سلام.بازی رو نصب کردم الان داره آپدیت میشه.
به نظرتون چه کلاسی بردارم؟
سلام.بازی رو نصب کردم الان داره آپدیت میشه.
به نظرتون چه کلاسی بردارم؟
چقد آپدیتش طول میکشه.از ساعت 9 گذاشتم تا الان تازه 36 % شده.سرعت لانچرش خیلی پایینه فک کنم.
هر سه تا کلاس همان اول بازی باسه همه قابل دسترس است .تو هر کلاس هم یک اسلحه permanent که (G3A3 - m24 - MP5A3) ( که هزینه تعمیر داره بعد از هر بازی ولی همیشه داریش )و یک اسلحه Expendable که ( MP5K-PDW - SV98 - M4A1 )
( هزینه تعمیر نداره ولی موقت است و بعد از یک مدت استفاده خود به خود از بین میره )موجود است .
پیشنهاد می کنم همان اول کاری اسلحه های Expendable رو استفاده کنی و وقتی تمام شد با permanent ها بری تا زمانی که رنکت باسه یکی از اسلحه هایی که تو راهنما گفتم مناسب شه و بخری و بعد از ان هر چی خواستی بخر .
تجهیزات رو هم الکی حروم نکن چون رنک پایین نیاز نمی شه استفاده شه ( مگر اینکه بخوای s/d رو خیلی ببری بالا که ارزش هم نداره )
تو نسخه kava اپدیت جدید قراره بزنن یکم حال گیری باسه من شده چون g36 rail رو به طور اتومات تغییر دادن به g36 mod 0 ( من قیافه قدیمی رو بیشتر دوست داشتم - ولی کنترل اسلحه جدیده راحت تر است.)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تغییر وضعیت :
tats: Dmg: 36, Range: 51, Acc: 73, Stab: 56, Mob: 50, ROF: 50, Ammo: 30
کارکتر جدید اضافه شده
خیلی دوست دارم بدونم طرح سمت EU چه شکلی داره
باید دید کی به اپدیت ما می رسه.
و در اخر یکم تصویر از طرف فن های نسخه کره ای
ویدیو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت دانلودت رو پر نکرده؟ ( معمولا سرعت ما تا اخر پر میشه )
راستی یادت باشه اخر کار akami رو برای اپلود غیر فعال کن که پهنای باند رو نگیره...
خوب بازی رو نصب کردم یه دست هم بازی کردم.
فولدر بازی رو بردم خونه بدون نصب اجرا کردم خیلی راحت.
Last edited by hadi_gamer; 28-11-2012 at 08:49.
تعمیرات سرور از امروز و همین ساعت
Server Maintenance today at 3AM PDT / 6AM EST / 12PM CEST
Dear Alliance of Valiant Arms Community,
we'll perform a maintenance on Wednesday 28th November (Time Changed) at 3AM PDT / 6AM EST / 12PM CEST
Please be patient, we will notify you in our forums and the shoutbox as soon as the maintenance has been finished successfully.
خبر خوبی است....
وضع سرور رو ظاهرا بهتر کردن ( چون من اپدیتی باسه دانلود نداشتم)
تا الان خبر جدید از اپدیت اینده که باسه نسخه ما است این کارکتر اضافه شده - گرچه باسه ماها نیست![]()
و در اخر امشب همه باسه بازی هستن؟![]()
اسمت تو بازی چیه ؟؟؟
قیافه ی خوبی داره!!
اگه بیاد یه اکانت دیگه میسازم![]()
زدم به تخته چشم نخوری .... امیدوارم لول باسه قیمت e اش نزارن که نقشه هات نقش بر اب می شه![]()
سلام. آقا من همچنان مشكل دارم.
بازي اجراشد وارد شدم ولي هيچ اتفاقي نمي افته.
ويندوزم خيلي داغوونه بايد عوضش كنم.
فقط نگران اينم كه با بك آپ گيري فايلا دوباره برنگردن...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)