تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 421 اولاول ... 303637383940414243445090140 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

پروفشنال Agame.Arash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    Devil's PlayGround !

پيش فرض

دوستان يه سئوال
    بعضي وقتا ميشه براي كسي يه كاري انجام ميدم بعد طرف خيلي تشكر ميكنه ، من فقط ميگم " خواهش ميكنم ، قابلي نداشت ، وظيفس ، لطف داريد ، نه بابا كاري نكردم كه " ولي يارو ول كن نيست هي بازم ادامه ميده و باز من هي همينا رو تكرار ميكنم ، اما دوباره اون كم نمياره باز ميگه آخر من قاطي ميكنم اما بروي خودم نميارم بازم همون كلمه ها رو تكرار ميكنم .
    اينجور مواقع ديگه چيا بايد گفت .

این جور موقعا باید سکوت کرد !

جالبه خیلی از سوالای دوستان همین جوری حل می شن !

2. 4 کاربر از Agame.Arash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

يكم ضايه نيست يارو همينطور داره ازتون تعريف و تشكر ميكنه ساكت بمونيم ؟
    البته بايد امتحانش كرد .

4. این کاربر از شـیـفــو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    در به در

6

يكم ضايه نيست يارو همينطور داره ازتون تعريف و تشكر ميكنه ساكت بمونيم ؟
    البته بايد امتحانش كرد .
    تعارفهای الکی‌ بکن ...

ما چاکرتیم...‌ای بابا ما دیگه اینقدرم مالی نیستیم ... عزیزی به‌‌ مولا .. فدات شم عزیز دل‌....

6. 4 کاربر از Ice Pain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

دوستان دیدید وقتی برای کاری به یه مکان اداری مراجعه میکنید افراد یا پرسنل اونجا چطور باهاتون رفتار میکنند

واقعا رفتارشون زننده و بعضی وقتها اعصاب خورد کنه .اما یکی از این پرسنل آشنای ما بود گفت تا وقتی با ارباب رجوع روبرو نشی نمیتونی در این باره قضاوت کنی و بگی کار ما درسته یا غلط

چند ماه پیش برای کاری مجبور شدم برم پست(کارآموزی)

باورتون نمیشه تازه اونجا بود که به این بنده خداها حق دادم که اینطور با ارباب رجوع رفتار کنند!!!!!

باورتون نمیشه چه تیپ ادمهایی تو اون مدت و با چه ادبیاتی مراجعه میکردن برای کارهای پستی و اصلا احترام حالیشون نبود ................احترام هیچ یه سلام و خسته نباشید رو هم معمولا نمیگفتن به من.......فقط تعداد کمی شعور برخورد با پرسنل رو داشتن

اینو گفتم که بگم زیاد از کارکنان اداری ایراد نگیرید .اونا هم از خودمون و همین مردمن.ما تا خودمون رو درست نکنیم جامعه درست نمیشه

8. 5 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان دیدید وقتی برای کاری به یه مکان اداری مراجعه میکنید افراد یا پرسنل اونجا چطور باهاتون رفتار میکنند

واقعا رفتارشون زننده و بعضی وقتها اعصاب خورد کنه .اما یکی از این پرسنل آشنای ما بود گفت تا وقتی با ارباب رجوع روبرو نشی نمیتونی در این باره قضاوت کنی و بگی کار ما درسته یا غلط

باورتون نمیشه تازه اونجا بود که به این بنده خداها حق دادم که اینطور با ارباب رجوع رفتار کنند!!!!!

باورتون نمیشه چه تیپ ادمهایی تو اون مدت و با چه ادبیاتی مراجعه میکردن برای کارهای پستی و اصلا احترام حالیشون نبود ................احترام هیچ یه سلام و خسته نباشید رو هم معمولا نمیگفتن به من.......فقط تعداد کمی شعور برخورد با پرسنل رو داشتن

اینو گفتم که بگم زیاد از کارکنان اداری ایراد نگیرید .اونا هم از خودمون و همین مردمن.ما تا خودمون رو درست نکنیم جامعه درست نمیشه
    بله رفیق کاملا تایید میشه
    من قبلا از خدمت خیلی با این مامورای راهنمایی و رانندگی مشکل داشتم رفتم خدمت از شانس قشنگم شدم راهور!!! تازه فهمیدم اونها چی میکشند اخه با یک نفر خوب برخورد کنی با 10 نفر خوب برخورد کنی با 100 نفر خوب برخورد کنی اخه بلاخره هرچیزی حدی داره. یادم نمیره یه روز زدم به سیم اخر 120 تا قبض جریمه نوشتم دیگه بهم دفترچه ندادند! وگرنه رکورد میزدم

tapa talked

10. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    Devil's PlayGround !

پيش فرض

ما که بیش تر وقتا در دکون پدر گرامی هستیم !

یارو میاد نه سلام می کنه نه چیزی باره اولشم هست میاد مغازه ...
    هنوز هیچی نگفته می گه شما مغازه دارا خیلی نامردین فقط جنس می چپونین به مشتری ! حالا دو تا بلبرینگ می خوام !!!

جهت اطلاع از نحوه برخورد با این گونه افراد اگه جنستون خودش قیمت بالاس یه 20 30 تومنم بکشین روش بش بدین تازه فقطم نقد بگیرین !(به پدر گرامی هم نگین پول کارت شارژ جور شه) !

ولی از اون طرف خداییش بعضی مشتریا رو می بینی .......
    به خدا کیفشو می زاره جلو روت می گه هر چی خودت می دونی وردار ...
    شده رعایت این جور آدما رو تا حد ضرر می کنم !

12. 4 کاربر از Agame.Arash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

دوستان یه نفر که خیلی وقته دوست بوده بعد بخوای باهاش تلفنی بحرفی بعد خیلی مدت چطوری صحبت کرد خوبه ؟

14. این کاربر از TR4NC3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای m.beh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ما که بیش تر وقتا در دکون پدر گرامی هستیم !

یارو میاد نه سلام می کنه نه چیزی باره اولشم هست میاد مغازه ...
    هنوز هیچی نگفته می گه شما مغازه دارا خیلی نامردین فقط جنس می چپونین به مشتری ! حالا دو تا بلبرینگ می خوام !!!

جهت اطلاع از نحوه برخورد با این گونه افراد اگه جنستون خودش قیمت بالاس یه 20 30 تومنم بکشین روش بش بدین تازه فقطم نقد بگیرین !(به پدر گرامی هم نگین پول کارت شارژ جور شه) !

ولی از اون طرف خداییش بعضی مشتریا رو می بینی .......
    به خدا کیفشو می زاره جلو روت می گه هر چی خودت می دونی وردار ...
    همش قبول ولی حالا هر کی کار بد می کنه تو هم باید بکنی. یارو بدرفتاره بهش بگو جنس نمی فروشم بفرمایید جای دیگه نه اینکه پول ازش زیاد بگیری.

در ضمن من اداره جات زیاد رفتم درسته که اگه خوب رفتار کنی طرفم باهات خوب رفتار می کنه معمولا ولی واقعا خیلیاشون (نه همشون) فکر رشوند یا بد رفتار می کنند می گند مگه ما چقدر حقوق می گیریم. خوب به من ارباب رجوع هم ربطی نداره که به شما کم پول می دند خوب برید اعتراض کنید چرا حال منو می گیرید یا رشوه می خواید. مام خودمون تو این مملکت هزارتا مشکل داریم . می خواستید اگه حقوقش کمه قبول نکنید.

16. 4 کاربر از m.beh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

ولی از اون طرف خداییش بعضی مشتریا رو می بینی ....... به خدا کیفشو می زاره جلو روت می گه هر چی خودت می دونی وردار ...
    دمت گرم ؛ یه وقت شیطون گولت نزنه، طرف مشتری که شد کم کم بزنی به جیب ها!

به نظر من بد رفتاری با دیگران نه تنها هیچ مشکلی رو حل نمیکنه بلکه ممکنه طرف لج کنه و بالاخره یه روزی حالتون رو بگیره؛
    از این گذشته کسی که رفتار مناسبی با مخاطبش نداشته باشه واقعا نمیتونه توقع یه برخورد مناسب رو داشته باشه.
    اگه کسی با شما بد رفتار کنه معمولا چطوری جوابش رو میدید؟ (تو دلتون) میگید که حالا خیلی خوش اخلاقی، توقع برخورد خوب هم داری!
    پس در کل نظر من اینه با خیلی ها باید خوب رفتار کرد؛ حالا این وسط یه عده پیدا میشن که میخوان ازین اخلاق سوء استفاده کنن و ... . که این دیگه بحثش جداست
    Last edited by hamed29; 03-11-2012 at 12:43.

18. این کاربر از hamed29 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    Devil's PlayGround !

پيش فرض

دمت گرم ؛ یه وقت شیطون گولت نزنه، طرف مشتری که شد کم کم بزنی به جیب ها!

به نظر من بد رفتاری با دیگران نه تنها هیچ مشکلی رو حل نمیکنه بلکه ممکنه طرف لج کنه و بالاخره یه روزی حالتون رو بگیره؛
    از این گذشته کسی که رفتار مناسبی با مخاطبش نداشته باشه واقعا نمیتونه توقع یه برخورد مناسب رو داشته باشه.
    اگه کسی با شما بد رفتار کنه معمولا چطوری جوابش رو میدید؟ (تو دلتون) میگید که حالا خیلی خوش اخلاقی، توقع برخورد خوب هم داری!
    پس در کل نظر من اینه با خیلی ها باید خوب رفتار کرد؛ حالا این وسط یه عده پیدا میشن که میخوان ازین اخلاق سوء استفاده کنن و ... . که این دیگه بحثش جداست

همش قبول ولی حالا هر کی کار بد می کنه تو هم باید بکنی. یارو بدرفتاره بهش بگو جنس نمی فروشم بفرمایید جای دیگه نه اینکه پول ازش زیاد بگیری.

در ضمن من اداره جات زیاد رفتم درسته که اگه خوب رفتار کنی طرفم باهات خوب رفتار می کنه معمولا ولی واقعا خیلیاشون (نه همشون) فکر رشوند یا بد رفتار می کنند می گند مگه ما چقدر حقوق می گیریم. خوب به من ارباب رجوع هم ربطی نداره که به شما کم پول می دند خوب برید اعتراض کنید چرا حال منو می گیرید یا رشوه می خواید. مام خودمون تو این مملکت هزارتا مشکل داریم . می خواستید اگه حقوقش کمه قبول نکنید.
    یا الله ...

با اجازه صابخونه ...

قبول دارم حرفاتونو 100 درصد... ولی خداییش اگه روزی 10 ساعت زیر این گرمای 40 50 درجه خوزستان زیر آفتاب باشی ( البته کار ما جوریه که باید برا قطعات همش یاید دم مکانیکی باشیم و گرنه از این که کولر اختراع شده مطلعیم)

اونوقت 4 تا آدم این جوری بخورن به تورت دیگه خدا داند.... پیش من که اومد این جوری حرف زد گرون خورد، پیش یکی دیگه هم رفت همین بلا سرش میاد تا یاد بگیره...

حالا زیاد سیاسی نشیم به خدا تو این وضعیت رعایت همه رو می کنیم... خدا همه راننده ها رو عاقبت به خیر کنه ( به خدا همه کاری دیدم سخت ترین کار همین بوده) ...

دوستان یه نفر که خیلی وقته دوست بوده بعد بخوای باهاش تلفنی بحرفی بعد خیلی مدت چطوری صحبت کرد خوبه ؟
    - سلاااااااام ، چه خبر، بابا یه یادی از ما می کردی تو این مدت بد نبودا !
    - قربونت ...
    .
    .
    .
    .
    - یه قرار بزار همدیگرو ببینیم ...
    .
    .
    .
    .
    -داداش کاری نداری...
    - نوکرتم خدافظ...

20. 6 کاربر از Agame.Arash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •