تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 62 اولاول ... 2891011121314151622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 613

نام تاپيک: Call of Duty: Black Ops II

پروفشنال tranceyou's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

برای PC کی میاد پس؟؟؟؟؟؟؟

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بخش داستانی بازی کاملا مزتبط با نسخه یک و ادامه اونه؟

یعنی من که BO رو بازی نکردم بهتره اول اون رو برم بعد BO2 ؟

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

امروز وقت کردم TranZit که قسمتی از بخش Zombies هست رو بازی کنم.
    همونطور که پیش بینی میکردم جذاب ترین بخش بازی هست.(جدیدا چقد پیش بینی های من درست از آب در میاد!)
    با اینکه این قسمت قابلیت بازی کردن تکنفره رو هم داره ولی اصلا پیشنهاد نمیکنم تنها بازی کنید،بازی تقریبا خیلی سخت میشه و کلا بالانس بازی از بین میره.
    وقتی توی بخش Zombies برید یه مدل کره زمین نشون داده میشه که اول بازی یه منطقه فعال روش هست،وقتی روی اون منطقه کلیک کنید و وارد اون منطقه بشید حدود 3 تا 4 تا محیط کوچیکتر هست که میشه توشون بازی کرد.
    نسبت به قبل که توی بخش Zs فقط باید یه عده زامبی رو میکشتید،توی بخش TranZit یه سری امکانات اضافه و بیشتر هست که ارزش بخش Zs رو خیلی بالا میبره.مثلا یه سری workbench هستن که باید یه سری آیتم رو پیدا کنید و روی این Work Bench ها یه چیزی درست کنید.(مثلا یکی از وسایلی که میشه درست کرد اینه که برق تولید میکنه و میشه جابه جاش کرد(توی بازی کلا برق رفته و برای باز کردن یه سری از درها و وسایل مختلف به برق نیاز هست،البته یه نیروگاه برق هست که میشه فعالش کرد).هر workbench توی بازی مخصوص درست کردن فقط یک چیز هست،مثلا یه workbench برای درست کردن سپر،یکی برای turbin و .....
    همونطور که احتمالا میدونید توی بخش ترانزیت با یه اتوبوس بین محیط های مختلف سفر میکنید،برای این اتوبوس هم میشه چیزهای مختلف ساخت،مثلا میشه بهش یه نردبون اضافه کرد که به وسیله اون میشه بری بالای اتوبوس و از بالا زامبی ها رو بکشی.
    یه سری جعبه هم هستن که اگه اشتباه نکنم توی نسخه قبلی هم بودن که با پرداخت هی مقدار پول یه اسلحه رندوم بهتون میده،که اکثز اسلحه هایی هم که میده قوی هستن.+این جعبه ها فوق العاده معتاد کننده بودن برای ما!نصف پولا رو سر این جعبه ها خرج میکردیم.
    دیالوگ ها و شخصیت پردازی توی این بخش هم خیلی خوب هستن و از تکراری شدن بازی جلوگیری میکنن.
    مشکل این بخش اینه که نمیشه توش سیو کرد(البته مگر اینکه کلا بری یه منطقه دیگه) و امروز به دلیل فوق العاده خوب بازی کردن دوستام(!)توی همون منطقه اول موندیم و نتونستیم جلوتر بریم!
    در کل نسبت به حالت داستانی و مولتی پلیر بازی من از این بخش بیشتر خوشم و اومد و ارزش تکرار بالایی داره،مخصوصا وقتی با چند تا از دوستاتون بازی کنید...
    +
    این قابلیت شیرجه زدن توی بازی هم خیلی جالبه،فقط مشکلش اینه که اکثر مواقع بحای اینکه کمکتون کنه به باعث مرگتون میشه!

4. 13 کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

4 روز دیگه برای پی سی میاد

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

این قضیه ربات فکر کنم ضدحال بزنه. ایکس باکس دارها باهاش کنار اومدن؟
    نسخه بعدی احتمالا باید با موجودات فضایی و بشقاب پرنده ها بجنگیم
    Last edited by pcsoft; 09-11-2012 at 19:50.

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

این قضیه ربات فکر کنم ضدحال بزنه. ایکس باکس دارها باهاش کنار اومدن؟
    دشمن ها و محیط های بازی به اون صورت که فکر میکنید تخیلی نیست.این ربات ها هم چیز خیلی عجیبی نیستن.
    چیزی که یکم بازی رو زیادی تخیلی میکنه اینه که تجهیزات مورد استفاده توی بازی به نظرم به سال 2025 نمیخوره!مثلا نامرئی شدن یا یه سری امکانات دیگه که بهتره خودتون ببینید.
    +
    امروز 2-3 ساعت توی بخش ترانزیت بودم!
    با اینکه در کل ایستگاه های اتوبوس زیاد نیستن ولی کلی مسئله حل نشده هست توی بازی که آدم رو وسوسه میکنن دوباره و دوباره این بخش رو تکرار کنیم.........
    Last edited by Leon-117; 09-11-2012 at 20:47.

8. 2 کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز silent-assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    سپاهان

پيش فرض

آقا بیخیال جاهل کی دانا شود خدا داند !

بچه ها نسخه قیلی یکم اگه یادتون باشه مشکل لگ و این حرفا رو داشت ! این نسخه اینطوری نشه که بد جور ضد حاله ! به نظر میاد بازی خیلی جالب شده باشه فقط اینکه آپدیت کارت گرافیک براش نیومده از الان ؟
    کال مگه نیازی هم به آپ گرافیک داره؟ من که RAdeon دارم و همیشه نیازم به آپ بیشتر از بقیه هست در یاد ندارم برای سری کال به مشکل برخورده باشم

10. این کاربر از silent-assassin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

کال مگه نیازی هم به آپ گرافیک داره؟ من که RAdeon دارم و همیشه نیازم به آپ بیشتر از بقیه هست در یاد ندارم برای سری کال به مشکل برخورده باشم
    نسخه قبلی black ops یادمه رو خیلی از سیستما مشکل لگ و اجرا ایجاد کرده بود .. از جمله خودم واسه همین گفتم شاید این دفعه اپدیتی چیزی براش بیاد .

12. 2 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Legacy's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

نسخه قبلی black ops یادمه رو خیلی از سیستما مشکل لگ و اجرا ایجاد کرده بود .. از جمله خودم واسه همین گفتم شاید این دفعه اپدیتی چیزی براش بیاد .
    نسخه ی قبلی یکی از آشغالترین قسمتهای cod از لحاظ باگ و اشکال بود.
    در همون اوایل بازی درست همونجا که ماشینه منفجر میشد برای من صفحه سیاه میشد و دیگه تصویر بازی میرفت.
    هر ترفندی که توی تاپیکش گفتند اجرا کردیم نشد و آخرش بی خیال شدیم.

امیدوارم این دیگه اونجوری نباشه.

14. این کاربر از Legacy's بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام بچه ها....نسخه قبلی رو من رفتم خیلی حال کردم...همونی که اون افسر روس اخر سر تک و تنها میشینه سیگار میکشه...این ادامه ی اونه؟کلا مثه اینکه دو شرکت جدا با دو داستان جدا میزنه...توضیح میدین دربارش؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •