A.من سعی میکنم بحثی علمی و سودمند داشته باشم، تمام دیتا و اینفورمیشن در این بحث را مانند مبنا-تحرک-مبدا و.. را بنده وارد گفتگو کردم و شما توضیحی در مورد موضوع مورد نظرتون ندادید و هم اکنون مرا به مطالعه بی دقت و ندیدن متهم میکنید!...حتی یک خط توضیح روشنگر در مطالب شما وجود نداشت بجز اینکه مرتب تکرار کردید منظورتون هجری شمسی مورد استفاده ما نبوده و در اون شمس و قمر جایگزین هم شدن...اما نمیگید پس کدوم هجری شمسی بوده و چطور میشه اینکارو کرد...جناب سهیل هم در مطلبشون توضیحی در تایید و یا اشاره ای ضمنی به فهم حرف شما نداد(تاکنون) و از پستی که دادند بهیچ وجه چنین برداشتی نمیره...ایشون ضمن توضیحات روشن درباب معنی تحرک و نقصان تقویم قمری، پرسش اصلی رو هم مجدد مطرح کرد :
B. که شما مثل دیگر پرسشها بی جواب نگذاشتید و فرمودید بیاد ندارم و یا شاید یادآوریی اشتباهی بوده باشه...
...گرچه اصلا نیازی هم نیست که بنده در مورد این حس شما توضیح بدم...چون بر فرض که حس کنید کسی هم شما رو بفهمه ، بدون دلیل ارزشی نداره، در بحث علمی اگر شما 15 نفر هم بیارید که بگن خورشید از دید کاری برای انسان زمینی در طول سال متحرکه دلیل نمیشه حرف من یک نفر غلط باشه...علم که دموکراسی بردار نیست..
C. من سوال کردم در پست شماره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا میفرمایید حرف نامربوطی وجود داره :
شما عدم ربطش رو نشون بده،
اما شما بخش نامربوط از دید خودتون رو مشخص کردید و باز نفرمودید چرا این بخش تحرک به نظرتون نامربوطه؟( یعنی
چه را مشخص کردید و نه
چرا) این وضوح دادن به حساب نمیاد... خوب مجدد من توضیح میدم که ببینیم در کل تا حالا چه گذشت....وقتی شما کلیه گاهشماریهای بر پایه تحرک رو رد کردید:
پس بنظر میرسه بطور کلی در تعریفتون از تحرک در گاهشماری مشکلی وجود داره، من این گزاره رو در اون پست بررسی کردم...(بنابراین به نظرم ربط صددرصدی داشت)
...اما در ادامه.. هم اکنون میگید این هجری شمسی اون هجری شمسی معروف نیست...خوب میریم به سرآغاز سخنتون( که این سوالات رو ایجاد کرد):
D. این
حتی تاکیدی است...از این جمله برداشت میشود : همون هجری شمسی که میشناسیم...همون خورشیدی...
مثال)ایران هم نامی جغرافیایی است، هم نام بانوان است.
اگر شما بگید ایران خوب است. در درجه اول ایران
معروف به یاد میاید نه ایران خانم.
[البته امیدوارم این سوالات به فهم بهتر مطلب کمک کنه نه اینکه نامربوط تلقی بشه...]
(کار به سمبلیک و بسیاری از کشورها و... نداریم که اینها همه هم بی جواب است!-بسیاری از کشورهای اسلامی قمری سمبلیک بکار میره؟!کدام؟ بر فرض بکار میره جایگزینش چیه ، میلادی که اون هم در رده ردیات بعدیتون قرار میگیره؟ خوب پس از چی صحبت میکنید؟)
پس این سوتفاهم بر مطرح شدن هجری خورشیدی آشنا رو خودتون ایجاد کردید...و در مرحله بعد اون چیزی هم که مدنظرتون بوده احتمال زیاد وجود نداشته(دو اشاره اشتباه)، در مرحله بعد میلادی رو پیش کشیدید که بهیچ وجه در دسته مورد نظرتون (خورشید گردان) قرار نمیگیره...(سومین مطلب گیج کننده)
E. من پرسشی نکردم که شما اگر مایلید چیزی در مورد میلادی گفته بشه، وقتی میگم:
مبنا و اساسش همون خورشید...مبداش هم میلاد مسیح..یک گاهشماری نیمه شمسی با اصول ضعیف و پر ایراد...خواستید اینم قابل بررسیه.
یعنی این یک توضیح مختصر در مورد میلادیه ،
و اگر حرفش پیش کشیده بشه باز هم میشه در موردش کاملتر گفت...
پس با اجازه با وجود اینکه شما نیازی نمیبینید عرض میکنم:
بر فرض اینکه یک سیستم از منابع اون سیستم درست استفاده نمیکنید ،ردیه بر منابعش نیست بلکه بر خودشه. اگر خورشیدیی ضعیف و قویی داریم، استناد به قدرت سیستم خورشیدی از دیدِ کارکرد قویتره، چون بحث منابع رو داریم(شمس و قمر)
اما سیستم قمری خودِ منبعش ضعیفه و هر نوع سیستمی بر این پایه اشکالاتی گسترده داره...
F. من اگر یک درصد احتمال میدادم در این موضوع بحثی غیر سازنده رخ بدهد هرگز وقت کسی رو نمیگرفتم. سوال اولیه ام واضح بود: -این چه تقویمی است که میگویید؟معروفه که مشکلی ندارد، جواب اولیه شما هم تقریبن واضح بود: -معروفه درسته من چیزی دیگه ای مد نظرمه، اما نمیدانم چرا بعد از دوسه روز به این نتیجه رسید که دچار سوبرداشت شده ایم و پستتان را ادیت و بدون توضیح گفتید: -گاهشمار خورشیدی با چیزی که مورد نظر من بود در پست بالا کاملن متفاوته...سوالات بعدی من درخواست نام یا لااقل کدی از این گاهشمار
کاملن متفاوت بود(چون وجود نداره)، اما خلط مبحثی که شما از پست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تون در جواب این سوالات بوجود آمد، بشدت واضحه... از اونجا به بعد سعی من این بود که این بحث رو تشخیص بدم...
در اولین پستم من فکر میکردم این بحث به اطلاعاتی ازنوعی Lunisolar calendar برود و یا یک توضیحاتی در مورد اشتباه رایج بین کلمه تقویم(گاهشمار) و تاریخ .
اما هم اکنون بررسی ما رو به عدم وضوح میره، هر وقت مشخص باشه از چه سیستمی صحبت میشه و
چه نسبتی با توضیحات داره و یا ایرادات جزیی(که وجود داره) و کلی سیستم خورشیدی و... مطرح بشه، من از حضور در این بحث لذت خواهم برد وگرنه که هیچ.*
*- من نیم ساعت روی این پست وقت گذاشتم و دوبار دیلیتش کردم مبادا گزینه ای سوتفاهم برانگیز و یا مغشوش درش باشه پس لطفن با سعه صدر و فکر باز بخونید ...چون دیگر در مورد پستهای پیشینم و منظور اصلیم جای توضیحی ندارم...ممنونم از مطالعه تون.