در كل فكر كنيد يك درصد فقط يك درصد مشكل ساز شه
يه دوستمون ميگه 21 ماه حال ميكنه
خوب به چه هزينه اي 21 ماه در مقابل 60-70سال
اميدوارم كه جمهوري اسلامي هميشه سربلند باشه ولي 1 درصد فكر كن اگه ....
با ارزوي موفقيت براي اسلام و ايران و كل سربازاي وطن
در كل فكر كنيد يك درصد فقط يك درصد مشكل ساز شه
يه دوستمون ميگه 21 ماه حال ميكنه
خوب به چه هزينه اي 21 ماه در مقابل 60-70سال
اميدوارم كه جمهوري اسلامي هميشه سربلند باشه ولي 1 درصد فكر كن اگه ....
با ارزوي موفقيت براي اسلام و ايران و كل سربازاي وطن
این هم حرفی هست. گرچه الان برای این کارت های جدید دیگه تأییدیه صادر نمیکنن. اگر هم بخوان صادر کنن باید بگی خطاب به کجا میخوای . فرض کن آدم تو سپاه بره بگه یه تأییدیه خدمتی برای سفارت آمریکا بدید !
کسی چیزی نمیدونه؟
این یک طرف قضیه هست ! طرف بدترش توضیح به سفارته ! اینکه حتما لازمه شفاف سازی کنی براشون که بابا جون من سرباز بودم میفهمی سرباز !!فرض کن آدم تو سپاه بره بگه یه تأییدیه خدمتی برای سفارت آمریکا بدید !
افتادم تهران ( لشکرک ) چطوره جاش ؟ ارتش
تا اونجایی که من میدونم و برادرم هم طی همین بند معاف شده، مجموع شماره دو چشم برای مشمولان دیپلم و زیر دیپلم باید عدد 10 و بیشتر باشه و برای مشمولان لیسانس فکر میکنم 12 باید باشه. خلاصه عددش از عدد مشمولان دیپلم بیشتره . هر چند که شما کلا از 10 هم فاصله داری.
نه دیگه! 99 درصد سربازهای سپاه یا دوره های تکمیلی بسیج رو رفتن یا عضو فعال بسیج هستن یا خلاصه قبلا یه ارتباطی با این مجموعه داشتن و خودتون هم میدونید که هر کسی رو پذیرش نمیکنن و شانسی هم معمولا کسی نمی افته سپاه....پس خیلی هم بیراه نیست اگه مثلا کشور خارجی ای برای یه عده ای محدودیتی بذاره. بالاخره یا رومی روم یا زنگی زنگ!!......
دیپلم و پایینتر حداقل نمره 8
دیپلم به بالا حداقل نمره 10
دوستان من چشمم رو شک دارم در حد معافی هست یا نه...و اینه که میخوام برا معافی اقدام کنم ولی قضیه اینجاست که اگه اقدام کنم مطمئن هستم که معاف از رزم میشم..
از طرفی اصلا دلم نمیخواد معاف از رزم بشم...حالا تکلیف چیه اگه معاف از رزم برام بزنن میتونم قبول نکنم و به صورت عادی خدمت کنم ؟
شما ميتوني در طول خدمت هم واسه معافي اقدام كني
شما اگه مطمعن نيستي خدمت رو برو بعد واسه معافي اقدام كن . اگه معاف شدي كه خوش به حالت اگه نه هم خدمتت رو همونطور مثه بقيه ادامه ميدي.
در حين خدمت راحت تر معافي ميدن تا قبلش...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)