فعلا یه لینک پیدا کردم گذاشتم دانلود
فعلا یه لینک پیدا کردم گذاشتم دانلود
فعلا تنها راه دانلود از طریق همون ava downloader
احتمالا نیاز باشه که با وی پی ان دانلود کنی
راستی من خودم یه ورژن از دولوپر قدیمی که IJJI بود رو دارم همون رو همیشه اول نصب می کنم
بعد میام به کمک یه فایل پچ که دادن چندماه پیش تبدیل می کنم به ورژن AERIA
بعد فولدرهای نصب شده که آپدیت هم هستن رو کپی می کنم رو این جدیده و بازی راحت اجرا میشه
پس اگر ورژن IJJI هم باشه با کمک این روش میشه نصبش کرد
فقط برای کسایی که ورژن AERIA که آپدیت شده باشه رو نداشته باشن مجبورن نزدیک 1 گیگ آپدیت کنن بعد از نصب
لینکش رو بده ببینم کدوم ورژنه
این لینک برا یک سال پیشه
و تقریبا نیاز به 1 گیگ یا شاید بیشتر آپدیت داره
البته این ورژن قبلیه بازیه اما میشه به ورژن جدید تبدیلش کرد
بذار دانلود بشه و نصبش کن بعد اینجا بگو تا راهنماییت کنم چطوری به ورژن جدید تبدیلش کنی و بعد بگذاری برای آپدیت
فقط کافیه یکبار بتونی آپدیتش کنی بعدش دیگه نیازی به دانلود نداری و با کمک همین ورژن و همین فایلهای نصب شده میشه رو سیستمت دوباره نصبش کنی
فقط باید حواست باشه فایلهای نصب بعد از آپدیت رو حذف نکنی... به هر حال اینها برای مرحله های بعده.. فعلا باید دانلودت تموم شه
آپدیتش برام مهم نیست چند گیگ باشه.همین که نصب بشه کافیه.
راستی تو aeria از سال 2008 یه یوزر داشتم دیگه نذاشت ثبت نام کنم.با همون یوزر میام تو بازی.
مگه از بقیه بازیهای aeria هم بازی کردی قبلا؟
اگه آره . خوب میشه با همون یوزر لاگین کنی بعد دیگه کاراکتر بسازی و ...
حالا وقتی دانلود تمام شد
نصب کن بازی رو تو درایوی غیر از درایو ویندوز
بعد این رو دانلود کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اجراش کن بهش آدرس بده
این فک کنم همون تولزیه که میره بازی رو از ورژنی که تو نصب کردی به ورژن aeria تبدیل می کنه
بعد از اینکه تموم شد برو از تو ادرسی که جدید دادی فایل luncher رو اجرا کن و بذار خوش رو آپدیت کنه
آره.قبلا shaiya بازی میکردم.
به به hadi_gamer تاپیک مارو بنفش کردی![]()
پوزش که راهنمای من مفید نبود باسه دانلود ( فکرکنم باید راهنمای smohsen رو هم باید تا زمانی که یک لینک نسخه اپدیت شده از بازی رو نت پخش شه رو هم باید به راهنما اضافه کنم که بقیه هم بتونن دانلود کنن)![]()
محتوای مخفی: متن
.
ظاهرا aeria بعد از اوردن انتی چیت جدید و کم کردن شدن هکر ها خیلی دست و دلبازتر شده......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)