تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: دانلود مخفیانه نرم افزارهای download manager

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض دانلود مخفیانه نرم افزارهای download manager

با سلام
    اخیراً متوجه شده ام که بعضی از نرم افزارهای مدیریت دانلود هر چند روز یکبار بصورت مخفیانه و بدون اینکه پیغامی بدن، چند صد مگابایت اطلاعات رو از اینترنت دانلود میکنن و در جای نامعلومی روی کامپیوتر ذخیره میکنن. این مساله برای من بر روی سه دستگاه کامپیوتر مختلف اتفاق افتاده که روی دو تا از اونها برنامه IDM و روی سومی FlashGet نصب کرده بودم و بصورت اتفاقی هنگام کنترل مقدار دانلود هر برنامه توسط نرم افزار Net Limiter متوجه شدم که این برنامه ها با حداکثر سرعت در حال دانلود هستن و متاسفانه فقط در یک مورد در کمتر از یک ساعت حدود 600 مگابایت از ترافیک ماهانه من رو هدر دادن. با توجه به اینکه این مساله برای امنیت داده های شخصی هم میتونه خطر ساز باشه، لطفاً اگه دلیل این مساله و راه حل اون رو میدونید اینجا مطرح کنید.
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

یعنی حتی یک نفر هم در این باره نظری نداره؟ فکر میکردم موضوع مهمی باشه. قطعاً ممکنه خیلیها همین مشکل رو داشته باشن بدون اینکه تا حالا متوجهش شده باشن...

در آغاز فعالیت TARIMEHR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

البته با اطلاعات تقریبی ای که دادی نمیشه نظری داد
    شما چک کن شاید بدافزاری تو سیستمت باشه

برا بنده هر چند روز یکبار پیش میاد که ابدیت جدیدی توسط شرکت اوبونتو داده میشه و ما هم نصب میکنیم در غیر این صورت دیگه تا بحال پیش نیومد

مودم هم دقیقا پیش مانیتور هست و هر وقت تند تند چشمک بزنه متوجه میشم که تا بحال پیش نیومد بی دلیل دانلود یا آپلود داشته باشه( یا در حال بروزرسانی بودم یا در حال دریافت ارسال)

4. این کاربر از TARIMEHR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال انجمن آفيس kalantarahura's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

سلام. من تا حالا همچین چیزی ندیدم و نشنیدم.ممکنه منابع دیگر سیستمتون از نت استفاده میکنن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

البته با اطلاعات تقریبی ای که دادی نمیشه نظری داد
    شما چک کن شاید بدافزاری تو سیستمت باشه

برا بنده هر چند روز یکبار پیش میاد که ابدیت جدیدی توسط شرکت اوبونتو داده میشه و ما هم نصب میکنیم در غیر این صورت دیگه تا بحال پیش نیومد

مودم هم دقیقا پیش مانیتور هست و هر وقت تند تند چشمک بزنه متوجه میشم که تا بحال پیش نیومد بی دلیل دانلود یا آپلود داشته باشه( یا در حال بروزرسانی بودم یا در حال دریافت ارسال)
    نرم افزاری به اسم Net Limiter Pro هست که تمام ابزارهای ویندوز و برنامه هایی رو که روی کامپیوترمون نصب شدن و به اینترنت متصل هستن رو تشخیص میده و در هر لحظه سرعت دانلود هر کدوم رو دقیقاً نشون میده و حتی قابلیت آمار گیری از مقدار دانلود هر نرم افزار رو داره. من با نصب این برنامه متوجه شدم که دانلود منیجرها دارن بصورت مخفیانه و با سرعت بالا دانلود میکنن و اگه این مساله مربوط به نرم افزار دیگه ای غیر از دانلود منیجر بود، Net Limiter حتماً اون رو تشخیص میداد. ضمناً من این مشکل رو روی سه کامپیوتر مختلف مشاهده کردم و به هر حال با توجه به اینکه همیشه آنتی ویروس و فایر وال اونها به روز هست، امکان اینکه هر سه اونها به یک بدافزار آلوده بشن کم هست.

7. این کاربر از hiva_59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال vxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

9

شاید خود idm مشکل داره یعنی دارای بد افزار اگه کرکی از سایت های معروف مثل همین پی سی ورد استفاده کن(برای دانلود).اگه اینطور نباشه پس خود کامپیوتر ویروسیه.
    در ظمن در تنظیماتش قسنتی به نام نوع فایل داره که سایت هایی رو که نباید به طور خود کار دانلودی انجام بده رو نوشته شاید وارد سایتی شدی که از روش به طور خود کار دانلود می کنه مثل ماکروسافت.
    Last edited by vxp; 23-11-2012 at 10:25.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •