تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 558 از 755 اولاول ... 58458508548554555556557558559560561562568608658 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,571 به 5,580 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

سلام
    من یه پرینتر hp deskjet 3420 دارم که بعد حدود 7 سال خواستم راش بندازم.
    برای ویندوز سون درایوری نداره و تو سایتش یه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشته برای نصب پرینتر. دقیق انجامش دادم ولی کار نمیکنه. یعنی فایل برای پرینت میفرستم ولی هیچ عکس العملی نشون نمیده.

بنظرتون راهی هست که بشه راش انداخت؟

داره خودمونی میشه edris.noei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض

با سلام

من یه پرینتر کنون LBp2900 دارم که تازه خودم کارتریجشو شارژ کردم.از اون موقع که شارژ کردم هر صفحه ای که چاپ میکنه سمت راستش یه خط کمرنگ عمودی هم میکشه دلیلش چیه ؟
    کلاً تو سمت راست صفحه انگار یه سیاهی های اضافی خیلی کمرنگ به جز اون خط عمودی دیده میشه.چی شده؟

پروفشنال m_2t_ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

با سلام

من یه پرینتر کنون LBp2900 دارم که تازه خودم کارتریجشو شارژ کردم.از اون موقع که شارژ کردم هر صفحه ای که چاپ میکنه سمت راستش یه خط کمرنگ عمودی هم میکشه دلیلش چیه ؟
    کلاً تو سمت راست صفحه انگار یه سیاهی های اضافی خیلی کمرنگ به جز اون خط عمودی دیده میشه.چی شده؟
    احتمالا درامش کثیف شده.

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام.

من سامسونگ 1640 دارم.

مشکلی که امروز یه هو باهاش مواجه نشدم اینه که دیدم یه برگه رو پرینت نمیگیره.

بعئ چراغ اصلی روش رو دیدم که به سرعت بین سبز و قرمز در حال چشمک زدن هست. اون چراغ دومش هم که در صورت مشکل داشتن سبز بود و در صورت مشکل داشتن قرمز میشد الان کلا خاموشه.

درایورش رو دوباره خواستم نصب کنم که دیدم اول نصب میگه که پرینتر وصل نیست به سیستم. کابل رو در آوردم و دوباره زدم ولی بازم حل نشد.

یه هو اینطوری شد و تا دیروز پرینت میگرفتم و نمیدونم مشکلش از کجاست.

ممنون.

داره خودمونی میشه edris.noei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض

احتمالا درامش کثیف شده.
    درامشو که تازه داشتم کارتریجو شارژ می کردم تمیز کردم با جاروبرقی.واقعاً از درامه؟

پروفشنال m_2t_ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

درامشو که تازه داشتم کارتریجو شارژ می کردم تمیز کردم با جاروبرقی.واقعاً از درامه؟
    نه! مطمئن نیستم! عرض کردم "احتمالا"
    شاید از دکتر بلید باشه.
    خلاصه من تجربه عملی در این زمنیه ندارم، دوستان دیگر انشاءالله کمکتون خواهند کرد.
    موفق باشید

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با سلام

اگه خط ثابت و يكنواخت هست معمولا بدليل خراشيده شدن سطح درام هست كه ممكنه روي درام هم اين خط رو ببينيد كه بايد درام عوض بشه. ولي قبل از اون به سراغ فوم بريد و اون رو تميز كنيد.

8. این کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال SPIRIT PALST III's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

پرینتر من hp photosmart cg309 هستش کاغذ های سایز 4*6 و 8*11 رو پرینتر میگیره ولی 7*5 رو پرینت نمی گیره. جای کاغذ دو تا داره که بالایی مربوط به سایز 6*4 هستش من کاغذ 5*7 رو در قسمت پائین قرار دادم پشت کاغذ هم رو بود و از touch smart هم کاغذ 5*7 رو انتخاب کردم ولی ارور photo paper try problem رو میده و میگه: reinsert paper or lower paper try.
    درضمن من برای پرینت از کامپیوتر استفاده نکردم و از فلش مموری و خود touch smart استفاده کردم.

مرسی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام جواب سوال قبلی منو که ندادید لطف کنید جواب این یکیو بدید ممنون
    HP office jet G85 تو ویندوز 7 آپدیت کردم با کابل usb تمام چیزاش درسته و ظاهرا کاملا میشناسش اما موقعی که دستور پرینت میدم هیچ اتفاقی نمیافته و بعد از دو ،سه دقیقه پیج ارور میده! مشکل از کجاست؟

پروفشنال amirkalak6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    اساتید پرینتر samsung CLP-310 چراغ قرمزش روشن شده و پرینت نمیکنه مشکل از چی میتونه باشه؟؟؟ پرینتره خوبی هست این دستگاه ؟

ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •