نسخه ی درست و بدون اشکال فیفا منجیر اومده؟
سلام بچه ها میشه 1 لینک سالم بازی رو به من بگید دانلود کنم؟
من خودم بدون هیچ گونه اشکالی دارم بازی میکنم.نسخه ی 8پارتی رو دانلود کردم بدون هیچ گونه مشکل.شما هم 8 پارتی رو دانلود کنید.
با حرف وین رونی هم موافقم در فیفا منیجر سه بعدی پر![]()
سلام دوستان من نیز این بازی را نصب کردم از 14 فایل زیپ شده کرک را که کپی میکنم
ارور میده و بازی را اجرا نمیکنه (فایل کرک من هم 50 مگابایت هست )
![]()
همراه کرک یه فایلی به نام "rld.dll" هم هست. باید اون رو هم تو فولدر مربوطه همراه کرک کپی کنید
سلام دادش حل شد وارد بازی که شدم بعد از نیو گم و انتخاب بازی و انتخاب لیگ هایی که میخوای داشته باشی وارد مرحله بعد نمیشه از اونجا میاد بیرون و سریع ارور میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میده
Last edited by saeidhidari; 30-11-2012 at 00:00.
من از سال ۲۰۰۴ تمام نسخه های فیفا منیجر را بازی کردم. امسال هم نسخه جدید را نصب کردم و شروع کردم به بازی کردن. اما بعد از ۲ فصل به یک مشکل برخوردم. اون هم اینکه به جز بازیکنای زیر ۲۲ سال بقیه بازیکنام همه افت میکنن! مثلا یک بازیکن ۲۶ ساله با استعداد ۸ که کل فصل همه بازیهارو بازی کرده و مصدوم هم نشده اگه پیشرفت نکنه هم نباید سطح لولش از ۷۸ بیفته به ۷۵! کسی هست که بازی را ۱٬۲ فصل بازی کرده باشه؟
خیلی ها این مشکل رو داشتن، صفحه اول دوم تاپیک رو بخونید یکی از دوستان این مشکل رو داشته و راه حلش رو هم نوشته
من 4 فصل هست که بازی کردم. بازیکنای سن بالا هم پیشرفت میکنن ولی کمترمن از سال ۲۰۰۴ تمام نسخه های فیفا منیجر را بازی کردم. امسال هم نسخه جدید را نصب کردم و شروع کردم به بازی کردن. اما بعد از ۲ فصل به یک مشکل برخوردم. اون هم اینکه به جز بازیکنای زیر ۲۲ سال بقیه بازیکنام همه افت میکنن! مثلا یک بازیکن ۲۶ ساله با استعداد ۸ که کل فصل همه بازیهارو بازی کرده و مصدوم هم نشده اگه پیشرفت نکنه هم نباید سطح لولش از ۷۸ بیفته به ۷۵! کسی هست که بازی را ۱٬۲ فصل بازی کرده باشه؟
تو نیم فصل و آخر فصل یه صفحه میاد که مینویسه کدوم بازیکنا پیشرفت کردن و کدوما پسرفت و دلیلشم میگه. شما باید ببینی دلیلش رو چی گفته بوده
مثلا بعضی وقتا یه بازیکن همه بازی ها رو انجام میده و پستش هم دفاعه ولی چوت تیم زیاد گل میخوره اینم از لولش کم میشه. یا یه بازیکن مهاجمه و خیلی کم گل میزنه و پاس گل میده
ایا نسخه درست و حسابی از این بازی(ورژن 13) به وسیله هیچ شرکت معتبر ایرانی به فروش میرسه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)