تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 876 از 2365 اولاول ... 37677682686687287387487587687787887988088692697613761876 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,751 به 8,760 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام
    ممنون دوست عزیز
    میدونم 718 خیلی بهترشه
    اما گفتم واسه شروع باندام بهشون آمپ وصل کنم فعلا یه ارتقای صداداشته باشم تا بعد که 718 اضاق کنم بهشون..
    چون یکی قول یه 718 رو بم داده..
    بودجه هم برای آمپ تا 300 خورده ای..

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام آقا حمید
    مرسی از اینکه توضیح دادین
    راستی من محمد بودم. نه حسین.
    امروز رفتم آمیلی مونو رو وصل کردم . اومد پخشم رو دید و گفت پخشت 1 خروجی ساب بیشتر نداره(چون بش گفته بودم شاید 2 تا سابام رو وصل کنم کنوود قدیمیه و گلیدن) بعد یه کابل 1 به 2 زد به آمپ جدیده یه دونه هم زد به آمپ قدیمیم گفت مشکلی از جهت کیفیت نداره. اینم عکساش

حالا به نظر شما مشکلی که نیست؟
    راستی از اون کابلی که فرستادی (گلیدن) استفاده نکرد گفت پخشت 1 خروجی بیشتر نداره.
    چند تا از این نصابا گفتن نیاز نیست باطریت قوی باشه فقط کافیه خازن بزاری
    اونم نه خازن 200-300 تومنی ، یه خازن ارزون هم جواب میده.
    من این وسط گیر کردم
    فایده نداره باید یه بار پاشم بیام پیشت.

راستی جواب اون سوالم رو ندادی در مورد ام دی اف 20 میل یا 16
    اینجا 16 میل خام پیدا نمیشه
    20 میل هست. خیلی فرق داره؟

موندم چیکار کنم
    یه نفر اینجا پیدا شده چند وقتی هست باش رفیق شدم
    رو پرایدش یه r15 گذاشته امروز از جلو دیدم واقعا وحشت ناک بود
    این طرف تقریبا حرفه ایه تو این زمینه ، یه نگاه به سیستمم کرد گفت برای این ساب گلیدنه نباید باکس بسته بسازم
    گفت برم پیش یه نصاب و باکس این ساب های JBL هست بیضی ها،ساب رو روی اون نصب کنم و صداش رو گوش کنم،اگه خوب بود برش دارم اگه نه که همون باکس رو بسازم باز صداش رو گوش کنم اگه خوب بود که هیچ اگه خوب نبود یه سوراخ روی باکس بزنم ببینم چی میشه.
    به نظر خدمم این باکسه خیلی کوچیکه و فکر میکنم نمیزاره ساب تمام قدرتش رو نشون بده.
    اعصابم خورد شده نمیدونم حرف کیو گوش کنم، با هر کی حرف میزنم یه جورایی حرفاشون درسته.
    هنوزم باطریم رو عوض نکردم و خازن نخریدم.خازن خوب که به درد من بخوره دور و ور چه قیمتیه؟
    کمک کن آقا حمید
    سلام محمد جان. ازت معذرت میخوام. اشتباه لپی بود.با حسین اظهری اشتباه گرفته بودم.
    در مورد کابل یک به دو مگه دو جفت خروجی نداره پخشت.سری 6 بود دیگه؟باید دو جقفت داشته باشه. یه جفت برای co و یه جفت هم برای ساب دیگه.من متوجه نمیشم. مگه برای استیج جلو هم اسپیکر داری؟
    در مورد MDF20mm خیلی جالبه که تو قم هست. نرمش 16 هست ولی خب 20 خیلی محکمتر میشه. در عوض وزن باکس هم کمی بالاتر میره.
    شما دقیقا همون باکس با همون حجم رو بساز بزار یه مدت تو همون باکس کار کنه تا برک بشه.بعد ولوم بده ببین چه BASS محکمی برات میزنه.به حرف کسی هم گوش نده.خازن هم فعلا نمیخواد بگیری.فقط اگه شد باطریت رو 74 کن.BIG 3 هم انجام بده.
    سلام حمید جان
    اول اگه اجازه بدی در مورد سلیقه و صدایی که میپسندم مختصر خدمتت عرض کنم
    اواسط دهه 70 بود رفتم برای اتاق خودم یه sony lbt که تازه اومده بود گرفتم ولی بعد از 6 ماه صداش خستم کرد رفتم یک پایونیر 6 طبقه گرفتم تا 5 6 سال پیش هم داشتمش عاشق صداش بودم همه چیز سرجاش بود تفکیک صدا عالی هنوز رو دستش هیچ صدایی نشنیدم از اون زمان تا 1ماه پیش میگفتم تفکیک صدا فقط پایونیر تا به حال هم رو ماشینام فقط پایونیر انداختم و بس ، خداییش هم همیشه هرکس تو ماشینم مینشست اولین چیزی که می پرسید در مورد پخشم بود حرفه ای نبودم و نیستم ولی صدا رو میفهمم همیشه اول پخش میخریدم بعد مناسب با اون اسپیکر و انتخاب میکردم . آخرین پخشم 4250 بود باور کن 8 تا باند رو باهاش تست گرفتم تا 6965 رو انتخاب کردم که با هاش خوب مچ بود . البته اینفینیتی هم خوب بود ولی نسبت به قیمت این وبرداشتم بعد یک ساب3010 kenwood که اعتقاد داشتم برندیه که تو بیس خوبه انداختم(جدیدا توباکس پورتد karina گذاشتم) و آمپ مونو m828 500w ودر آخر هم یک آمپ تحمیلی gallopers 502 اهل ولوم هم نبودم با کیفیت داشتیم برای خودمون حال میکردیم تا ماجرای آقا دزده
    حالا این 5450 که خریدم تفکیک صدا نداره و نرم نیست ولی از دیشب که ماجرا رو نوشتم صداش از اون حالت جیغ در اومده وخیلی بهتر شده ولی مطمئن هستم بشنوی میخندی راستش پیش 3 4 نفر برده بودم همه میگفتن از 4250 بهتره و با پخش ور میرفتن میگفتن خوب شد ما هم میگفتیم آره .
    من رو ایر کاندیشن ترانس دارم اون سیم ارت بخاطر نویز ریزی بود که داشت خوب هم نزده حالا بخوام برم باند جلوبندازم درستش میکنم آخه از منفی خروجی باند به بدنه پخش زده .این دوستمون رفت صندوق با آمپ وررفت و منم با خودم گفتم بازم مثل دفعات قبل میشه ولی با کمااااال تعجب حیرت زده دیدم نه بابا میشه هنوز امید داشت صدا خیلی بهتر شد ولی هنوز با ایده آل من فاصله داره .این دوستمون میگفت باند جلو ضعیفه و چون صدا رو یک نواخت از عقب میشنوی گوشت خسته میشه میگفت باند قوی بنداز البته من قبلا با 4250 این مشکل ونداشتم صدای باندای جلوم خوب درمیومد یعنی چی شده؟ با باند قوی حل میشه ؟ ازش پرسیدم آمپم چطوره بازم با کمال تعجب گفت آره بهش نمیاد اینقدر قوی باشه آخه خودم به آمپ شک داشتم وحالا شک دارم نکنه باندای جلواز آمپ در اومده و یکی از این نصابهای عزیز مستقیمش کرده!!!! این همه سر شما رو درد آوردم که بگم200 تا 250 هزار تومان... 1675 چطوره ؟ آخه سایت پایونیر با این باندا و 6975 پیشنهاد داده... راستی باندای فعلی فابریک نیست ولی خوبه فقط مشکل اینه که صداش در نمیاد میندازم صدا رو کامل جلوتا vol بالا کم نمیاره.
    شرمنده حضار که زیاده گویی کردیم. با تشکراز همه شما
    سلام دوست خوبم.
    سیستمهای خانگی خوبی داشتید. چرا پایونیر Hi FI تون رو فروختید.شرف داشت به این جدیدها.من دائیم سال 63 یه ست پایونر میخواست بخره 65000 تومن. پول یه پیکان صفر بود. هر کدوم از باندهاش حدود 50 کیلو وزن داشت. ووفرهاش اگه اشتباه نکم قطرشون 50cm بود. قولی بود برای خودش.قسمت نشد بخره یه ست سونی همراه گرام،اکولایزر،دک و آمپش رو خرید.با اینکه کاست بود ولی قدرت و کیفیت بالائی داشت. ولوم آمپ تا 40 بود ولی از 10 بالاتر نمیشد بببریم.همه جا میلرزید.یادش بخیر.
    من با اسپیکرهای الان پایونیر به هیچ عنوان نمیتونم رابطه برزقرار کنم.صداشون اصلا به دل نمیشینه.البته 1675 رو نشنیدم ولی فکر نمیکنم راضی کننده باشه.
    شما تا حالا SLA رو تو پخشت کاهش دادی؟برو بزارش روی 4- و لود نس رو هم خاموش کن.ببین تیزی صدا کمتر میشه.
    بالاخره سیستم ماشین منم کامل شد!
    جاداره از اقا حمید گل(hamidr15)خیلی خیلی تشکر کنم که خیلی به من کمک کردند!
    فرد نازنینی هستن و واقعا وجدان کاری دارند از این افراد تو اینجور تاپیکا خیلی کمه!
    اینم لینکش شاید به دردتون بخوره
    http://forum.p30world.com/showthread.php?t=577668
    درپناه حق
    حسین جان خیلی مبارکه.شما به من لطف داری،بنده انجام وظیفه کردم. امیدوارم یه عمر برات بکوبه و از صدا لذت ببری.

3. 4 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه M.Amorous's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشید. ببخشید میخواستم بدونم الان اگه بخوام یه آمپ 2 کانال با یه هدیونیت کنوود 7016 بگیرم چقدر در میاد حدودا؟ (باند دارم. Rockford P1694)
    یه سوا دیگه هم داشتم. به نظرتون یه آمپ 2 کانال بگیرم بعد اگه خواستم ساب بزارم یه آمپ 1 کانال بگیرم یا همین الان یه آمپ 4 کانال بگیرم؟ کدوم حالت مقرون به صرفه تره؟

پروفشنال Mohammadkiller's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    استان قم بیوگرافی:نام:محمد

پيش فرض

سلام محمد جان. ازت معذرت میخوام. اشتباه لپی بود.با حسین اظهری اشتباه گرفته بودم.
    در مورد کابل یک به دو مگه دو جفت خروجی نداره پخشت.سری 6 بود دیگه؟باید دو جقفت داشته باشه. یه جفت برای co و یه جفت هم برای ساب دیگه.من متوجه نمیشم. مگه برای استیج جلو هم اسپیکر داری؟
    در مورد MDF20mm خیلی جالبه که تو قم هست. نرمش 16 هست ولی خب 20 خیلی محکمتر میشه. در عوض وزن باکس هم کمی بالاتر میره.
    شما دقیقا همون باکس با همون حجم رو بساز بزار یه مدت تو همون باکس کار کنه تا برک بشه.بعد ولوم بده ببین چه BASS محکمی برات میزنه.به حرف کسی هم گوش نده.خازن هم فعلا نمیخواد بگیری.فقط اگه شد باطریت رو 74 کن.BIG 3 هم انجام بده.
    مرسی حمید خان
    نمیدونم گفت خروجی ساب 1 دونه داره ولی باند 2 تا
    مطمئنی که این باکسه خوب میکوبه؟ الان یه چیز تو همون مایه ها دارم ولی ام دی اف نیست فکر کنم نوپانه.
    گفتم کیفیتش خیلی برام مهم نیست میخوام صدای قوی و محکمی داشته باشه .
    الان یه جورایی رو کم کنی شده
    پیش هر نصابی رفتم گفت از این jbl بیضی ها بگیر هم ارزون تر و هم قوی تر ولی من میخوام با این روی همه اونا رو کم کنم.
    برای قضیه باطری باید بگم که مشکل من الان باطریه. نمیخوام فعلا باطری بخرم ولی خازن رو مشکلی ندارم. میخوام وقتی باطریم خراب شد اونموقع بگیرم. نمیشه یه خازن بگیرم باطری نگیرم؟
    چه کنم نمیشه یه جورایی بیخیال باطری شم؟
    این آمپه میتونه کامل درایوش کنه؟ میخوام از حداکثر قدرت ساب استفاده کنم.
    مرسی

پروفشنال Mohammadkiller's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    استان قم بیوگرافی:نام:محمد

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشید. ببخشید میخواستم بدونم الان اگه بخوام یه آمپ 2 کانال با یه هدیونیت کنوود 7016 بگیرم چقدر در میاد حدودا؟ (باند دارم. Rockford P1694)
    یه سوا دیگه هم داشتم. به نظرتون یه آمپ 2 کانال بگیرم بعد اگه خواستم ساب بزارم یه آمپ 1 کانال بگیرم یا همین الان یه آمپ 4 کانال بگیرم؟ کدوم حالت مقرون به صرفه تره؟
    سلام
    تجربه شخصی رو میگم
    هدیونیتی که میخای بگیری عالیه ولی آمپ 2 کانال نگیر که پشیمون میشی .
    یه 4 کانال قوی بگیر که بعدا اگه یه ساب معمولی گرفتی همون درایوش کنه
    اگه بعدا یه ساب حرفه ای گرفتی همراش یه آمپ مونو هم میگیری.
    ولی یه چیز بگیر که بعدا پشیمون نشی حتی شده خرد خرد بگیر
    از ما گفتن بود

7. این کاربر از Mohammadkiller بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه iliyad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برای این سیستم که موقع پرشیا روش بوده یه پخش می خوام usb خور و اگه شد sd خور

قابلیت خوندن فایلای پشت هم تو یه فولدر رو داشته باشه با ذکر مشخصات آهنگ که تو فایل هست
    mp3 و

aac , flac هم بخونه
    هرچی ارزونتر بهتر البته ازبرندهای شناخته شده

مشخصات سیستم اینه
    آمپ zboost 4x650w maxفکر کنم اینه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دو تا باند عقب
    pioneer tsa69925 460w max 80w nom 40 ohm
    ساب
    pioneer ts-w308F 1000w max 300w nom

1. دوستان لطف کنند چند تا پخش خوب و مطمئن با قیمت پایین با ذکر قیمت معرفی کنند
    2. به نظرتون احتیاج به باندهای تو دری جلو هم هست؟ ا

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست عزیز.
    آمپ رو بهتره 4 کانال تهیه نمائید.مطمئن باشید در آینده برای استیج جلو نیاز به اضافه کردن اسپیکر پیدا میکنید.برای ساب هم که باید آمپلیفایر مونو تهیه گردد.البته قیمتها خیلی بالا رفتن و تقریبا کسی نمیتونه قیمت بده باید به روز قیمت بگیرید متاسفانه.7016 هم اخرین قیمتی که من داشتم حدود 15 روز پیش 420 بود.
    مرسی حمید خان
    نمیدونم گفت خروجی ساب 1 دونه داره ولی باند 2 تا
    مطمئنی که این باکسه خوب میکوبه؟ الان یه چیز تو همون مایه ها دارم ولی ام دی اف نیست فکر کنم نوپانه.
    گفتم کیفیتش خیلی برام مهم نیست میخوام صدای قوی و محکمی داشته باشه .
    الان یه جورایی رو کم کنی شده
    پیش هر نصابی رفتم گفت از این jbl بیضی ها بگیر هم ارزون تر و هم قوی تر ولی من میخوام با این روی همه اونا رو کم کنم.
    برای قضیه باطری باید بگم که مشکل من الان باطریه. نمیخوام فعلا باطری بخرم ولی خازن رو مشکلی ندارم. میخوام وقتی باطریم خراب شد اونموقع بگیرم. نمیشه یه خازن بگیرم باطری نگیرم؟
    چه کنم نمیشه یه جورایی بیخیال باطری شم؟
    این آمپه میتونه کامل درایوش کنه؟ میخوام از حداکثر قدرت ساب استفاده کنم.
    مرسی
    مخلص محمد خان گل هم هستم.
    قربان،مگه قراره چنتا خروجی ساب داشته باشه؟پخشها یا 3 جفت خروجی PRE دارن یا 2 جفت.البته تک جفت هم هست که دیگه .....
    حالا دستگاه شما احتمالا دو جفت خروجی داره کلا.یکیش رو به ساب داده جفت دیگر هم برای co استفاده کرده دیگه.
    در مورد باکس شما دقیق همون رو بساز یعنی 32 لیتر 32 بود دیگه؟کوبشت تضمین شده هست.طرف JBL و... نرو که
    در مورد خازن. محمد وقتی شما ولتاژ سر آملیفایرت بیاد مثلا روی 12.6 ولت،به نظرت خازن چه کاری میتونه انجام بده؟جز اینکه همون 12.6 رو فقط تثبیت شده میده به آمپ؟خازن تولید کننده ولتاژ نیست گلم فقط کارش یکسان کننده هست. وقتی شما کوبش قوی داشته باشی خازن اون پیکها و افت لحظه ای رو میاد جبران میکنه تازه اگر برق روی حول و حوش 13.7-14 باشه.کمتر بشه بیاد روی 12.6 دیگه اون قدرت مورد ادعای آمپ رو نداری.
    پس بعد از BIG 3 باطری فراموش نشه. دینام هم که پراید رو نمیشه کاریش کرد وگرنه میگفتم 150 آمپر بندازی

برای این سیستم که موقع پرشیا روش بوده یه پخش می خوام usb خور و اگه شد sd خور

قابلیت خوندن فایلای پشت هم تو یه فولدر رو داشته باشه با ذکر مشخصات آهنگ که تو فایل هست
    mp3 و

aac , flac هم بخونه
    هرچی ارزونتر بهتر البته ازبرندهای شناخته شده

مشخصات سیستم اینه
    آمپ zboost 4x650w maxفکر کنم اینه
    دو تا باند عقب
    pioneer tsa69925 460w max 80w nom 40 ohm
    ساب
    pioneer ts-w308F 1000w max 300w nom

1. دوستان لطف کنند چند تا پخش خوب و مطمئن با قیمت پایین با ذکر قیمت معرفی کنند
    2. به نظرتون احتیاج به باندهای تو دری جلو هم هست؟ ا
    سلام
    "برای این سیستم که موقع پرشیا روش بوده "
    ببخشید چه جوری شما پرشیا رو روی این سیستم سوار کرده بودید
    مزاح کردم گلم.
    ببین دوست من پایونیر که اصلا توصیه نمیکنم. تو سریهای پائین طرفش برید.مدلهای سری 7 به بالا هم ظاهرا کیفیت صداشون مثل گذشته نیست.
    بهترین پخش که امتحانش رو خوب پس داده و هر کسی داره راضیه همون 7016 هست که متاسفانه شرکت سوبسیدی که روش میدادرو برداشته و قیمتش آزاد شده و یکدفعه از 80-270 پریده حدودای 400 تومن.
    در مورد استیج جلو بر میگرده به نوع موزیک گوش کردن و سلیقه شنیداری شما. اتفاقا تو همایشها و سایتهای خارجی،متخصصین توصیه میکنن که برای استیج جلو از درایورهای با کیفیت بالا استفاده بشه و برای استیج عقب ،فقط از سیستم ساب ووفر بهره ببرید.
    ولی تو ایران اکثرا فقط برای استیج عقب اسپیکر تهیه میکنن اونم 9*6 یا 10*7 اینچ.

10. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

حمید خان سلام
    صلاح میدونید منم پخشم رو بدم یک 7016 بگیرم ؟ البته این 5450 یک حٌسن داره اونم تغییر رنگ صفحه نمایشه که خیلی هم مهم نیست و میکس ترکس داره که برای هر موزیکی کاربرد نداره . کیفیت صداش هم که من کشته شدم تا حدودی به صدای دلخواه برسم ولی باز میگم یک فیس فیس تو صداش هست که مصنوعیه به درده همون dj بازی میخوره مثلا امشب داشتم معین گوش میکردم صداش شبیه امید شده بود , یعنی این پایونییر ترکونده با این صداش اگه اینجا خارج بود شکایت میکردم
    الان پخشم رو 400تا 420 میتونم رد کنم .
    یک نکته هم بگم الان صدای ساب توی مٌخه 3010 چجور سابیه ؟ نرم نیست؟ یا من حساس شدم ؟ الان که صدا بهتر شده حس میکنم ساب نرم نیست خشک میکوبه ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام
    ممنون دوست عزیز
    میدونم 718 خیلی بهترشه
    اما گفتم واسه شروع باندام بهشون آمپ وصل کنم فعلا یه ارتقای صداداشته باشم تا بعد که 718 اضاق کنم بهشون..
    چون یکی قول یه 718 رو بم داده..
    بودجه هم برای آمپ تا 300 خورده ای..
    ..........

داره خودمونی میشه Living DEATH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Morgue

پيش فرض

سلام دوستان
    میخوام یه ضبط معمولی برای پراید بگیرم
    نمیخوام زیاد هزینه کنم
    در حد 100-150
    یه مدل مارشال دیدم که sd-usb - aux داشت میگفت 120
    خوبه بنظرتون؟
    سی دی خور نباشه بهتره چون با فلش بهتره...
    ممنون از راهنماییتون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

1. Saeidgs53

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •