سلام
ممنون دوست عزیز
میدونم 718 خیلی بهترشه
اما گفتم واسه شروع باندام بهشون آمپ وصل کنم فعلا یه ارتقای صداداشته باشم تا بعد که 718 اضاق کنم بهشون..
چون یکی قول یه 718 رو بم داده..
بودجه هم برای آمپ تا 300 خورده ای..
سلام
ممنون دوست عزیز
میدونم 718 خیلی بهترشه
اما گفتم واسه شروع باندام بهشون آمپ وصل کنم فعلا یه ارتقای صداداشته باشم تا بعد که 718 اضاق کنم بهشون..
چون یکی قول یه 718 رو بم داده..
بودجه هم برای آمپ تا 300 خورده ای..
سلام محمد جان. ازت معذرت میخوام. اشتباه لپی بود.با حسین اظهری اشتباه گرفته بودم.
در مورد کابل یک به دو مگه دو جفت خروجی نداره پخشت.سری 6 بود دیگه؟باید دو جقفت داشته باشه. یه جفت برای co و یه جفت هم برای ساب دیگه.من متوجه نمیشم. مگه برای استیج جلو هم اسپیکر داری؟
در مورد MDF20mm خیلی جالبه که تو قم هست. نرمش 16 هست ولی خب 20 خیلی محکمتر میشه. در عوض وزن باکس هم کمی بالاتر میره.
شما دقیقا همون باکس با همون حجم رو بساز بزار یه مدت تو همون باکس کار کنه تا برک بشه.بعد ولوم بده ببین چه BASS محکمی برات میزنه.به حرف کسی هم گوش نده.خازن هم فعلا نمیخواد بگیری.فقط اگه شد باطریت رو 74 کن.BIG 3 هم انجام بده.
سلام دوست خوبم.
سیستمهای خانگی خوبی داشتید. چرا پایونیر Hi FI تون رو فروختید.شرف داشت به این جدیدها.من دائیم سال 63 یه ست پایونر میخواست بخره 65000 تومن. پول یه پیکان صفر بود. هر کدوم از باندهاش حدود 50 کیلو وزن داشت. ووفرهاش اگه اشتباه نکم قطرشون 50cm بود. قولی بود برای خودش.قسمت نشد بخره یه ست سونی همراه گرام،اکولایزر،دک و آمپش رو خرید.با اینکه کاست بود ولی قدرت و کیفیت بالائی داشت. ولوم آمپ تا 40 بود ولی از 10 بالاتر نمیشد بببریم.همه جا میلرزید.یادش بخیر.
من با اسپیکرهای الان پایونیر به هیچ عنوان نمیتونم رابطه برزقرار کنم.صداشون اصلا به دل نمیشینه.البته 1675 رو نشنیدم ولی فکر نمیکنم راضی کننده باشه.
شما تا حالا SLA رو تو پخشت کاهش دادی؟برو بزارش روی 4- و لود نس رو هم خاموش کن.ببین تیزی صدا کمتر میشه.
حسین جان خیلی مبارکه.شما به من لطف داری،بنده انجام وظیفه کردم. امیدوارم یه عمر برات بکوبه و از صدا لذت ببری.![]()
سلام دوستان خسته نباشید. ببخشید میخواستم بدونم الان اگه بخوام یه آمپ 2 کانال با یه هدیونیت کنوود 7016 بگیرم چقدر در میاد حدودا؟ (باند دارم. Rockford P1694)
یه سوا دیگه هم داشتم. به نظرتون یه آمپ 2 کانال بگیرم بعد اگه خواستم ساب بزارم یه آمپ 1 کانال بگیرم یا همین الان یه آمپ 4 کانال بگیرم؟ کدوم حالت مقرون به صرفه تره؟
مرسی حمید خان
نمیدونم گفت خروجی ساب 1 دونه داره ولی باند 2 تا
مطمئنی که این باکسه خوب میکوبه؟ الان یه چیز تو همون مایه ها دارم ولی ام دی اف نیست فکر کنم نوپانه.
گفتم کیفیتش خیلی برام مهم نیست میخوام صدای قوی و محکمی داشته باشه .
الان یه جورایی رو کم کنی شده
پیش هر نصابی رفتم گفت از این jbl بیضی ها بگیر هم ارزون تر و هم قوی تر ولی من میخوام با این روی همه اونا رو کم کنم.
برای قضیه باطری باید بگم که مشکل من الان باطریه. نمیخوام فعلا باطری بخرم ولی خازن رو مشکلی ندارم. میخوام وقتی باطریم خراب شد اونموقع بگیرم. نمیشه یه خازن بگیرم باطری نگیرم؟
چه کنم نمیشه یه جورایی بیخیال باطری شم؟
این آمپه میتونه کامل درایوش کنه؟ میخوام از حداکثر قدرت ساب استفاده کنم.
مرسی
سلام
تجربه شخصی رو میگم
هدیونیتی که میخای بگیری عالیه ولی آمپ 2 کانال نگیر که پشیمون میشی .
یه 4 کانال قوی بگیر که بعدا اگه یه ساب معمولی گرفتی همون درایوش کنه
اگه بعدا یه ساب حرفه ای گرفتی همراش یه آمپ مونو هم میگیری.
