تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
تعمیر تخصصی لوازم دیجیتال و خانگی
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 29 اولاول ... 2891011121314151622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 284

نام تاپيک: XPERIA™ U | گوشی اندرویدی سونی با پردازنده ی دو هسته ای و صفحه نمایش 3.5 اینچی

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

سلام دوستان
    من امروز گوشی xperia u رو از دجی کالا خریدم هنوز نرسیده دستم.فقط چند تا سئوال داشتم که اگه کامل جواب بدین ممنون میشم چون من گوشی با سیستم عامل اندروید نداشتم واسه همین میگم.

1- بهترین explorer واسه گوشی چیه؟
    2- بهترین player واسه گوشی چیه؟
    3- مثل اینکه اندروید 4 واسش اومده.بعضی دوستان نصب کرده بودن ناراضی بودن میگفتن سرعت گوشی کم میشه و .....میخواستم ببینم بهترین و بی باگ ترین ورژن اندروید 4 که واسه این گوشی اومده چی هست؟اگه ممکنه لینکشو بذارین
    4- دوستان به نظرتون من خودم خونه آپدیتش کنم به اندروید 4 یا نه ببرم تعمیرگاه؟ من تا حالا اینکارو نکردم.امکان خراب شدن گوشی به دلیل آپدیت ناقص و ... وجود داره؟
    5- قضیه root کردن گوشی چیه؟اصلا root چیکار میکنه؟
    دوستان اگه کامل توضیح بدین ممنون میشم و اینکه لینک دانلود برنامه های بالا + بهترین ورژن اندروید 4 رو هم لطف کنید بذارین
    یه دنیا ممنون

2. این کاربر از hamidreza2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موبایل adrenalin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    گیلان

13

سلام دوستان
    من امروز گوشی xperia u رو از دجی کالا خریدم هنوز نرسیده دستم.فقط چند تا سئوال داشتم که اگه کامل جواب بدین ممنون میشم چون من گوشی با سیستم عامل اندروید نداشتم واسه همین میگم.

3- مثل اینکه اندروید 4 واسش اومده.بعضی دوستان نصب کرده بودن ناراضی بودن میگفتن سرعت گوشی کم میشه و .....میخواستم ببینم بهترین و بی باگ ترین ورژن اندروید 4 که واسه این گوشی اومده چی هست؟اگه ممکنه لینکشو بذارین
    4- دوستان به نظرتون من خودم خونه آپدیتش کنم به اندروید 4 یا نه ببرم تعمیرگاه؟ من تا حالا اینکارو نکردم.امکان خراب شدن گوشی به دلیل آپدیت ناقص و ... وجود داره؟
    دوستان اگه کامل توضیح بدین ممنون میشم و اینکه لینک دانلود برنامه های بالا + بهترین ورژن اندروید 4 رو هم لطف کنید بذارین
    یه دنیا ممنون
    سلام دوست عزیز
    خود گوشی یه مدیریت فایل پیفرض داره به نام astro اگه داخل گوشی نبود از لینک زیر
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    mx پلیر از لینک زیر
    بله اندروید 4 اومده گفتن یه سری مشکلات داره ولی همین چند روز پیش سونی یه نسخه دیگه ارائه کرده و باگ های اندروید قبلی گرفته
    دوست عزیز خودتون تو خونه با وای فای یا نت گوشی میشه به راحتی اپدیت کرد,حتی ناقص هم دانلود بشه به هیچ وجه نمیزاره چیزی نصب بشه
    روت دسترسی به فایل های اصلی سیستمی اندروید هست
    بهتره از اندروید خودئه سونی استفاده کنید

4. 2 کاربر از adrenalin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز johnypersian1656's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سلام دوستان
    من امروز گوشی xperia u رو از دجی کالا خریدم هنوز نرسیده دستم.
    پیشاپیش مبارک باشه
    اکثرا از astro file manager,root explorer ,aroma file manager استفاده میکنن. واستون ورژن جدید آسترو رو آپ کردم :

باز هم سلیقه ایه ولی چند نمونه از بهتریناش mxvideo player,moboplayer,soundbestmusicplayer هستند که لینکاشونو واستون قرار میدم :
    یکمی واسه گوشی سنگینه آندروید 4 که فکر میکنم به خاطر رم پایینتر گوشیه. دو روز پیش تایید شد که آخرین بیلد واسه اکسپریا یو که 6.1.1.C.1.10 هست تایید شده اما هنوز بیرون نیومده به محض اینکه بیاد میذارم (معلوم نیست این آپدیت منطقه ای هست یا آپدیت و از بین بردن باگها اما چیزی که معلومه جلی بین نیست) فعلا بی باگ ترین ورژن رو میتونین از یکی از این لینک ها بگیرین و با flashtools فلش کنین :
    خودتون آپدیت کنین. آپدیت گوشی های سونی واقعا سادس .فقط بسته به 64 بیتی یا 32 بیتی بودن پی سی یا لپ تاپتون برنامه flashtools رو بگیرین بچه ها هم اینجا کمکتون میکنن اگه سوالی داشتین.

میشه گفت دسترسی بیشتر به سیستم عاملتون رو میده واسه یه سری تغییرات و یا نیازهایی که بعضی برنامه ها دارن.

پی نوشت :ببخشید adrenalin عزیز پستتون رو دیر دیدم
    Last edited by johnypersian1656; 21-11-2012 at 12:46.

6. 2 کاربر از johnypersian1656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

johnypersian1656 عزیز واقعا ممنون به خاطر توضیح کاملتون.فقط چند تا سئوال دیگه داشتم ممنون میشم کمکم کنید....

1- به نظر شما با این وضع من این گوشی رو به اندروید 4 آپ کنم یا نه؟اگه آپ کنم خیلی اذیت میکنه؟یا از خود اندروید 2.3.7 خود گوشی استفاده کنم؟ (اگه جایی آموزش آپدیت کردن این گوشی هست ممنون میشم بذارین)

2- من ویندوزم 8 هست از نوع 32 بیتی.خواهشا لینک دانلود آخرین ورژن برنامه flashtools رو میذارین دانلود کنم.

3- داداش من اگه آپدیت کنم به اندروید 4 بعد اگه اذیت کرد میتونم دوباره پاکش کنم و برگردونم همون اندروید 2.3.7 خود گوشی؟

4- اگه بخوام اندروید این گوشی رو آپ کنم شماره هام و sms هام پاک میشن؟

و در آخر هم اگه آخرین نسخه اندوریدی گه گفتین یعنی 6.1.1.C.1.10. ممنون میشم لینک دانلود اونم بذارین.

با تشکر ویژه

8. این کاربر از hamidreza2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

واقعا ممنون به خاطر توضیح کاملتون.
    خواهش میکنم دوست عزیز،وطیفس
    1- به نظر شما با این وضع من این گوشی رو به اندروید 4 آپ کنم یا نه؟اگه آپ کنم خیلی اذیت میکنه؟یا از خود اندروید 2.3.7 خود گوشی استفاده کنم؟ (اگه جایی آموزش آپدیت کردن این گوشی هست ممنون میشم بذارین)
    نه اونجوری که اذیت کنه نیست ولی شما خودتون باید تست کنید. مثلا من روی اکسپریا یو آندروید 4 رو دارم ولی روی اکسپریا مینی نشد تحملش کنم و برگشتم به 2.3.7 کاستوم.شما خودتون ببینین چطوریه. یه تسک منیجر هم نصب کنین و توش برنامه هایی رو که میخواین سریع باز بشه مثل sms,messages,contacts ,phone رو بذارین تو لیست exclude که تسک منیجر اونا رو نبنده!
    2- من ویندوزم 8 هست از نوع 32 بیت
    ی.خواهشا لینک دانلود آخرین ورژن برنامه flashtools رو میذارین دانلود کنم.

اینجا لینک دانلود و آموزش هست .بازم مشکلی بود بپرسین تا آموزش تصویری بذارم.
    3- داداش من اگه آپدیت کنم به اندروید 4 بعد اگه اذیت کرد میتونم دوباره پاکش کنم و برگردونم همون اندروید 2.3.7 خود گوشی؟
    بله میتونین. اگه قبل از آپدیت به آندروید 4 روت کنین و ریکاوری نصب کنین میتونین همین فیرمویر رو بک آپ بگیرین ولی اگه این کارم نکردین بعد میتونین فایل ftf مربوطشو دانلود کنین و فلش کنین.
    4- اگه بخوام اندروید این گوشی رو آپ کنم شماره هام و sms هام پاک میشن؟
    بله شماره ها و اس ام اس ها پاک میشه. شماره ها رو از همون contacts بریزین روی سیم کارت یا اینترنال مموری یا با این برنامه همه ی اونا رو روی پی سی بک آپ بگیرین :
    و در آخر هم اگه آخرین نسخه اندوریدی گه گفتین یعنی 6.1.1.C.1.10. ممنون میشم لینک دانلود اونم بذارین.
    همونجور که گفتم این فیرمویر 2 روز پیش تایید شد ولی فعلا لینکی واسش نیومده به محض اینکه بیاد میذارم

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

johnypersian1656 جان واقعا ممنون
    پس من از اندروید خود گوشی بک آپ میگیرم بعد آپدیتش میکنم به اندروید 4.فقط به نظرتون root کردن واسه گوشی ضرر نداره؟ اگه نداره چطوری گوشیمو root کنم؟و اینکه چطوری ریکاوری نصب کنم و از اندروید گوشی بک آپ بگیرم؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

johnypersian1656 جان واقعا ممنون
    پس من از اندروید خود گوشی بک آپ میگیرم بعد آپدیتش میکنم به اندروید 4.فقط به نظرتون root کردن واسه گوشی ضرر نداره؟ اگه نداره چطوری گوشیمو root کنم؟و اینکه چطوری ریکاوری نصب کنم و از اندروید گوشی بک آپ بگیرم؟
    نه ضرری نداره .اگه خواستین از گارانتی استفاده کنین هم میتونین unroot کنین. اینجا همه چیز رو توضیح داده:

12. این کاربر از johnypersian1656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

نه ضرری نداره .اگه خواستین از گارانتی استفاده کنین هم میتونین unroot کنین. اینجا همه چیز رو توضیح داده:

دوست عزیز این سایت که همش انگلیسیه
    بعدش من گوشیم گارانتی نداره.واسه چی از گارانتیش استفاده کنم؟
    خب اگه ضرر نداره من چطوری ریکاوری نصب کنم و از اندروید گوشی بک آپ بگیرم؟فقط خواهشا اگه سایت معرفی میکنی یه سایتی باشه که آدمو گیج نکنه.من چیزی بلد نیستم باید همش این صفحه اون صفحه برم آخرشم به جایی نمیرسم

کاربر فعال انجمن موسیقی rh.mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من این گوشی رو واسه خواهرم خریدم . از دیجی کالا .
    خواهرم امروز گفت بعد از یه مدت کوتاه فیلم گرفتن یا حرف زدن گوشی گرم میشه .
    منم امتحان کردم دیدم تقریبا بعد از 5 دقیقه گرم میشه.توسایتای خارجی هم مدلای xperia این مشکل رو دارن.
    نمیدونم چکار باید کرد . من واسش خریدم . امیدوارم جوری نشه شرمندش بشم .
    دوستان عزیزم میشه راهنمایی کنید؟

15. این کاربر از rh.mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

دوست عزیز این سایت که همش انگلیسیه
    بعدش من گوشیم گارانتی نداره.واسه چی از گارانتیش استفاده کنم؟
    خب اگه ضرر نداره من چطوری ریکاوری نصب کنم و از اندروید گوشی بک آپ بگیرم؟فقط خواهشا اگه سایت معرفی میکنی یه سایتی باشه که آدمو گیج نکنه.من چیزی بلد نیستم باید همش این صفحه اون صفحه برم آخرشم به جایی نمیرسم
    والا به صورت فارسی کلوپ درست درمونی واسه xperia u نیست اما حالا اینو ببینین :
    توی ---------.ir هم یه سر بزنین. اگه بازم دیدین متوجه نمیشین بگین تا یه آموزش بذارم.

17. 2 کاربر از johnypersian1656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •