سلامممممممم
به نظر شما برنامه نويسي #c بهتره ياويژوال c++ builder ؟؟؟
ما در دانشگاهمون براي درس مباحث ويژه بعضي استادا #c درس مي دن بعضيها هم ويژوال c++ builder
به نظرتون كدوم بهتر ترم ديگه مي خوام مباحث بردارم.
سلامممممممم
به نظر شما برنامه نويسي #c بهتره ياويژوال c++ builder ؟؟؟
ما در دانشگاهمون براي درس مباحث ويژه بعضي استادا #c درس مي دن بعضيها هم ويژوال c++ builder
به نظرتون كدوم بهتر ترم ديگه مي خوام مباحث بردارم.
اگه #c یاد بگیری خیلی به دردت می خوره !
از لحاظ بازار کار و اینکه آینده روشنی داره .
موفق باشید.
از نظراتتون ممنونم
اما مي خوام نظرتون رو راجع به ويژوال c++ builder هم بدونم
من تازه اين رو شنيدم!
دوست عزيز زبان c++ زبان بسيار قوي هست و اصلا قابل مقايسه نيست اما در حال حااضر ب اومدن محيط دات نت ديگه اين حرف ها معني نداره چون به كلاس ها تابع ها و خيلي از چيز ها در زبان ها يكسان هست به فرض من خودم VB.net کار می کنم اما از قابلیت های بقیه زبان ها هم استفاده می کنم
-----------------------------------------------------------------------------
اگر سوالی بود در خدمتم
پس با اين حال اميدوارم ترم ديگه سي شاپ رو بردارم![]()
سلام
وقتی یک درسی رو توی دانشگاه آموزش میدن هدف اینه که شما کد نویسی رو یاد بگیرین نه اینکه توابع و کلاس ها و کلا کتابخونه ها رو حفظ کنین
پس به نظر من شما همون++ C رو بردار تا کد نویسیت قوی بشه نه اینکه فقط از کلاس های از پیش نوشته شده استفاده کنی
ممنونم
من سي ++ رو ترم دو پاس كردم
و منظور من ويژوال c++ builder بود
راستي يني چي يني سي شاپ چجوريه ؟؟ خيلي راحته ؟؟ يني خودش زبون مستقل نيست؟؟ !!!
از همه زبونا ميشه در سي شاپ استفاده كرد؟؟
سلام
#C اونطوری که استاد ترم 2 ما میگفت زبونی که از جاوا و ++C تشکیل شده یعنی هم قابلیت های جاوا رو داره هم ++C . با این حال شما باید ببینی تمایلت به چه کاری بیشتره.
برنامه تحت وب بخوای بنویسی مطمئنا #C بهتره ولی ++ Visual C هم یه سری مزایایی داره مثلا قدرت دسترسی به سخت افزارش توی برنامه های با محیط ویژوالی از بیشترین هاست. برای همین اکثر سیستم عامل های موبایلارو با ویژوال سی ++ می نویسن. من ندیدم تو دانشگاهی سی شارپ تدریس کنن یعنی تو ایران مقطع کاردانی ولی به نظرم سی شارپ بهتره و البته سخت تر.
موفق باشی.
یا علی
سلام
از هر لحاظ #c بهتره
اگه #c را تحت كنسول بهتون ياد بدند راحت ميتوني نمره 20 بگيري. مثل خودم
اگه تحت ويندوز بهتون ياد ميدند يه كم سخت هست ولي ارزش ياد گرفتنش را داره
براي كار هم بيشتر به دردت ميخوره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)