تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 18 از 18

نام تاپيک: توانايي اولين پردازنده 4 هسته اي دنيا رو به وضوح ببينيد

اگه نباشه جاش خالی می مونه kakihot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

نع آقا سعید مخالفم

Banned B O L O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    (∞-∞)

پيش فرض

فقط amd بهتره........................................ ...

پروفشنال hiwa_it's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ببینید سعید عزیز قیمت برای یوزر های حرفه ای زیاد مهم نیست واسه من و شما و شاید خیلی از دوستان مهم باشه ولی برای این یوزر ها مهمترین چیز قدرت هست intel در این quad باید خیلی بیشتر از اینها زحمت میکشید نه اینکه بدش بیرون ولی amd دست نگه داشت و داره بازی میکنه اول fx70 ,.... بعد سال دیگه یک دفعه با k8l دوباره مثل زمانی که athlon 64 رو داد بیرون بازار رو میگیره دستش فراموش نکنید که amd داره native میده k8l رو
    ولی خوب اینها همش سیاست بازار هست و ماها نمیتونیم زیاد ازش سر در بیاریم اینتل هم بی صر و صدا نمیشینه و یه کارهایی میکنه شاید هم این سری رو واسه رفع کتی داده باشه که به قول معروف ذهر چشم بده

داره خودمونی میشه saeid_2001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط hiwa_it
    ببینید سعید عزیز قیمت برای یوزر های حرفه ای زیاد مهم نیست واسه من و شما و شاید خیلی از دوستان مهم باشه ولی برای این یوزر ها مهمترین چیز قدرت هست intel در این quad باید خیلی بیشتر از اینها زحمت میکشید نه اینکه بدش بیرون ولی amd دست نگه داشت و داره بازی میکنه اول fx70 ,.... بعد سال دیگه یک دفعه با k8l دوباره مثل زمانی که athlon 64 رو داد بیرون بازار رو میگیره دستش فراموش نکنید که amd داره native میده k8l رو
    ولی خوب اینها همش سیاست بازار هست و ماها نمیتونیم زیاد ازش سر در بیاریم اینتل هم بی صر و صدا نمیشینه و یه کارهایی میکنه شاید هم این سری رو واسه رفع کتی داده باشه که به قول معروف ذهر چشم بده
    نه عزيز اينطوري نيست كه شما فكر ميكني اتفاقا AMD اگه ميتونست اصلا سال قبل پلتفرم 4x4 رو عملي ميكرد و به بازار ميداد مگه ديوونست كه بخواد يه سال بازارشو از دست بده تا ببينه موقعيت چيه ديگه به اين راحتيا هم نيست هركي زودتر جنس رقابتيشو بده بيرون بدون شك بيشتر سود ميكنه . در ضمن اينو فراموش نكن اين اينتل نيست كه ميخواد بازار رو بگيره چون حتي در بهترين وضعيت بازار AMD هم 70% بازار كامپيوترهاي Desktop دسته اينتل بوده اينتل بازار رو داشته اين AMD هست كه ميخواد سهم بيشتري از بازار رو بگيره پس هرچي سريعتر حركت كنه و بيشتر بجنبه سهم بيشتري رو ميگيره الان كه ديگه اوضاع براي AMD خيلي سخت شده .
    در ضمن تو كشورهاي اروپايي و امريكايي مثل اينجا نيست كه كمپانيها هستند كه تشخيص ميدن كدوم CPU قويتره و بهتر چون اونجا مثل ايران نيست كه هركي خواست كامپيوتر بخره بره بازر رضا 4 قطعه بخره و بعد سرهم كنه اونجا كمتر از 5% يوزرها اينطوري سيستم ميخرن .
    بعد من نميدونم چطوري در مورد Quad اينطوري فكر ميكنيد من نميدونم ديگه مثلا اينتل رو Quad چي كار ميخواست بكنه كه ميگين بيشتر از اين بايد زحمت ميكشيد شما انگار اين امتياز 3DMark رو كه دوستمون تو پست اول گذاشتن خوب نگاه نكردين اين امتياز رو با CPU هاي قبليش مقايسه كنيد ببنيد نتيجه بهتر نشده كه كاملا يه جهش داشته اين انقدر زياده كه حتي Pentium III هم نسبت به پردازندهاي اوليه Pentium 4 انقدر جهش نداشت من نميدونم ديگه بايد چي كار ميكرد بعدش اين پردازنده رو ميداد بيرون . يعني شما فكر ميكنيد AMD ميتونه پردازنده 4 هستهاي بزنه كه دو برابر FX62 قدرت محاسباتي داشته باشه .

حـــــرفـه ای Gabana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام ..
    نمي دونم اخبار جديد و ديديد يا نه ..!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    AMD اسم پلتفرم 4*4 رو به Quad FX تبديل كرده .
    اينم تست هاش در مقابل Qx6700 :

باز هم هست - خودتون تو صفحات ديگه اش ببينيد .
    تقريبا ( 90 در صد به نظر من ) ميشه گفت هنوز اينتل برتر هست .

=======================================

يه بحث ديگه ام هست كه دوستان اينجا بهش پرداختن .
    اول اينكه به نظر من 4*4 اصلا قابل قياس با اينتل Quad Core نيست - چون اصلا اساس كارش يه چيز ديگه است .
    مي دونيد كه اين سوكت f اول براي Opteron بود كه amd اومد FX رو هم قاطيش كرد .
    دوم اينكه چون Core معماري جديد اينتل بوده پس بايد منتظر K8L بود نه Quad FX !!
    ========
    نكته آخر اينكه با آقا سعيد هم موافقم - Quad اينتل در برابر دو هسته ايش يه جهش خيلي خوب داشته . واقعا مشهود و قوي .
    در ست مثل تغيير Athlon , َAthlon 64 ( شايد !! ) - بدون شك K8L فراتر از K8 هست - ميشه نتيجه گرفت اينتل تو رقابت سختي قرار مي گيره حتي با وجود معماري 65 نانوش !!
    حتي با وجود هسته هايي مثل Penryn .

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

فکر کنم غیر از این سری یک سری داره به اسم k8L که اون هم Quad هست که سال دیگه میاد

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

چند تا تست از یک سایت معتبر ایتالیایی

Intel Core 2 Extreme QX6700

Intel Core 2 Extreme QX6600

[IMG]Intel Core 2 Extreme X6800[/IMG]

AMD Athlon 64 FX74

AMD Athlon 64 FX72

AMD Athlon 64 FX70

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •