جالبه که تو ویندوز 8 من هر چی serch می کنم فایروال نیست تو ویندوز! نسخه انتر پرایس نصبه
جالبه که تو ویندوز 8 من هر چی serch می کنم فایروال نیست تو ویندوز! نسخه انتر پرایس نصبه
Run >> firewall.cpl
nice troll
پیدا شد![]()
و سرانجام چیز پی ان من راه افتاد تو 8
لول هزار تا تغییر دادم اما آخرینش این بود
Under the Security Tab
1. I switched from the VPN type to: PPTP
2. I switched the data encryption to: Optional encryption
3. I changed the "Allow these protocols" to just: CHAP (Challenge Handshake Authentication Protocol)
البته هیچ تضمینی نیست که بعد از ریستارت دوباره کار کنه![]()
Last edited by smohsen; 19-11-2012 at 18:56.
سلام.کسی راه حل دیگه ای پیدا نکرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از پرو...فا...ر جدید هم میتونید استفاده کنید ...برنامه های مترو هم براحتی عمل میکنن
بچه ها من با وی بی ان مشکل دارم. وصل میکنم دیگه اینترنتم کار نمیکنه. چه کار کنم ؟
سلام
این مشکل به کرک ارتباط داره
سلام دوستان،
من Windows 8 Enterprise Evaluation نصب کردم، تریال 90 روزه دارم استفاده میکنم و هنوز کرک نکردم، فکر میکنم از زمانی که اواست نصب کردم وی پی انم کانکت میشه اما اینترنتم پینگ نمیده!! فایروال اواست رو هم غیر فعال میکنم اما بازم فرقی نمیکنه! اگه کسی راه حلی داره ممنون میشم!
کانکشن آماده با دستی فرقی رو ایجاد نمیکنه! فایروال اواست رو هم غیرفعال کردم تاثیری نداشت! کلا آنیستالش میکنم ببینم چی مشه!!
ویندوز من 64بیتی و کرک نشدست و دارم 90 روزه استفاده میکنم، سورس اورجینال مایکروسافته، RTM بود و آپدیتش کردم.
نه تفاوتی ایجاد نکرد واسه من :(
کلا Private و Public رو Off کردم اما فرقی نکرد،
دوست عزیز من هم اواست نصبکردم هم از وی پی ان استفاده میکنم مننظورم وقتی اواست رانصب میکنی تنظیمات پیش فرض رانزن تنظیمات شخصی توقسمت اختصاصی فایروالش رخذف کن حل میشه چون اگه فایروالش رانصب کنی باا فایروال ویندوز مشکل ایجاد میکنه و وی پی رابلاک میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)