ولی یه چیز بگیر که بعدا پشیمون نشی حتی شده خرد خرد بگیر
از ما گفتن بود
برای این سیستم که موقع پرشیا روش بوده یه پخش می خوام usb خور و اگه شد sd خور
قابلیت خوندن فایلای پشت هم تو یه فولدر رو داشته باشه با ذکر مشخصات آهنگ که تو فایل هست
mp3 و
aac , flac هم بخونه
هرچی ارزونتر بهتر البته ازبرندهای شناخته شده
مشخصات سیستم اینه
آمپ zboost 4x650w maxفکر کنم اینه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو تا باند عقب
pioneer tsa69925 460w max 80w nom 40 ohm
ساب
pioneer ts-w308F 1000w max 300w nom
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1. دوستان لطف کنند چند تا پخش خوب و مطمئن با قیمت پایین با ذکر قیمت معرفی کنند
2. به نظرتون احتیاج به باندهای تو دری جلو هم هست؟ ا
سلام دوست عزیز.
آمپ رو بهتره 4 کانال تهیه نمائید.مطمئن باشید در آینده برای استیج جلو نیاز به اضافه کردن اسپیکر پیدا میکنید.برای ساب هم که باید آمپلیفایر مونو تهیه گردد.البته قیمتها خیلی بالا رفتن و تقریبا کسی نمیتونه قیمت بده باید به روز قیمت بگیرید متاسفانه.7016 هم اخرین قیمتی که من داشتم حدود 15 روز پیش 420 بود.
مخلص محمد خان گل هم هستم.
قربان،مگه قراره چنتا خروجی ساب داشته باشه؟پخشها یا 3 جفت خروجی PRE دارن یا 2 جفت.البته تک جفت هم هست که دیگه .....
حالا دستگاه شما احتمالا دو جفت خروجی داره کلا.یکیش رو به ساب داده جفت دیگر هم برای co استفاده کرده دیگه.
در مورد باکس شما دقیق همون رو بساز یعنی 32 لیتر 32 بود دیگه؟کوبشت تضمین شده هست.طرف JBL و... نرو که
در مورد خازن. محمد وقتی شما ولتاژ سر آملیفایرت بیاد مثلا روی 12.6 ولت،به نظرت خازن چه کاری میتونه انجام بده؟جز اینکه همون 12.6 رو فقط تثبیت شده میده به آمپ؟خازن تولید کننده ولتاژ نیست گلم فقط کارش یکسان کننده هست. وقتی شما کوبش قوی داشته باشی خازن اون پیکها و افت لحظه ای رو میاد جبران میکنه تازه اگر برق روی حول و حوش 13.7-14 باشه.کمتر بشه بیاد روی 12.6 دیگه اون قدرت مورد ادعای آمپ رو نداری.
پس بعد از BIG 3 باطری فراموش نشه. دینام هم که پراید رو نمیشه کاریش کرد وگرنه میگفتم 150 آمپر بندازی
سلام
"برای این سیستم که موقع پرشیا روش بوده "
ببخشید چه جوری شما پرشیا رو روی این سیستم سوار کرده بودید
مزاح کردم گلم.
ببین دوست من پایونیر که اصلا توصیه نمیکنم. تو سریهای پائین طرفش برید.مدلهای سری 7 به بالا هم ظاهرا کیفیت صداشون مثل گذشته نیست.
بهترین پخش که امتحانش رو خوب پس داده و هر کسی داره راضیه همون 7016 هست که متاسفانه شرکت سوبسیدی که روش میدادرو برداشته و قیمتش آزاد شده و یکدفعه از 80-270 پریده حدودای 400 تومن.
در مورد استیج جلو بر میگرده به نوع موزیک گوش کردن و سلیقه شنیداری شما. اتفاقا تو همایشها و سایتهای خارجی،متخصصین توصیه میکنن که برای استیج جلو از درایورهای با کیفیت بالا استفاده بشه و برای استیج عقب ،فقط از سیستم ساب ووفر بهره ببرید.
ولی تو ایران اکثرا فقط برای استیج عقب اسپیکر تهیه میکنن اونم 9*6 یا 10*7 اینچ.
حمید خان سلام
صلاح میدونید منم پخشم رو بدم یک 7016 بگیرم ؟ البته این 5450 یک حٌسن داره اونم تغییر رنگ صفحه نمایشه که خیلی هم مهم نیست و میکس ترکس داره که برای هر موزیکی کاربرد نداره . کیفیت صداش هم که من کشته شدم تا حدودی به صدای دلخواه برسم ولی باز میگم یک فیس فیس تو صداش هست که مصنوعیه به درده همون dj بازی میخوره مثلا امشب داشتم معین گوش میکردم صداش شبیه امید شده بود, یعنی این پایونییر ترکونده با این صداش اگه اینجا خارج بود شکایت میکردم
![]()
الان پخشم رو 400تا 420 میتونم رد کنم .
یک نکته هم بگم الان صدای ساب توی مٌخه 3010 چجور سابیه ؟ نرم نیست؟ یا من حساس شدم ؟ الان که صدا بهتر شده حس میکنم ساب نرم نیست خشک میکوبه ...
..........
سلام دوستان
میخوام یه ضبط معمولی برای پراید بگیرم
نمیخوام زیاد هزینه کنم
در حد 100-150
یه مدل مارشال دیدم که sd-usb - aux داشت میگفت 120
خوبه بنظرتون؟
سی دی خور نباشه بهتره چون با فلش بهتره...
ممنون از راهنماییتون
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 7 مهمان)