تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 5 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 48

نام تاپيک: چطور اینقدر فشردش کردن؟

آخر فروم باز Mehran NZ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

14 چطور اینقدر فشردش کردن؟

حتما شما هم اسم برنامه هایی مثل winrar ,winzip,kgb archiver.uharc,... روشنیدید ومی دونیندکه فایلها رو
    تا یه حدی فشرده می کنن ولی بعضی از شرکتها مثل دارینوس هستند که هشت تا سی دی بازی رو توی یه
    سی دی میذارند جالب اینجاست که پسوند برنامه هایی مثل winrar ,uharc رو ی فایلهاشون هست می خواستم
    ببینم چطوری این امر امکانپذیره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوست عزيز درسته حتماً شما ميخواي فايل هايي مثل عكس و صدا و حتي فايل هاي تصويري رو كم حجم كني كه براي اين كار از وين رار يا رنامه هاي مشابه استفاده ميكني امابايد ذكر كنم كه براي كم حجم كردن چنين فغايل هايي از دست وين رار خيلي كاري بر نمياد يعني كم حجم ميكنه اما قابل توجه نيست

Banned K053_LSH_KV90's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    Backdo0rs

پيش فرض

اگه كسي مي دونست خودش يكي مي نوشت مهم الگوريتم شون هست كه دست كسي نيست

حـــــرفـه ای Mohsen6558's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    آذربایجان

پيش فرض

نه مثلا بازی Gta5 توی اینترنت 300 مگابایتش هست

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

نه مثلا بازی Gta5 توی اینترنت 300 مگابایتش هست
    خوب اونا فایل های صوتی شون حذف شده دمو هاش حذف شده فایل گرافیکی رندر نشده هم حجمی نداره واسه همین با این مقدار پیدا می شه

پروفشنال Alone_In_Hell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

اما من چند تا كليپ كه با هم زيپ شده بود با حجم 1.32 مگابايت دانلود كردم كه بعد از unzip كردن به 45 مگابايت رسيد

Banned K053_LSH_KV90's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    Backdo0rs

پيش فرض

Alone_In_Hell ، فرمت اون كليپ ها avi بود ... مگه نه ؟

فايل هاي avi رو ميشه با كاهش كيفيت و يك برنامه فشرده سازه حجمش رو كم كرد ...

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

اگه كسي مي دونست خودش يكي مي نوشت مهم الگوريتم شون هست كه دست كسي نيست
    فکر می کنم این حرف یخورده غیر منطقیه مگه میشه الگوریتم فقط تو دست شرکتهای بازی سازی باشه و شرکتی که winrar رو
    درست کرده ازش بی اطلاع باشه؟
    خوب اونا فایل های صوتی شون حذف شده دمو هاش حذف شده فایل گرافیکی رندر نشده هم حجمی نداره واسه همین با این مقدار پیدا می شه
    نه دوست عزیز من خودم چندتا بازی دارم که همه چیزش سر جاشه ولی بازم زیادی فشردس
    فايل هاي avi رو ميشه با كاهش كيفيت و يك برنامه فشرده سازه حجمش رو كم كرد ...
    فکر کنم منظور شما برنامه هایی مثل director maker هستند که با کوچیک کردن size تمام عکسهای یک کلیپ اون کلیپ رو خیلی
    کوچیکتر از اندازه واقعیش میکنن که منظور من این هم نبود

خوب دوستان من یخورده بیشتر توضیح میدم که روشنتر بشید. ببینید مثلا من توی هاردم بازی igi2 رو دارم که فقط حجمش 175mb
    هستش و بصورت ارشیو winrar هست ولی شکلش با ارشیوی که ما درست می کنیم یکم فرق میکنه وقتی که فایلهارو از حالت
    ارشیو در میاری یک صفحه دیگه تحت داس باز میشه و بالاش نوشته uharc و باید یکم صبر کنیم تا یه سری فایل دیگه از طریق این
    صفحه نصب بشه خوب وقتی که نصب شد با کمال تعجب می بینیم که فایلی که بازی توش نصب شده 1.35GB فضا اشغال کرده
    خوب حالا من هم این فایل رو از طریق WINRAR با حداکثر توانش فشرده کردم ولی دیدم که حجمش شده 561MB وبعدش با برنامه
    UHARC فشردش کردم که زیاد تغییر نکرد
    البته فکر می کنم که اگه من نسخه 2CD بازی رو که تو بازارها هست فشرده میکردم خیلی خیلی کمتر از اینا فشردش میکرد
    حالا دوستان لطفا بگید راز این ماجرا درچیه

اگه نباشه جاش خالی می مونه marmolak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

دوست من رازی در کار نیست Uharc یه نرم افزار فشرده سازیه که هم تو ویندوز کار میکنه هم تو داس اونو دانلود کن و از اون برای فشرده سازی استفاده کن در ضمن یادت باشه خود فایلهای روی سی دی رو تو این روش زیپ نکن بازی رو نصب کن و فایلهایی رو که بعد از نصب به وجود میاد زیپ کن خود برنامه براش ستاپ و ایکن انیستال میسازه . موفق باشی

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوست من رازی در کار نیست Uharc یه نرم افزار فشرده سازیه که هم تو ویندوز کار میکنه هم تو داس اونو دانلود کن و از اون برای فشرده سازی استفاده کن در ضمن یادت باشه خود فایلهای روی سی دی رو تو این روش زیپ نکن بازی رو نصب کن و فایلهایی رو که بعد از نصب به وجود میاد زیپ کن خود برنامه براش ستاپ و ایکن انیستال میسازه . موفق باشی
    دوست عزيز من كه گفتم با uharc هم فشردش كردم حجمش شد 490mb

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •