تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 139 اولاول ... 232930313233343536374383133 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 1385

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United F.C | شیاطین سرخ | جلد 2

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

شما مطمئنید طرفدار یونایتد هستید؟آخه من شک پیدا کردم.خوب به بازیکنان رست داده کار بدی کرده.باختیم هم که باختیم.مهم بازی هالی لیگ هست در شرایط فعلی.
    بعضی وقتها از روی احساس نه منطق پستی داده میشه که ......

بهترین کار ممکن استراخت دادن به بازیکنای اصلی و بازی گرفتن از ذخیره ها ست وقتی که تیم صعودش مسجله برا چی باید ترکیب اصلی بره ؟؟؟؟ جو فرودگاه ترکیه رو برا یونایتدیها پر تنش درست کردن چه برسه به داخل ورزشگاه . ما صعود کردیم مهم نیست اصلا این نتیجه و به دل هم نمیگیریم !
    شما دو تا چه برداشتی از پست من داشتید؟!!!!

مگه من گفتم که فرگوسن اشتباه کرده که این ترکیب رو به میدون فرستاده؟!!
    مگه من از فرگوسن انتقاد کردم بابت انتخاب این ترکیب؟!!

من گفتم که احتمال شکست سنگین بالاست.
    ولی به خاطر بی اهمیت بودن بازی برای یونایتد، بهتره این شکست احتمالی رو به دل نگیریم.

بعضی ها پست ها رو جوری تفسیر می کنند که آدم شاخ درمی آره!

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

همونطور که پیش بینی میشد ترکیب هم ترکیبی جوان به زمین فرستاده شده.امیدوارم بازی خوبی باشه.حضور بوتنر و پاول هم جالبه.
    GALATASARAY: Muslera; Eboue, Dany, Semih, Riera; Melo, Selcuk, Amrabat, Hamit; Elmander, Burak.

MANCHESTER UNITED: Lindegaard; Rafael, Jones, Carrick, Buttner; Anderson, Fletcher, Cleverley, , Powell; Hernandez, Welbeck.

3. 4 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

خوب یه نیمه رو مساوی به رختکن رفتیم . از jsc sport+1 میتونین ببینینش

بازی شاختار که نیمه اولش 2-2 شد گل اول و تساوی شاختار روی کار زشت مهاجمشون به ثمر رسید . بازی فرپلی رو توپ رو برد و گل زد همه داشتن نگاه میکردن و ....

5. 3 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

سر یه یارگیری بد توی کرنر گل خوردیم . کار تیمی خوبه . گلر هم فوق العاده بود امشب ولی به هر حال یکی عقب افتادیم

دقیقه 58 هرناندز موقعیت تک به گل رو خراب کردددددددددددددددددد
    Last edited by MoJtaBa.R; 21-11-2012 at 00:31. دليل: . . .

7. 3 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ولي انصافا گالاتاسراي هم خوب بازي كرد!البته من بيشتر بازي چلسي رو ديدم شوت حاميت جالب بود خورد تير يكي هم منچستر زد به تير گل بوراك هم قشنگ بود من ميدونستم

منچستر احتمالش كم هست نبازه!اون صحنه اعتراض فاتح تريم هم جالب بود بطري رو برداشت و رو يه نيمكت خودشون بود كمكش يه لحظه ترسيدجو ورزشگاه رو ادم ميبينه واقعا

عقل از سرش ميپره يك زماني مالديني با ميلان در اين ورزشگاه بود گمانم(مقصودم كمالات تماشاگره تا ورزشگاه!)مقابل گالاتاسراي بازي كرد بازي رو هم باختن مالديني گفته بود هيچ كس نمي تونه من رو قانع كنه كه تو اين ورزشگاه 25 هزارنفر جمعيت هست!تماشاگران ما هم كه بهترين تماشاگران جهان هستن!قبل بازي علي كريمي و گلرمون رو تشويق ميكنن و موقع بازي تخمه ميشكونن و جيكشون در نمياد و اخر بازي به كفاشيان فحش ميدنالبته شوخي كردما!منتهي ادم بخوادم نميشه مقايسه نكنه!

9. 4 کاربر از نادر1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

باختیم ، گرچه اهمیتی هم نداشت ولی چند تا نکته از بازی بگم :

- فیل جونز به ترکیب برگشت، این بهترین خبریه که میشه داد، از این به بعد اوضاع دفاع تیم بهتر میشه، البته جونز آماده نبود و کمی ضعیف بازی کرد که طبیعیه، اولین بازیش بعد از چند هفته بود.
    - نیک پاول با اینکه فقط 18 سالشه ولی خوب بازی می کنه، آینده ی درخشانی میتونه داشته باشه.
    - جا داره با دیدن دو مهاجم بازی دیشب یعنی هرناندز و ولبک یادی هم از کارتون پت و مت کنیم، اصلا این دو تا با هم نباید توی ترکیب باشن، حتما همراه یکیشون باید رونی یا پرسی باشه، دیشب تا اونجا که جا داشت این دو تا با هم سوتی دو نفره دادن ...
    - لیندگارد خوب بازی می کرد، بعضی وقت ها واکنش هایی نشون میده که آدم رو متعجب می کنه، واقعا دروازه بان خوبیه.
    - اندرسون واقعا عالیه، تعجب می کنم که این بازیکن اونقدر که باید بهش بازی نمی رسه، من که سبک بازیش رو دوست دارم .

11. 5 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خوب نتیجه که خیلی غیرقابل پیش بینی نبود هرچند که شاید می تونستیم یه مساوی هم بگیریم ولی به قول دوستمون به دل نمی گیریم
    -
    فیل جونز به ترکیب برگشت، این بهترین خبریه که میشه داد، از این به بعد اوضاع دفاع تیم بهتر میشه، البته جونز آماده نبود و کمی ضعیف بازی کرد که طبیعیه، اولین بازیش بعد از چند هفته بود.
    - نیک پاول با اینکه فقط 18 سالشه ولی خوب بازی می کنه، آینده ی درخشانی میتونه داشته باشه.
    - جا داره با دیدن دو مهاجم بازی دیشب یعنی هرناندز و ولبک یادی هم از کارتون پت و مت کنیم، اصلا این دو تا با هم نباید توی ترکیب باشن، حتما همراه یکیشون باید رونی یا پرسی باشه، دیشب تا اونجا که جا داشت این دو تا با هم سوتی دو نفره دادن ...
    - لیندگارد خوب بازی می کرد، بعضی وقت ها واکنش هایی نشون میده که آدم رو متعجب می کنه، واقعا دروازه بان خوبیه.
    - اندرسون واقعا عالیه، تعجب می کنم که این بازیکن اونقدر که باید بهش بازی نمی رسه، من که سبک بازیش رو دوست دارم .
    همه نکاتو کامل گفتین دیگه دستتون درد نکنه
    فقط فیل جونز اولین بازیش بعد از نزدیک 4-5 ماه بود و خوب قابل پیش بینی بود رو اوج نباشه
    به نظرم یکی از بهترین جوون هایی که تو این چند سال داریم نیک پاول هستش مثلا همین رافائل یادتونه چقدر سوتی داد تا الان شده این بازیکنی که الان هست؟؟ولی پاول حداقل تا الان اینجوری نبوده
    و توی هربازی که بازی کرده موثر بوده

13. 5 کاربر از shakerifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

26
    اخراج دی ماتئو مربی چلسی، به من یادآوری کرد که چرا یونایتد رو اینقدر دوست دارم.

15. 2 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

به هر حال تیم باید طی این یکی دو ساله از مسنا تخلیه شه و به جوونا رو بیاره . گالا برد . ولی خوشحالی زایدلوصفشون بعد سوت پایان بازی نشون داد که منچستر همیشه منچستره و با همین ذخیره ها هم خوب میتونه پرس و پاسکاری انجام بده . به مرور زمان میتونیم برگردیم به دوران طلائیمون .
    هرناندز هنوز جا داره که بزرگ بشه توی تیم و یه سولشر دیگه واسه منچستر بشه ولی جسارت فرگی توی بازی گرفتن ازش ستودنیه

سرمربی گالاتاسرای پیروزی مقابل شیاطین سرخ را رویایی دانست.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، گالاتاسرای در هفته‌ پنجم لیگ قهرمانان اروپا دست به کار بزرگی زد و با یک گل تیم پرستاره منچستر یونایتد را شکست داد و به صعود امیدوار شد.

فاتح تریم، سرمربی گالاتاسرای پیروزی مقابل شاگردان فرگوسن را رویایی دانست و گفت: آنچه که اتفاق افتاد بهترین سناریو برای ما بود چرا که ما برابر منچستر یونایتد پیروز شدیم و در طرف دیگر هم کلوژ، اسپورتینگ براگا را شکست داد. برابر منچستر یونایتد رویایی ظاهر شدیم. باید به تمام بازیکنانم به خاطر این بازی خوب تبریک بگویم.

سرمربی سابق تیم ملی فوتبال ترکیه، افزود: الان دیگر جزو سه تیم برتر این گروه خواهیم بود. شکست دادن تیم بزرگی همچون منچستر یونایتد کار بزرگی است. در بیشتر دقایق بازی شور و هیجان را مشاهده کردیم . تماشاگران ما فوق‌العاده‌ هستند. آنها تا پایان بازی با شور و هیجان تیم خود را تشویق می‌کنند. از بازی خوبی که مقابل منچستر یونایتد ارائه دادیم، احساس غرور می‌کنم.

در این گروه منچستر یونایتد با 12 امتیاز صدرنشین است. کلوژ و گالاتاسرای با هفت امتیاز و اختلاف در تفاضل گل به ترتیب در رده‌های دوم و سوم قرار دارند. اسپورتینگ براگا هم با سه امتیاز در قعر جدول رده‌بندی است.

به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و به نقل از پايگاه خبري كالچونيوز، رسانه هاي خبري اعلام كردند كه يك بانك تركيه اي موفق به عقد قرارداد با روساي باشگاه منچستريونايتد شده تا اسپانسر اين تيم مشهور اروپايي به مدت چهار سال باشد طبق قرارداد منعقد شده از اين پس ستاره هاي منچستريونايتد با عنوان اين اسپانسر روي پيراهن خود وارد زمين خواهند شد

17. 5 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه bad_guy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ایـــ تهران ــران

پيش فرض

به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و به نقل از پايگاه خبري كالچونيوز، رسانه هاي خبري اعلام كردند كه يك بانك تركيه اي موفق به عقد قرارداد با روساي باشگاه منچستريونايتد شده تا اسپانسر اين تيم مشهور اروپايي به مدت چهار سال باشد طبق قرارداد منعقد شده از اين پس ستاره هاي منچستريونايتد با عنوان اين اسپانسر روي پيراهن خود وارد زمين خواهند شد
    منچستر با شورلت واسه پنج سال آینده به توافق رسیده.
    اگه همچین اسپانسری که میگید بیاد من بعد از 20 سال طرفداری از منچستر یونایتد میرم به سمت سیتی.

19. 2 کاربر از bad_guy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •