تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3150 از 3195 اولاول ... 215026503050310031403146314731483149315031513152315331543160 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31,491 به 31,500 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

پروفشنال Silent TR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان من به کمک فوری شما احتیاج دارم !!!!اول از همه اینو بگم که تو زمینه ایکس باکس زیاد سر رشته ایی ندارمایکس باکس یکی از دوستامو قرض گرفتم و چون خودش خیلی وقت بود که استفاده ایی ازش نکرده بود بازی های جدید هم نداشت من هم بازی هاشو ازش نگرفتم و بجاش از یکی دیگه pes 12 و wwe 12 رو گرفتموقتی اومدم این بازی ها رو اجرا کنم با ارور an update must be applied to your console to play this game مواجه شدم که میگفت اگه آپدیت رو انجام ندید نمیتونید بازی رو اجرا کنید !حالا ممنون میشم اگه سریعتر کمکم کنید و بگید که الان باید دقیقا چه کاری انجام داد تا بازی ها اجرا بشه ؟ (یک کاری که کپی خور بودن دستگاه رو از بین نبره )این نکته رو هم بگم که امکان دسترسی به نت از طریق خود ایکس باکس برام مقدور نیست !(فقط لطفا ریز توضیح بدید چون همونطور که گفتم زیاد اطلاعاتی از ایک باکس ندارم )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

با سلام
    من xbox 360 slim 250g دارم که ریجن دستگاه ntsc/u هست. دیروز بعد از عمری بردمش واسه آپدیت که بازیای جدید رو اجرا کنم. (البته اینو بگم من کلا چیزی از اپدیتو این چیزا نمی دونم.) ایشون LT+3 رو واسم ریخت. اومدم خونه بازی کنسول رو که روشن کردم ظاهرش عوض شده بود. بعدش sleeping dog رو بازی کردم. بعد از اون تصمیم گرفتم بازی قدیمی MW3 رو بازی کنم. دیدم disc not support میده. همیمطور Arkham city و Rage و... . با اعصاب خوردی یه گشتی تو نت زدم دیدم نوشتن اگه LT+3 آپدیت کنی ، باید قید بازیهای LT+2 رو بزنی. می خواستم بدونم آیا واقعا اینطوریه؟؟؟ واگه جواب مثبته آیا راهی دارم بتونم این بازیهای LT+2 رو توی همین کنسولم اجرا کنم. ممنون میشم پاسخمو بدید

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان من به کمک فوری شما احتیاج دارم !!!!اول از همه اینو بگم که تو زمینه ایکس باکس زیاد سر رشته ایی ندارمایکس باکس یکی از دوستامو قرض گرفتم و چون خودش خیلی وقت بود که استفاده ایی ازش نکرده بود بازی های جدید هم نداشت من هم بازی هاشو ازش نگرفتم و بجاش از یکی دیگه pes 12 و wwe 12 رو گرفتموقتی اومدم این بازی ها رو اجرا کنم با ارور an update must be applied to your console to play this game مواجه شدم که میگفت اگه آپدیت رو انجام ندید نمیتونید بازی رو اجرا کنید !حالا ممنون میشم اگه سریعتر کمکم کنید و بگید که الان باید دقیقا چه کاری انجام داد تا بازی ها اجرا بشه ؟ (یک کاری که کپی خور بودن دستگاه رو از بین نبره )این نکته رو هم بگم که امکان دسترسی به نت از طریق خود ایکس باکس برام مقدور نیست !(فقط لطفا ریز توضیح بدید چون همونطور که گفتم زیاد اطلاعاتی از ایک باکس ندارم )
    اگه oes12 رو هم نتونستی بازی کنی برای اجرای اون و بازیهای جدید دیگه هم خود دستگاه هم کپی خورش باید آپدیت بشه که اولی رو خودت می تونی انجام بدی ولی دومی رو باید بدی بیرون برات انجام بدن در نتیجه کلا باید ببری پیش یه نفر که برات ردیفش کنه
    راه دیگه ای هم نیست

با سلام
    من xbox 360 slim 250g دارم که ریجن دستگاه ntsc/u هست. دیروز بعد از عمری بردمش واسه آپدیت که بازیای جدید رو اجرا کنم. (البته اینو بگم من کلا چیزی از اپدیتو این چیزا نمی دونم.) ایشون LT+3 رو واسم ریخت. اومدم خونه بازی کنسول رو که روشن کردم ظاهرش عوض شده بود. بعدش sleeping dog رو بازی کردم. بعد از اون تصمیم گرفتم بازی قدیمی MW3 رو بازی کنم. دیدم disc not support میده. همیمطور Arkham city و Rage و... . با اعصاب خوردی یه گشتی تو نت زدم دیدم نوشتن اگه LT+3 آپدیت کنی ، باید قید بازیهای LT+2 رو بزنی. می خواستم بدونم آیا واقعا اینطوریه؟؟؟ واگه جواب مثبته آیا راهی دارم بتونم این بازیهای LT+2 رو توی همین کنسولم اجرا کنم. ممنون میشم پاسخمو بدید
    راهش خرید دوباره اون بازیها با پچ LT+3 هست!

4. این کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه yadam.nemiad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام به همه
    من اسلیم 4 دارم دادم LT3 ریختن با داش 15575 (یه همچین چیزی)الان از بازیای جدید یک درمیون ارور میده دیسک کثیفه و اینا مثلا AC3.fotrza horizone مشکلی نداره ولی dishonored یبار میاد چند دقیقه بازی میکنم بعد ارور دیسک کثیف هست میده و دیگه هم نمیخونه. دیسک بازیرو یکبار عوض کردم از جای مطمئن هم میگیرم بنظرتون از لنز درایو هست یا چیز دیگه؟؟

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اگه بازیت رو هارد یا فلش نصب نمیشه و ارور میده مشکل از دیسک بازی هست و باید عوض بشه (ممکنه از لنز هم باشه!) ولی اگه نصب میشه و وسط بازی مشکل داری دیسکت 97% رایت شده و باید طبق آموزش تاپیک زیر بری (اینجا هم ممکنه از لنز باشه!!)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه کلا دنبال دردسر و مشکل نیستی یا هارد نداری موقع خرید بازی برنرمکس (100%) بگیر دیگه مشکل ارور وسط بازی نداری (البته اگه مشکل از لنز درایوت نباشه )
    Last edited by Reza31001; 05-11-2012 at 22:49.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ben_2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام بهترین تلویزیون یا مانیتور برا xbox, تو دنیا چیه ینی رزولوشنش بترکون وبهترین کیفییت hd رو بده

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

salam
    با این دیسک میشه لایو زد؟؟؟

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا یه سوال قیمتی !!!!
    الان قیمت ایکس باکس اسلیم 4 و 250 گیگ چند شده تو بازار ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

آقا یه سوال قیمتی !!!!
    الان قیمت ایکس باکس اسلیم 4 و 250 گیگ چند شده تو بازار ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    سلام پسر
    4 گیگ=820
    250 گیگ=920

11. این کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ben_2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام بهترین تلویزیون یا مانیتور برا xbox, تو دنیا چیه ینی رزولوشنش بترکون وبهترین کیفییت hd رو بده
    جواب مواب یوخ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •