يه عكس ميزارم دوستان بگن چيه![]()
البته منکر این نیستم که دوتان آخر ماشین هستند اما ...
![]()
يه عكس ميزارم دوستان بگن چيه![]()
البته منکر این نیستم که دوتان آخر ماشین هستند اما ...
![]()
نوشته شده توسط T.K
عکست کووووووووو تا بگم کودوم ماشینه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخر ماشين
فقط جيپ ...
سلام قيمت ماشين hyundai avante(elantra كه جديدا در ايران داره عرضه ميشه رو بدونم با مشخصاتش. ممنون
حميد جان چرا ديگه به تاپيك سر نميزني؟نكنه ما وتاپيك رو محروم كردي؟ديگه سعي كن مطالب وقضيه هاي قبل رو فراموش كني و دوباره به تاپيك حال بده.
در ضمن حتما خيلي از شماها از اينكه يك بخش اختصاصي به اين مبحث داغ وجذاب وپر بيننده اختصاص داده نميشه ناراحتين.آخه اين چه وضعشه كه حميد آقا ميخواد از قرار ملاقات هاشو ماشين هاشو كاراي گروهش بگه يكي ديگه سوال فني ميپرسه يكي مقاله ميذاره يكي عكسميذاره و... بعد هر كي بخاد جواب بده به اينها ويا سوال بپرسه سر در گم ميشه چون همهي اينه توي يك تاپيك در صورتي كه هر كدوم بايد تاپيك مخصوص خودش رو داشته باشه تازه نوشته هاتم جزو مطالب ارساليت محسوب نميشه.
حالا من ميخام خودم يه انجمن با هزينه ي شخصي بزنم مخصوص مطالب فني وبر بچه هاي اينجا ميتونن اونجا عضو شن. البته از انجمنهاي مختلف ديگه به غير از اينجا هم اونجا ميخان عضو شن كه خيلي هم كار درست هستند.(حميد جان بيا اونجا يه تاپيك مخصوص خودت بزن.من هم مدير همون بخشت ميكنم تا بتوني روي تاپيكت كنترل داشته باشي.)
ميگم تا 12 ميليون چه ماشيني خوبه ؟؟ميخوام بخرم
آقا شرمندهنوشته شده توسط jazire_eshgh21
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش شرمنده...نوشته شده توسط T.K
خيلي دير اومدي به خدا..
اين عكس الان 1 ماهي هست كه بكگراند كامپيوتر من هست...
اين Lamborghiny Morcelogo هست....
اگه باز هم از اين ماشين و مخصوصا اين عكسي خواستي..بهم پيغام خصوصي بده...يا بيا تو ياهو...
هركسي ديگه اي هم خواست...بياد توي ياهو تا به يه دنيا عكس از لامبورگيني آشناش كنم...
يا حق.....![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)