تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 14 از 14

نام تاپيک: شارپ 8300x یا سامسونگ 6950 ؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mhs_837's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    MaSHad

پيش فرض

مبارکت باشه . مدلی که خریدی توی پخش انواع فرمتها با usb هم قوی هست . کلا" به نظر من کیفیت تصویر پنلهای ژاپنی واقعا" بی نظیره .
    یه چیزی هم در مورد تلویزیونهای اسمارت بگم . واقعا" بحث استفاده از اینترنت این تلویزیونها و مثلا" دیدن یه سری سایتهای فیلتر مثل یوتیوب و ... واقعا" مشکلات خاص خودشو داره و خیلی عملی نیست . حتی دوستاییم که بخاطر اسمارت بودن tv مدلهای سونی گرفتن پشیمونن چون عملا" غیر قابل استفادس و حتی بعضی از نمایندگیها توی راه اندازیشم مشکل دارن ...
    در مورد مدلهای اروپاییم یه نکته رو همیشه در نظر داشته باشید که توی ایران نمیشه از گیرنده دیجیتال داخلی مدلهای اروپایی استفاده کرد و برای فعالسازی dvbt داخلی این تلویزیونها باید وارد منوی مخفی tv شد که طبعا" خطرات و مشکلات خاص خودشو داره و ممکنه خسارت جبران ناپذیری به Tv بزنه چون ورود و خروج از منوی مخفی واقعا" مشکله .
    ممنون دوست عزیز.علاوه بر مزیتهایی که گفتی ، صدای خیلی خوبی هم داره . راجب ر س ی و ر مدل اروپایی باید خدمتت عرض کنم یک فیش سوزنی مادگی (مثل همونا که پشت ر س ی و ر ها هست) کنار فیش RF دیجیتال آنالوگ وجود داره.یعنی سخت افزارش در محصول ایرانی حذف شده .شکل زیر رو ملاحظه کن. می بینی که حتی نوشته فقط سری 830 این امکان رو داره:

2. این کاربر از mhs_837 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Arashmartini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

نمی دونم این دوستمون که می گن نوع دانگل مهم نیست خودشون استفاده کرده اند یا نه تو سامسونگ که فقط با دانگل خودش کار میکنه البته دیدم که بعضی از دانگل ها PC روی بعضی از مدل ها جواب بدند اما همه گیر نیست و باید حتما چند نوع دانگل رو امتحان کنید یا دقیقا از کسی که تجربه کرده همان دانگل خاص رو بپرسید و تهیه کنید ولی کلا کارائی خاصی هم برای اینترنت نداره مدل شارپ پیشنهاد می کنم اول با کابل لن وصل کنید اصلا ببینید چیز قابل استفاده ای هست یا نه بعد دنبال دانگل باشید .
    بخش اینترنت و اسمارت توی سامسونگ خیلی گسترده تر از مال شارپ اما حتی همان هم به نظرم بیشتر جنبه تجربه و فان داره تا یک چیز کاربردی . ( البته به جز موارد خاص )
    داداش گلم بستگی به مدل دانگل داره شما اگر از All share استفاده کنید دستگاه شما رو ساپورت میکنه
    برای نمونه یه نگاه به این لینک بنداز

داره خودمونی میشه همساده's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

انتخاب خوبی کردی آقا
    فعلا 8300 شارپ تو بازار رقیبی نداره
    البته برای شما پولدارا خوبه نه ما فقیرا
    اصلا بااین انتخاب له له شدماااا
    مبارکت باشه

5. 2 کاربر از همساده بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

من که نفهمیدم منظور شما چی خوب این لینک یه دانگل ساموسنگ برای تی وی سامسونگ من هم گفتم هر دانگلی به هر تی وی نمی خوره و مدل شارپ هم اصلا اینترنت خاصی نداره که نیاز باشه دنبال دانگل باشند

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •