشه دست دوم گیر اورد؟

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت

پيش فرض

خوب بازی های ارجینالش انگار قیمتشون خیلی رفته بالا و من حدود 10 تا بازی رو میخوام بکنم اگه بخوام بخرمشون اندازه خود کنسول باید هزینه کنم
    الان خیلی از بازی هاش رو خودم دانلود کردم و رو هارد دارم
    نظر خودم رو خرید دست دوم هست که با فروشش هم زیاد ضرر نکنم ولی بودجمم در حد 500 تومن هست با این قیمت میشه دست دوم گیر اورد؟
    با 500 تومن میتونید چیز خوب پیدا کنید،اما باید بگردید و تخصص داشته باشید،مخصوصا تو فضای مجازی خیلیا هستن که فقط به فکر سود خودشون هستن و به مصرف کننده فکر نمیکنن..............

13. این کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت *glxi*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام
    من یه مدتیه که به سرم زده یه کنسول بخرم .ولی از قیمتا دقیقا اطلاعی ندارم .الان ps3 و xbox(نمیدونم کدوم مدلش ولی هر کدوم که قیمتش مناسبتره) چندن؟ با کینکت و بدون کینکت؟
    یکیم کدومو بخرم بهتره؟(از نظر قیمت بازیا و گرافیکو...) کلا راهنماییم کنین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •