تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 14 از 14

نام تاپيک: sony ion یا xperia s؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

ببین دوست عزیز
    یکی دنبال بازیه - یکی دنبال اینه که چهار پنج تا برنامه رو باهم باز کنه گوشی کم نیاره -به نظر من دو هسته کافیه من دنبال هیچکدوم از دو مورد قبل نیستم -اصولا بازی رو باید با کامپیوتر و لپ تاپ انجام داد -در مورد برنامه هم که چقدر مگه اجراش سی پی یو و رم و ... میخواد؟!!
    اماااا هرچقدر پیکسل بالاتر باشه با تغییر ابعاد عکس تراکم پیکسلی بیشتر میشه و ب بهتره دیگه به شرط اینکه دوربینش عالی باشه که 12 مگاپیکسل سونی دیکه آخرشه SONY

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

سلام
    دوست بنده گوشی سونی ionرو داره یکماه پیش1.200 گرفت، من باهاش کار کردم چیز خیلی خوبیه کیفیت عکسهاش فوق العاده اس که حجم هر کدومش به 3 مگابایت میرسه... واینکه صفحه نمایشش هم خوبه و درضمن شارژدهی با استفاده معمول 1روز کامل جواب میده.
    سونی اکسپریا اس چون اولین گوشی سونی بود زیاد روش تمرکز نکرده مثلا اون سه دکمه پایینیش زیاد خوب عمل نمیکنن و بعضی مواقع در بازی کردن قفل میکنه
    اگه خواستی بین این دو بگیری حتما ion بگیره 100%
    و نکته اصلی : برادر من فعلا صبر کن تا قیمتها پایین بیان بعد / اگه شما بری با این قیمت بگیری در روند پایین اومدن قیمتها تاثیر منفی میزاره
    حیلی ممنون از راهنمایی تون که خیلی تو انتخابم جدی تر شدم.
    اینکه شما می فرمائید صبر کن درست ، ولی باید اینم بدونیم که دلار هیچوقت دیگه 1000 تومن نمیشه آخرش ارز مبادله ای 2500 بهش تعلق بگیره ، الان آیون حدود 200 تومن ظرف این چند مدته ارزونتر شده و قیمتش رسیده زیر یک میلیون ، دیگه نهایتا حیلی ارزون بشه 900 تومن که اونم هزینه فرصتش که همون انتظار و ریسکه به صد تومن نمی ارزه

پروفشنال FC.Barcelona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

ion انتخاب خوبیه (ولی اگه دوربین خیلی اهمیت داره بهتره یک دوربین بخرید چون بهترین گوشی دنیا هم نمیتونه با بدترین دوربین در کیفیت عکس رقابت کنه!)

4. این کاربر از FC.Barcelona بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

ion انتخاب خوبیه (ولی اگه دوربین خیلی اهمیت داره بهتره یک دوربین بخرید چون بهترین گوشی دنیا هم نمیتونه با بدترین دوربین در کیفیت عکس رقابت کنه!)
    من زیاد اهل نرم افزار و بازی موبایلی و این چیزا نیستم بنابراین cpu دو هسته ای کافیه
    ویژگی گوشی اینه که همیشه همراته

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •