تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 1401 از 1759 اولاول ... 401901130113511391139713981399140014011402140314041405141114511501 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,001 به 14,010 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

با سلام به همه اساتید
    من میخوام یه مودم adsl بستونم و میخوام ازش واسه رسوندن اینترنت به ----- استفاده کنم فقط یعنی تک پورت واسم کافیه لطفا منو راهنمایی کنید
    چه مدلی واسه کارم خوبه؟
    اگر مودم تک پورت می خواهید Tp-link 8811 خوبه البته الان همه چیز یگرون شده ولی یک زمانی ارزونترین بود.
    به نظرم یک مودم 4 پورت وایرلس بگیرید که بعدها هم به کار شما بیاد . مودم رو هم باید در حالت pppoe تنظیم کنید که سیستم دیگه روشن نباشه .
    -----
    با فونت معمولی هم دیده میشه !

2. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه mohsen_gh1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    در جای خشک و خنک، دور از دسترس اطفال

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز
    من مودمم tp link 8811 td هستش ( تازه گرفتمش )
    اررور DNS Server رو میده و وقتی میخوام دوباره مودم رو نصب کنم error 20 میده ....... !!
    چراغ اینترنت هم اولا چشمک میزد الان دیگه کلا روشن هم نمیشه :(
    گاهی چشمک میزنه و گاهی کلا روشن نمیشه
    مشکل از چیه؟؟
    بهتر بود یه عکس از اروری که بهتون میده میزاشتین ولی اونطوری که من پیدا کردم در مورد این ارور
    شما احتمالا مودمو درست کانفیگ نکردین. یه بار از پشت مودم ریست کنین (یه دکمه که باید با سوزن فشارش بدین)
    بعد دوباره کانفیگ کنین به این صورت
      محتوای مخفی: . 
    1.
    2. تنظیم این مودم توسط یک مرورگر وب انجام میشود و در هر سیستم عاملی امکانپذیر است. آدرس مودم را در مرورگر خود وارد کنید:
    3. بعد از چند لحظه پنجره جدیدی باز شده که از شما Username و Password مودم را درخواست می نماید این مقادیر بصورت پیش فرض admin و admin (بصورت حروف کوچک) است. آنها را وارد کرده و روی دکمه OK کلیک کنید.

توجه:
    الف. این Username و Password را با Username و Password ی که ISP به شما داده اشتباه نگیرید.
    ب. اگر صفحه درخواست Username و Password ظاهر نشد به به معنی این است که یا شما تنظمات کارت شبکه مناسبی ندارید که باید آنها را بازبینی کنید و یا روی مروگر شما پ ر و ک س ی تنظیم شده که باید در اینترنت اکسپلورر به منوی Internet Option و سپس به Connection و سپس در قسمت Lan Setting رفته و تیک آیتم Using P r o x y را برداشته و OK کنید.4. بعد از ورود موفق به صفحه تنظمیات مودم، صفحه زیر را مشاهده خواهید کرد. روی Quick Setup کلیک کنید.

5. در این قسمت مقادیر VPI و VCI را در فیلد های مربوطه وارد کنید، مقادیر VPI و VCI برای هر ISP ممکن است متفاوت باشد مقادیر متداول آن در ایران 0 و 35 برای اکثر سرویس دهنده ها و 0 و 59 برای پارس آنلاین است. اگر از این مقادیر مطمئن نیستید از ISP خود سوال کنید. روی دکمه Next کلیک کنید.

6. در این صفحه گزینه PPP Over Ethernet PPPoE را انتخاب و آیتم Encapsulation Mode را روی LLC رها کرده و روی دکمه Next کلیک کنید. در این مرحله اگر شما Bridging را انتخاب کنید کار تنظیم مودم به پایان رسیده است اما بعدا برای اتصال به اینترنت باید در ویندوز یک کانکشن از نوع Broad band و PPPoE بسازید و در آنجا Username و Password ی را که از سرویس دهنده اینترنت گرفته اید وارد کرده و آن کانکشن را کانکت کنید. در واقع شما می توانید بدون هیچ تنظیم خاصی و تنها با اتصال مودم و ساخت این کانکشن در ویندوز از این مودم استفاده کنید اما در این حالت شما فقط با کامپیوتری که کانکشن را اجرا کرده است به اینترنت دسترسی دارید ولی روش شرح داده شده در این مقاله حرفه ای تر بوده و تمامی کامپیوتر های متصل به مودم (مثلا از طریق یک سوییچ شبکه) می توانند از اینترنت استفاده کنند چرا که مودم کار اتصال را انجام میدهد.
    7. در این صفحه اطلاعات (Username و Password) مربوط به سرویس اینترنتی را که خریداری کرده اید در فیلد های PPP Username و PPP Password را وارد کنید، سایر گزینه ها را بدون تغییر رها کنید و فقط در گزینه Dial On Demand تیک مربوطه را بردارید، روی Next کلیک کنید
    .

.
    8 خلاصه ای از تنظیمات نشان داده میشود. روی دکمه Save/Reboot کلیک کنید و حدود 2 دقیقه منتظر بمانید تا مودم راه اندازی شده و به اینترنت متصل شود. در خلال راه اندازی دستگاه را خاموش نکنید. نشانه تنظیمات صحیح شما روشن شدن چراغ اینترنت است.

و دوباره تست کنین.
    در ضمن برای ارور dns میتونین از این dns ها استفاده کنین
    46.100.123.126
    8.8.8.8
    Last edited by mohsen_gh1991; 15-11-2012 at 21:29.

4. این کاربر از mohsen_gh1991 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Abolfazl-Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

سلام خدمت همه عزیزان

امشب مودم TP-LINK TD-W8901G رو 88 تومن خریدم و منتطرم تا خطم رانژه شه

خیلی ممنون از کسایی که به من کمک کردن ایشاله بتونم جبران کنم

آخر فروم باز matr!x_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

خب شما سعی کنید اولا مودمتو با کابل لن وصل کنی و با استفاده از ادرس 192.168.1.1 وارد ستاپ مودم بشی و از این راه مودمتو کانفیگ کنی. نه با سی دی.
    دوما اون پسوردی که شما گفتی مخابرات بهت داده و یه حرف بزرگ هم اولشه اون برای وارد شدن به سایت مخابرات هست و کنترل پنل کاربری. من مخابرات دارم و پوزر و پسوردی که باید برای کانفیگ مودمم استفاده کنم کد شهر بدون صفر و بعد از اون هم شماره تلفن مثل 511888888 .
    برای قطع شدن اینترنتت هم موقع استفاده از تلفن حتما و باید از اسپلیتر استفاده کنی. و حتی الامکان سعی کنی این ارایش رو برای استفاده از اسپلیتر انجام بدی.(در ضمن باید مطمئن باشی اسپلیترت مشکلی نداره )

مرسیییی دوست عزیز. اینترنت راه افتاد. میدونی مشکل چی بود؟ زنگ زدم پشتیبانی گفتم که ADSL جراغش روشنه و اینترنت ندارم. گفت دوباره کانفیگ کن و در اخر یوز و پسوردمو فعال کرد. مثل اینکه یوزرم فعال نبوده... الان نت وصله. ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

بهتر بود یه عکس از اروری که بهتون میده میزاشتین ولی اونطوری که من پیدا کردم در مورد این ارور
    شما احتمالا مودمو درست کانفیگ نکردین. یه بار از پشت مودم ریست کنین (یه دکمه که باید با سوزن فشارش بدین)
    بعد دوباره کانفیگ کنین به این صورت
      محتوای مخفی: . 
    1.
    2. تنظیم این مودم توسط یک مرورگر وب انجام میشود و در هر سیستم عاملی امکانپذیر است. آدرس مودم را در مرورگر خود وارد کنید:
    3. بعد از چند لحظه پنجره جدیدی باز شده که از شما Username و Password مودم را درخواست می نماید این مقادیر بصورت پیش فرض admin و admin (بصورت حروف کوچک) است. آنها را وارد کرده و روی دکمه OK کلیک کنید.

توجه:
    الف. این Username و Password را با Username و Password ی که ISP به شما داده اشتباه نگیرید.
    ب. اگر صفحه درخواست Username و Password ظاهر نشد به به معنی این است که یا شما تنظمات کارت شبکه مناسبی ندارید که باید آنها را بازبینی کنید و یا روی مروگر شما پ ر و ک س ی تنظیم شده که باید در اینترنت اکسپلورر به منوی Internet Option و سپس به Connection و سپس در قسمت Lan Setting رفته و تیک آیتم Using P r o x y را برداشته و OK کنید.4. بعد از ورود موفق به صفحه تنظمیات مودم، صفحه زیر را مشاهده خواهید کرد. روی Quick Setup کلیک کنید.

5. در این قسمت مقادیر VPI و VCI را در فیلد های مربوطه وارد کنید، مقادیر VPI و VCI برای هر ISP ممکن است متفاوت باشد مقادیر متداول آن در ایران 0 و 35 برای اکثر سرویس دهنده ها و 0 و 59 برای پارس آنلاین است. اگر از این مقادیر مطمئن نیستید از ISP خود سوال کنید. روی دکمه Next کلیک کنید.

6. در این صفحه گزینه PPP Over Ethernet PPPoE را انتخاب و آیتم Encapsulation Mode را روی LLC رها کرده و روی دکمه Next کلیک کنید. در این مرحله اگر شما Bridging را انتخاب کنید کار تنظیم مودم به پایان رسیده است اما بعدا برای اتصال به اینترنت باید در ویندوز یک کانکشن از نوع Broad band و PPPoE بسازید و در آنجا Username و Password ی را که از سرویس دهنده اینترنت گرفته اید وارد کرده و آن کانکشن را کانکت کنید. در واقع شما می توانید بدون هیچ تنظیم خاصی و تنها با اتصال مودم و ساخت این کانکشن در ویندوز از این مودم استفاده کنید اما در این حالت شما فقط با کامپیوتری که کانکشن را اجرا کرده است به اینترنت دسترسی دارید ولی روش شرح داده شده در این مقاله حرفه ای تر بوده و تمامی کامپیوتر های متصل به مودم (مثلا از طریق یک سوییچ شبکه) می توانند از اینترنت استفاده کنند چرا که مودم کار اتصال را انجام میدهد.
    7. در این صفحه اطلاعات (Username و Password) مربوط به سرویس اینترنتی را که خریداری کرده اید در فیلد های PPP Username و PPP Password را وارد کنید، سایر گزینه ها را بدون تغییر رها کنید و فقط در گزینه Dial On Demand تیک مربوطه را بردارید، روی Next کلیک کنید
    .

.
    8 خلاصه ای از تنظیمات نشان داده میشود. روی دکمه Save/Reboot کلیک کنید و حدود 2 دقیقه منتظر بمانید تا مودم راه اندازی شده و به اینترنت متصل شود. در خلال راه اندازی دستگاه را خاموش نکنید. نشانه تنظیمات صحیح شما روشن شدن چراغ اینترنت است.

و دوباره تست کنین.
    در ضمن برای ارور dns میتونین از این dns ها استفاده کنین
    46.100.123.126
    8.8.8.8

داداش نمیشه :(
    همه این کارارو کردم اما بازم ارور میده

Check the wan connection type and parametrs. Check your network connectivity and rety

اینو میگه

کـاربـر بـاسـابـقـه mohsen_gh1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    در جای خشک و خنک، دور از دسترس اطفال

پيش فرض

داداش نمیشه :(
    همه این کارارو کردم اما بازم ارور میده

Check the wan connection type and parametrs. Check your network connectivity and rety

اینو میگه
    اروری که بهت میده خب در اثر اشتباه در تنظیمات مودمته.
    متن کامل ارور اینو میگه :
    انجام نشدن صحیح تنظیمات مودم
    بررسی کنید نوع کانکشن wan و پارامترها رو. لطفا بررسی کنید اتصال به شبکه خود را و دوباره امتحان کنید.

پوزرنیم و پسورد و همینطورvci , vpi رو از پشتیبانی بگیرین و با چیزی که تو مودم وارد کردین مقایسه کنین. و مشکلتون رو هم بهشون بگین

9. این کاربر از mohsen_gh1991 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام
    مودم من level one است، با نصبش مشکل دارم هر کاری می کنم نمی تونم به اینترنت وصل شم
    لطفا یکی کامل توضیح بده.

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

چراغ اینترنتم هی چشمک میزنه. مگه نباید ثابت باشه؟ ولی سرعتم خوبه. مشکل از کجاست؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

چراغ اینترنتم هی چشمک میزنه. مگه نباید ثابت باشه؟ ولی سرعتم خوبه. مشکل از کجاست؟
    مدل مودمتون چی هست ؟ مشکلی نداره چراغ Links یا Adsl باید ثابت باشه وقتی از اینترنت استفاده می کنید چراغ اینترنت چشمک میزنه.

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

مدل مودمتون چی هست ؟ مشکلی نداره چراغ Links یا Adsl باید ثابت باشه وقتی از اینترنت استفاده می کنید چراغ اینترنت چشمک میزنه.

مودم TP-LINK مدل 8817 هست. پس مشکلی نیست؟ راستی اسپیلیتر هم وصل کردم ولی کسی به خونه زنگ میزنه چراغ ADSL و اینترنت خاموش و نت قطع میشه! مشکلش چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •