در کل خوبه
در کل خوبه
اره برای حجمیه
الان هم تو تاپیک همسایه دیدم برای اسیاتک سرعت روزانه رو بالاتر می بندن و شبانه میاد روی همون قرار داد
خوبه
خطت تا 7 مگ رو می کشته و دان استریمت رو روی 2300 گذاشتن
یه نتیجه گیری :
1- کسایی که محدود میخوان بیان مخابرات
2- کسایی که نا محدود میخوان برن آسیاتک و حسابگر (از حسابگر بدم میاد ولی چه میشه کرد نامحدود ویژه هاش قیمتش خوبه)
آی لپ کلام رو گفتی ،نمیدونم چرا یه شرکت درست و حسابی پیدا نمیشه که آدم اینقدر کوچ نکنه این شرکت و اون شرکت
كسايي كه محدود مخابرات دارن، هنوز شبانه 1مگ با سرعت 250ميگيره؟ من كه 128 دارم روزانه 60-70 ميگيرم شبا چند ميشه؟
تنها بدي آسيا تك اينه تو بازي آنلاين راضي كننده نيست. اما حسابگر در اين زمينه بهتره (هر دو با 1مگ محدود برسي شده) و اينكه 1مگ حسابگر رو 4مگ بسته شده. آسياتك رو امتحان نكردم اما فكر كنم رو 2مگ بستن
دوست عزیز ممنون از توجهتون ، اشتباه تایپی بود که رفع شد ، با سپاس
دوستان عزیز برای مشاهده جداول تعرفه های جدید سرویس های ADSL شرکت مخابرات کرمانشاه به این لینک مراجعه کنید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان.
سرویس اینترنت من 9 آذر تموم میشه.حالا میخوام ببینم کی باید شارژ کنم بهتره ؟ انلاین میخوام شارژ کنم.8 آذر یا موقع اتمام نت ؟ از مخابراتم دارم
Last edited by HO3IN-Life; 26-11-2012 at 23:05.
Saeed نگفتي آخرش دستان اون استعداد رو به گرمي فشردي يا نه؟! فقط عوض كردي،برگشتي؟ حيف شد!
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)