تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 43 اولاول ... 2127282930313233343541 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 429

نام تاپيک: Dishonored

آخر فروم باز silent-assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    سپاهان

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز

منم صبر کردم چندروزی بازیش کنم بعدش نظر بدم

به نظرم بازی یه کم زیادی برا مخفی کاری طراحی شده. یه بنده خدایی را خفه کردم و دقیقا دوست جون جونیش! تو فاصله 21 متریمون داشت نگاهمون میکرد و یابو آب میداد! البته من رو حالت نرمال بازی میکردم.باید سختی های دیگه را هم امتحان کنم

بازی خیلی خوبیه. از همه نظر. اما ... اما ... اما آخرش نتونست غریضه Deus Exـی منو ارضا کنه! نمیدونم این Human revolution چی بود اومد تو زندگی ما و هنوز بعد 2 سال بیرون برو نیست که نیست!

و یه مشکل کوچیک: آپدیتی عرضه نشده که مشکل سیو و البته لودینگ بازی را حل کنه؟ منظورم تاریخ و آخرین سیو هست. وقتی از بازی کامل خارج میشم و دوباره میرم توش تاریخ سیوها از بین میره و احتمالا بزنی ادامه بازی آخرین سیو را لود نمیکنه
    Last edited by silent-assassin; 02-11-2012 at 19:33.

کـاربـر بـاسـابـقـه mohsen_gh1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    در جای خشک و خنک، دور از دسترس اطفال

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز

به نظرم بازی یه کم زیادی برا مخفی کاری طراحی شده. یه بنده خدایی را خفه کردم و دقیقا دوست جون جونیش! تو فاصله 21 متریمون داشت نگاهمون میکرد و یابو آب میداد! البته من رو حالت نرمال بازی میکردم.باید سختی های دیگه را هم امتحان کنم
    رو حالت hard بهتر میشه. از فاصله های دورتر تشخیص میدن کسی هست اطرافشون. نزدیک تر که میشن میفهمن. کلا این بازی رو نرمال حال نمیده.

3. این کاربر از mohsen_gh1991 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ye adam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز

بازی خیلی خوبیه. از همه نظر. اما ... اما ... اما آخرش نتونست غریضه Deus Exـی منو ارضا کنه! نمیدونم این Human revolution چی بود اومد تو زندگی ما و هنوز بعد 2 سال بیرون برو نیست که نیست!

و یه مشکل کوچیک: آپدیتی عرضه نشده که مشکل سیو و البته لودینگ بازی را حل کنه؟ منظورم تاریخ و آخرین سیو هست. وقتی از بازی کامل خارج میشم و دوباره میرم توش تاریخ سیوها از بین میره و احتمالا بزنی ادامه بازی آخرین سیو را لود نمیکنه
    دوست عزیز چرا خودتو زجر میدی؟
    خوب تا یه جایی میری سیوش کن تا دیگه راحت شی
    اخرین سیو رو لود نمیکنه شما همیشه میخوای بازی رو شروع کنی از قسمت لود شروع کن که راحت تر شی

5. این کاربر از ye adam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

یه نکته ای که در مورد بازی وجود داره اینه که از بازیگران معروفی برای اون استفاده شده مخصوصا در مورد شخصیت های زن
    حتی یکی از اونا یکبار جایزه اسکار رو هم برده یعنی Susan Sarandon که در بازی نقش Granny Rags رو داره

بازیگر نقش Emily رو هم زیاد بهش دقت نکرده بودم که جالبه بازیگر جوونیه که تازه برای خودش اسم و رسمی پیدا کرده یعنیChloë Grace oretz که در فیلم هایی مثل Hugo بازی های خوبی داشته

لیست دیگر بازیگرای بازی رو هم از لینک زیر می تونید ببینید که همون طور که مشخصه اکثرا بازیگرای معروفین:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    منظورت دوبلورهاشه ؟ اره دیگه کم پیش میاد که از بازیگر واسه دوبلور استفاده کنن . اکثرا از بازیگرها برای دوبله انیمیشن ها یا بازی هایی که از روی فیلم ساخته میشن استفاده میشه .

سلام خدمت دوستان عزیز

اولا واسه این بازی حتی hard هم کمه . یعنی خیلی بازی اسونه . الان من دارم دور دوم رو روی سخت ترین حالت میرم و نه به صورت مخفیانه . اگه تونستی این مود رو راحت بری اونوقت کارت درسته . چون با دو ضرب میمیری . حسرت میخورم چرا دور اول رو که مخفیانه رفتم چرا روی این حالت نمیرم .

به نظر من از الان برو توی قسمت ستینگ بازی و سختیش رو بزار روی تهش و دور اول رو مخفیانه برو .

7. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

دوست عزیز چرا خودتو زجر میدی؟
    خوب تا یه جایی میری سیوش کن تا دیگه راحت شی
    اخرین سیو رو لود نمیکنه شما همیشه میخوای بازی رو شروع کنی از قسمت لود شروع کن که راحت تر شی
    آقايون اين مشكل سيوي كه شما در موردش صحبت ميكنيد اصلا ربطي به خود بازي نداره و مشكل از كرك شماست. آخرين كركي كه اومده (Reloaded) رو دانلود كنيد مشكلتون حل ميشه.

9. 2 کاربر از hosseincode2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

آقايون اين مشكل سيوي كه شما در موردش صحبت ميكنيد اصلا ربطي به خود بازي نداره و مشكل از كرك شماست. آخرين كركي كه اومده (Reloaded) رو دانلود كنيد مشكلتون حل ميشه.
    اره این مشکل سیو مال همون زمانیه که اولین کرک اومده بود و فرداش کرک درست اومد . کرک درست یعنی rld رو دانلود کنید درست میشه همه چیش .

11. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ye adam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

ما که مشکلی نداریم

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

عزيز شما نبودي اون بالا گفتي آخرين سيو رو لود نميكنه؟

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

نه حسین جان سیوش کلا مشکل داره ، برا 360 م اینطوریه.
    یعنی سیو ها برا اساسه تایم هست که تویه 360 وقتی برق رو میکشی میپره. ( البته مشکله زیاد خاصی نیست ) + ( تویه 2 تا Bioshock ها هم همینطوری بود )

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

کرک رو عوض کنم که سیوا مشکل دار نمیشن؟!آخه بازی های معدودیو دیدم که با عوض کردن کرک سیوهای بازی مشکل دار میشدن!

منم مشکلم اینه که باید برم دستی سیو رو انتخاب کنم وگرنه از آخرین سیو نمیره!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •