آره ،ولی این که نمیشه آدم خودش اسلحه انتخاب کنه خیلی اذیت میکنه ، تو Blood Money این مرحله ی انتخاب اسلحه و upgrade کردن خیلی ساده و درعین حال جذاب بود!بازی واقعا داره جذاب میشه ... هر مرحله از مرحله ی قبلی بهتره.
دیالوگای npc ها خیلی جالبه و آدم دوس داره هی گوش کنه.
با اینکه هر مرحله رو ده بار بازی میکنم تا ردش کنم ولی اصلا خسته کننده نیست.
چون هر دفعه چیز جدیدی کشف میکنی.
آخه با یه اسلحه ای که Silencer نداره ....چی بگم آخه !دی ! همونطور که حامد گفت اسلحه ی نقره ای کلتش واقعا محشره ومثل سری قبل به نظر من این اسلحه باید ثابت میموند تو بازی

جواب بصورت نقل قول
.gif)

.gif)
شما تو چشمای من نگاه کن بگو از اول بازی یه بار هم از instinct استفاده نکردی...!
ولی گذشته از شوخی من یکی که بدون instinct این کچله رو به سر منزل مقصود نمی تونم برسونم! همون اول مرحله هم به اینستینکت میرم ببینم اون دایره های زرد کجا دارن پرپر می زنن، در ضمن لزوم این کار موقعی که بخوای بدون کشت و کشتار به هدفت برسی بیشتر می شه، چون از اول بازی که دیدم واسه قتل های بی مورد یا blown شدن و کلا سوتی دادن امتیاز منفی میده اصل رو به نگرفتن امتیاز منفی گذاشتم تا استفاده نکردن از این ویژگی. ( واقعا این منفی ها بد جوری رو اعصابمه) در کل فکر کنم بهتر باشه بسته به درجه سختی که انتخاب می کنید، از همه امکاناتی که بازی می ده استفاده کنید چون به جذابیت بازی واقعا کمک می کنه.( حداقل واسه دفعه اول که می خواید یه دور بازی رو تموم کنید)