تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 339 از 416 اولاول ... 239289329335336337338339340341342343349389 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,381 به 3,390 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

ولی به نظر من اگه این کیشی نویسنده است میاد با راسنگان مادارا و ابیتو رو میفرسته اون دنیا ولی یه حسی میگه کاکاشی اوبیتو رو میزنه با فن خدای رعد و چیدوری چون تو اخرین جنگ میناتو روش علامت گذاشت و حس میکنم کاکاشی بعد از کلی تمرین فن خدای رعد رو یاد گرفته
    حالا معلوم نیست شایدم ناراتو با راسنگان ولی اینو مطمعنم ناراتو از کسی چشمی چیزی قبول نمیکنه یعنی امرن اونم چشمای ساسکه
    این نظرم که ساکورا بمیره و جارو برا هیناتا باز کنه موافقم اصلا ازش خوشم نمیاد تا همینجاشم زیادی زنده مونده
    نمیدونم این کیشی از این ساکورا چی دیده این قد زندش نگه داشته خاندانشم نامعلومه هارنو
    بچه بازیه مگه؟ والا تیله بازی و خاله بازی حرام که نیست برید مشغول شید دیگه!!!

شرایط به من میگه اوبیتو هم حریف مادارا نمیشه و ناروتو که هیچ اگر ساسکه هم بیاد کمکش کنه باز هم کاری نمیتونن بکنن! جوبی که فرای همه هست نه مادارا حریف میشه نه ناروتوراما
    ایشالا بزودی کاکاشی و گای و کیلربی هم توسط اوبیتو به تاریخ می پیوندند و بعدش ساسکه میاد
    عجیبه برام تا حالا هر چی جنگ هم بوده بین ساسکه و ناروتو یا به نفع ساسکه تموم شده یا خلاصه یجوری ناروتو کیسه بوکس شده ولی باز همه انتظارات عجیب غریب دارن اونم تو این جنگ و اوضاع!!!

در کل امید من به اروچیمارو هست! این جانور ذات سالم خودش رو نشون میده به همه
    Last edited by M e i s a m; 31-10-2012 at 16:04.

2. این کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه yanin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

کاکاشی و خدای رعد !!!! یک چیزی بالاتر از غیرممکنه ! حالا به فرض که کاکاشی خدای رعد رو هم یاد گرفته باشه از کجا میدونه که میناتو روی توبی سیل گذاشته ؟!
    ناروتو اگه قرار باشه این وسط از کسی قدرت بگیره همون ریکودوست . یک دیداری با اون میکنه و ریکودو هم یک قدرت جدید به اون میده.
    مادارا با اوبیتو گفت به تو جوتسوهای ممنوعه و جوتسوهای ریکودو رو یاد میدم . خیلی دوست دارم بدونم این جتسوها چی هستن !

این 2 تا لینک رو نگاه کن

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

میفهی از کجا فهمیدم
    بعدش گفتم یه حسی میگم نویسنده کیشیه نه من ما فقط میتونیم حدس بزنیم دوما چرا محاله کاکاشی شاگرد میناتو بوده شاید به خاطر خود میناتو رفته و این فن رو یاد گرفته و تا حالا رو نکرده شایدم بعد اینکه شارینگان دار شد یه روز از میناتو کپی کرده
    ولی شما به چه سندیتی میگید با ریکدو ملاقات میکنه من که شک دارم کورما فقط یه فلش بک زد به زمان دانای شش طریقت و خاطراتشو مرور کرد اون پدر و مادر ناراتو هم به خاطر اینکه چاکراشونو تو ناراتو سیل کرده بودن ملاقات کردن دیگه تموم شد شاید ناراتو ریکدو شه ولی ملاقات محاله

تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

بچه بازیه مگه؟ والا تیله بازی و خاله بازی حرام که نیست برید مشغول شید دیگه!!!

شرایط به من میگه اوبیتو هم حریف مادارا نمیشه و ناروتو که هیچ اگر ساسکه هم بیاد کمکش کنه باز هم کاری نمیتونن بکنن! جوبی که فرای همه هست نه مادارا حریف میشه نه ناروتوراما
    ایشالا بزودی کاکاشی و گای و کیلربی هم توسط اوبیتو به تاریخ می پیوندند و بعدش ساسکه میاد
    عجیبه برام تا حالا هر چی جنگ هم بوده بین ساسکه و ناروتو یا به نفع ساسکه تموم شده یا خلاصه یجوری ناروتو کیسه بوکس شده ولی باز همه انتظارات عجیب غریب دارن اونم تو این جنگ و اوضاع!!!

در کل امید من به اروچیمارو هست! این جانور ذات سالم خودش رو نشون میده به همه

اگه اوروچیمارو بیاد طرف ناراتو اینا خیلی عالی میشه و یه امید هایی هست ولی من میترسم این ذات بدشو رو کنه بدن ساسکه رو بپیچونه بیاد سمت مادارا اینا اون موقعه خر بیار باقالی بار کن

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

این 2 تا لینک رو نگاه کن

میفهی از کجا فهمیدم
    بعدش گفتم یه حسی میگم نویسنده کیشیه نه من ما فقط میتونیم حدس بزنیم دوما چرا محاله کاکاشی شاگرد میناتو بوده شاید به خاطر خود میناتو رفته و این فن رو یاد گرفته و تا حالا رو نکرده شایدم بعد اینکه شارینگان دار شد یه روز از میناتو کپی کرده
    ولی شما به چه سندیتی میگید با ریکدو ملاقات میکنه من که شک دارم کورما فقط یه فلش بک زد به زمان دانای شش طریقت و خاطراتشو مرور کرد اون پدر و مادر ناراتو هم به خاطر اینکه چاکراشونو تو ناراتو سیل کرده بودن ملاقات کردن دیگه تموم شد شاید ناراتو ریکدو شه ولی ملاقات محاله
    راستش این دو تا تصویر که چیز خاصی رو ثابت نمیکرد . دوم این که تکنیک خدای رعد میناتو سطح بالاست و هر کسی نمیتونه انجام بده . اگه اینقدر راحت بود از کاکاشی گنده ترهاش میرفتن و این تکنیک رو یاد میگرفتن .
    این تکنیک هم بخاطر این که با کونای انجام میشه پس با شارینگان نمیشه کپی کرد . همچین سرعتی با شارینگان قابل دیدن نیست و اگه دیده میشد اونجا اوبیتو از میناتو ضربه نمیخورد و مهر میناتو روی بدنش قرار نمیگرفت. (منظورم صحنه آخر بعد از راسنگانه)

چیزی که واضحه اینه که ریکودو به نمایش در اومده ولی چهره اون مشخص نشده . پس یعنی در آینده دوباره شاهد حضور ریکودو هستیم . یا بصورت فلش بک یا این که دیدار بین اون و ناروتو . من احتمال دومی رو بیشتر میدونم.

6. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

راستش این دو تا تصویر که چیز خاصی رو ثابت نمیکرد . دوم این که تکنیک خدای رعد میناتو سطح بالاست و هر کسی نمیتونه انجام بده . اگه اینقدر راحت بود از کاکاشی گنده ترهاش میرفتن و این تکنیک رو یاد میگرفتن .
    این تکنیک هم بخاطر این که با کونای انجام میشه پس با شارینگان نمیشه کپی کرد . همچین سرعتی با شارینگان قابل دیدن نیست و اگه دیده میشد اونجا اوبیتو از میناتو ضربه نمیخورد و مهر میناتو روی بدنش قرار نمیگرفت. (منظورم صحنه آخر بعد از راسنگانه)

چیزی که واضحه اینه که ریکودو به نمایش در اومده ولی چهره اون مشخص نشده . پس یعنی در آینده دوباره شاهد حضور ریکودو هستیم . یا بصورت فلش بک یا این که دیدار بین اون و ناروتو . من احتمال دومی رو بیشتر میدونم.

خودت گفتی از کجا میدونی میناتو رو توبی سیل گذاشته اونارو نشون دادم بدونی از کجا میدونم تازه با همون سیل هم دوباره رفت پیشش و کیوبی رو ازاد کرد شایدم همراه اون یه سیل مخفی برای نابود کردنش گذاشته
    من مطمعنم ناراتو با ریکدو ملاقات نمیکنه اخه به چه استنادی اینو میگه مگه بچه بازیه اون پدر و مادرشم به خاطر اون چاکراشون تونست ببینه و دیگه تموم شد نکنه ریکدو هم قبل از بدنیا اومدنشون تو بدنشون چاکرا گذاشته
    راستی این کیشی فلش بک همه رو نشون داده و دلیل همه رو برای کاراشون نشون داده الا اوروچیمارو

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوست عزیز من گفتم کاکاشی از کجا میدونه که میناتو روی اوبیتو مهر گذاشته ! نگفتم شما از کجا میدونی و اگر هم گفتم اشتباه لپی بوده
    به نظرت ریکودو که خودش پدید آورنده همه جوتسو ها بوده نمیتونسته راهی پیدا کنه تا مثل میناتو و کوشینا چاکرای خودش رو درون بیجویی که خودش خلق کرده قرار بده ؟!
    برای اروچیمارو هم نشون داد . فکر کنم موقعی بود که توسط ساسکه کشته شد .

9. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

دوست عزیز من گفتم کاکاشی از کجا میدونه که میناتو روی اوبیتو مهر گذاشته ! نگفتم شما از کجا میدونی و اگر هم گفتم اشتباه لپی بوده
    به نظرت ریکودو که خودش پدید آورنده همه جوتسو ها بوده نمیتونسته راهی پیدا کنه تا مثل میناتو و کوشینا چاکرای خودش رو درون بیجویی که خودش خلق کرده قرار بده ؟!
    برای اروچیمارو هم نشون داد . فکر کنم موقعی بود که توسط ساسکه کشته شد .

نکنه اون مار سفیدو میگی اخه تو کته تو میره به خاطر پیدا کردن یه مار اوروچیمارو این جوری شده باشه البته جرایا یه جا گفت به خاطر مرگ پدر و مادرش ولی تو کته من نمیره اوروچیمارو باید خیلی بزرگتر از این چیزا دلیلش باشه معلوم میشه منم نگفتم کاکاشی میدونه گفتم میفهمه حالا چجوریشو دیگه نمیدونم اون جوری که گفتی پس گارا میزوکاگه بی باید همشون میدیدن نکنه علاقه شدیدی به اوزوماکی ها داشته ما نمیدونستیم

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

نه . به غیر از اون مار سفید خود اورچیمارو هم میگه که به دنبال راهیه که از مرگ و میر جلوگیری کنه و به نوعی یا به نظر خودش راه و روشش درست بوده...به هر حال هر شخص مهمی که توی انیمه مُرد یک فلش بک کوتاهی به گذشته اون شد.
    ساروتوبی هیروزن - شیمورا دانزو - جیرایا - ساروتوبی آسوما - هوشیکاگی کیسامه - کیمیارو و ... هر کدوم از اینا قبل از مرگ یا وقتی که نزدیک به مرگ بودن به گذشتشون یک فلش بک کوتاه زده شد و از آرزوها و اهدافشون ( درست یا غلط ) نمایش داده شد.
    اوروچیمارو هم مثل بقیه کارکترها شامل همین قضیه شد و گذشته اون نمایش داده شده . فکر نکنم در آینده چیز خاص دیگه ای ببینیم.

در مورد ریکودو هم بگم که , شاید بخاطر این که کیوبی یک بیجوی ویژه بوده و قدرت های خاصی داشته و کنترلش کار هر کسی نبوده و نیست , برای همین مورد توجه ریکودو بوده و قسمتی از خودش رو درون اون قرار داده.
    همونطور که می بینیم ناروتو با کنترل کیوبی بیشتر و بیشتر به حالت ریکودو نزدیک میشه . چه از نظر ظاهری و چه از نظر قدرتی . پس میشه امید داشت که ناروتو با ریکودو دیدار کنه.
    Last edited by B3HZ@D; 02-11-2012 at 15:55.

12. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

نه . به غیر از اون مار سفید خود اورچیمارو هم میگه که به دنبال راهیه که از مرگ و میر جلوگیری کنه و به نوعی یا به نظر خودش راه و روشش درست بوده...به هر حال هر شخص مهمی که توی انیمه مُرد یک فلش بک کوتاهی به گذشته اون شد.
    ساروتوبی هیروزن - شیمورا دانزو - جیرایا - ساروتوبی آسوما - هوشیکاگی کیسامه - کیمیارو و ... هر کدوم از اینا قبل از مرگ یا وقتی که نزدیک به مرگ بودن به گذشتشون یک فلش بک کوتاه زده شد و از آرزوها و اهدافشون ( درست یا غلط ) نمایش داده شد.
    اوروچیمارو هم مثل بقیه کارکترها شامل همین قضیه شد و گذشته اون نمایش داده شده . فکر نکنم در آینده چیز خاص دیگه ای ببینیم.

در مورد ریکودو هم بگم که , شاید بخاطر این که کیوبی یک بیجوی ویژه بوده و قدرت های خاصی داشته و کنترلش کار هر کسی نبوده و نیست , برای همین مورد توجه ریکودو بوده و قسمتی از خودش رو درون اون قرار داده.
    همونطور که می بینیم ناروتو با کنترل کیوبی بیشتر و بیشتر به حالت ریکودو نزدیک میشه . چه از نظر ظاهری و چه از نظر قدرتی . پس میشه امید داشت که ناروتو با ریکودو دیدار کنه.

ببین اوروچیمارو فک نکنم به خاطر این اینکارو کرده باشه پس چرا از کونها و استادش کینه داشت و میخواست نابود کنه صرفا چون هوکاگه نشده بود و اخراج شده بود نه احتمالا به مرگ پدر و مادرش ربط داره و بعدا فهمیده اهالی دهکده و استادش توش دست داشتن مثل ساکومو یا کاگامی من مطمعنم یه اتفاقی افتاده اگه اینجوری نباشه خیلی مسخره میشه سانین افسانه اونم بهترینشون یه هدف خیلی مزخرف داشت و به خاطر اون استادشو کشت دوستاشو ریخت دور و خیلی چیزا
    در مورد ریکدو هم ببین اگه با ریکدو ملاقات کنه میشه اخرین قسمت مانگا اخه اگه یه نیم چه جتسو هم از ریکدو یاد بگیره کی میخواد حریفش شه
    بعد ساساکه اوروچیمارو اون ارتش نینجایی کاگه ها همرو بریز دور چون دیگه با جتسو ریکدو همه چیز تمومه

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

رفیق توی اون صحنه های فلش بک از صدا و صحبت های خود اروچیمارو استفاده شده و اونجایی که برادر و نامزد سوناده کشته میشن , اروچیمارو چهره غمگینی داره و فکر کنم میگه که مرگ همیشه باعث ناراحتی نزدیکان میشه (اگه اشتباه نکرده باشم)
    البته اون هدف اصلی اوروچیمارو نبوده و بعد از دیدن شارینگان از این رو به اون رو شد و تغییراتی در اصل و بطن هدفش ایجاد شد .
    همینطوریش داریم به قسمت های اخر ناروتو نزدیک میشیم . پس دیدار با ریکودو فکر نکنم انتظار بیجایی باشه ! در حال حاضر مادارا و اوبیتو هر دو تکنیک های ریکودو رو میدونن .

15. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •