توی تست های AV-C سال 2012 رتبه پنجم را کسب کرده و در سال 2011 رتبه چهارم
توی تست های پرواکتیو Virusbtn هم همیشه عقب تر از بقیه بوده
البته در سال های قبل آنتی خیلی خوبی بوده و حتی دو سال بهترین هم شده ولی در حال حاضر به نظر من پیشرفت خاصی نداشته است
Avast
Avira
Baidu
Bitdefender
Bull Guard
COMODO
DR.Web
ESET - NOD32
Emsisoft
F_Secure
G Data
Kaspersky
Mcafee
Microsoft
Norman
Panda
Qihoo
Quick Heal
Symantec - Norton
Trend Micro
Trustport
Viper
Webroot
ZoneAlarm
ضد بدافزار ایمن
توی تست های AV-C سال 2012 رتبه پنجم را کسب کرده و در سال 2011 رتبه چهارم
توی تست های پرواکتیو Virusbtn هم همیشه عقب تر از بقیه بوده
البته در سال های قبل آنتی خیلی خوبی بوده و حتی دو سال بهترین هم شده ولی در حال حاضر به نظر من پیشرفت خاصی نداشته است
سلام...
دوستان دنبال یک آنتی ویروس سبک و مناسب میگردم...سیستم یک مقدار ضعیف و قدیمیه بنابراین به kaspersky و bitdefender فکر نمیکنم!
میشه رو آنتی ویروسهای free مثل آواست و آویرا حساب کرد؟...Norton به کارم میاد ؟؟
ممنون بابت پیشنهادات و راهنماییتون.![]()
Norton Internet Security 2013
تشکر...مختصر و مفید!!
نورتون مشکلی ایجاد نمیکنه (استفاده از منابع و کند شدن سیستم)؟...+ نظرتون رو در مورد آویرا یا آواست بدید ممنون میشم.
نورتون ممکنه با توجه به حالات مختلف عملکرد متفاوتی داشته باشه و تو 2013 تا حدودی میشه گفت پایدار نیست ، به نظرم فعلا Avira گزینه مناسب تریه ، Avast هم که کلا ما رو تحریم کرده .
راستش نمیدونم منظور میلاد از پایدار نیست چیه خود من نورتون آنتی ویروس 2013 واسه چند ماه داشتم مشکلی نبود به نه در حال حاضر نورتون یکی از سبک ترین آنتی ویروس هاست
بین آوست و آویرا هم نظر من آوست هست اگر چیزپی..ان یا هیتلرشکن داشته باشید و تحریم رو دور بزنید در غیر این صورت آویرا
هر دو خوب هستن
کاملا تایید میکنم+++++++++++++++++++++++++++++لایک
من هم با شما موافقم ناد32 یکی از بهترین heuristic ها رو داره
سلام
میشه لطف کنید و تفاوت این سه تا را برای من بگید ؟؟؟
Proactive
heuristic
behavior bloc
مگه اینها با هم تفاوتی ؟؟؟؟؟
با سلام
کمودو رو ویندوز 8 نصب میشه ولی پس از ریستارت تو صفحه استارت آپ میمونه و دیگه ویندوز بالا نمیاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)