تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 159 از 218 اولاول ... 59109149155156157158159160161162163169209 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,581 به 1,590 از 2175

نام تاپيک: بحث و تبادل نظر در مورد سریع ترین, بهترین یا مناسب ترین هارد

پروفشنال Aloneboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

سلام
    بنده یه هارد 1 ترا میخوام از نظر سرعت و کیفیت خوب باشه.اگه اشتباه نکنم ساتا 3 و 64 مگ کش که بالاترینه هم داشته باشه.
    تا الان وسترن داشتم ولی خراب شد حالا نمی دونم سیگیت بخرم یا همون وسترن؟(یک تیکه فیلم مقایسه بین دو هارد وسترن و سیگیت بود که البته فک کنم بالای 2 ترابایت بودند سیگیت تو سرعت پیروز شد فکر کنم از این انجمن هم دانلود کردم) حالا نظر شما دوستان چیه؟

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    بنده یه هارد 1 ترا میخوام از نظر سرعت و کیفیت خوب باشه.اگه اشتباه نکنم ساتا 3 و 64 مگ کش که بالاترینه هم داشته باشه.
    تا الان وسترن داشتم ولی خراب شد حالا نمی دونم سیگیت بخرم یا همون وسترن؟(یک تیکه فیلم مقایسه بین دو هارد وسترن و سیگیت بود که البته فک کنم بالای 2 ترابایت بودند سیگیت تو سرعت پیروز شد فکر کنم از این انجمن هم دانلود کردم) حالا نظر شما دوستان چیه؟
    سلام .
    seagate barracuda 7200.14 با سریال ST2000DM001 پیشنهاد میشه که 64 مگابایت cache دارد و اینترفیس آن SATA 6Gb/s هست . اگر این مدل را میخرید توصیه میشه در صورت امکان firmware رو آپدیت کنید . از برند وسترن میتونید WD black رو با سریال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخرید که البته قیمت بیشتری دارد . در کل برای سیستم عادی سیگیتی که پیشنهاد دادم کاملاً مناسب خواهد بود .

3. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Aloneboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

سلام .
    seagate barracuda 7200.14 با سریال ST2000DM001 پیشنهاد میشه که 64 مگابایت cache دارد و اینترفیس آن SATA 6Gb/s هست . اگر این مدل را میخرید توصیه میشه در صورت امکان firmware رو آپدیت کنید . از برند وسترن میتونید WD black رو با سریال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخرید که البته قیمت بیشتری دارد . در کل برای سیستم عادی سیگیتی که پیشنهاد دادم کاملاً مناسب خواهد بود .
    سلام ممنون از پاسخ
    منظورتون برای برای یک سیستم حرفه ای وسترن بهتره؟چون من زیاد سیستمم روشنه و به سرعت بالا هم نیاز دارم!! قیمت این دو چنده؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام ممنون از پاسخ
    منظورتون برای برای یک سیستم حرفه ای وسترن بهتره؟چون من زیاد سیستمم روشنه و به سرعت بالا هم نیاز دارم!! قیمت این دو چنده؟
    هارد وسترن black با داشتن خصوصیات ویژه مثل Dual processor یا Dynamic Cache و ... بیشتر مناسب برای photo and video editing ، رندر کردن ، نصب و اجرای بازیهای سنگین ، اجرای همزمان چندین برنامه و ... هست ضمن اینکه کیفیت بالاتری هم دارد . در حالت عادی و استفاده های معمولی شاید متوجه تفاوت در عملکرد ایندو هارد نشید . در کل اگر از سیستم برای مصارف عادی مثلاً دانلودهای طولانی مدت و تماشای فیلم و موسیقی و ... استفاده میکنید هارد سیگیت کفایت میکند .

قیمت دقیق متاسفانه ندارم ولی سیگیت دوترابایت حدود 400 هزارتومن هست و قیمت وسترن black باید بیشتر باشه (اگر بتونید در بازار پیدا کنید) .

6. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

هارد اینترنال 1 یا 2 ترا برای ارشیو (سرعت مهم نیست) الان چند قیمته؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هارد اینترنال 1 یا 2 ترا برای ارشیو (سرعت مهم نیست) الان چند قیمته؟
    WD Green يكترابايت حدود 260 هزارتومن
    WD Green دوترابايت حدود 410 هزارتومن

9. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

WD Green يكترابايت حدود 260 هزارتومن
    WD Green دوترابايت حدود 410 هزارتومن
    یادش بخیر تا همین چن ماه پیش 50 .. 60 تومن بود
    پس همچنان باید بیخیال حتی خرید هارد اینترنال باشیم
    کلا 260 ارزونترین 1 ترای هارد اینترنال در کل برند هاست دیگه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یادش بخیر تا همین چن ماه پیش 50 .. 60 تومن بود
    پس همچنان باید بیخیال حتی خرید هارد اینترنال باشیم
    کلا 260 ارزونترین 1 ترای هارد اینترنال در کل برند هاست دیگه؟
    قیمت یکترابایت حدوداً 260 هزارتومن هست که البته با توجه به نوع گارانتی و انصاف فروشنده متغیر هست و ممکنه بیشتر یا کمتر هم پیدا بشه . باید بگردید تا ارزانترین قیمت ممکنه رو پیدا کنید .

12. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dooste.man83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

دوستان بین دو هارد 3 ترابایتی اکسترنال و آداپتوری

Seagate Backup Plus 3 TB USB 3.0
    و
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

1- کدومش بهتره ؟؟؟ ( از لحاظ طول عمر و ضربه و سرعت و ... )

2- مادربرد من فقط usb 2.0 داره آیا مدل سیگیت که فقط نوشته usb 3.0 مشکلی با مادربرد من نداره ؟ ( یعنی سازگار با usb 2.0 هم هست ؟ ))

3- این پایه سیگیت که جدا میشه آیا به مدل هارد دسکتاپی آداپتوری گوفلکس هم می خوره ؟ ( دقیقا مدل قبلی این هارد میشه )

4- برم بخرم یا یکی دو هفته دیگه ممکن ارزون تر شه ؟ ( گرچه من که ندیدم ارزون شه در این 1 سال اخیر همیشه گرون تر شده !!!! به قیمت دلار هم اصلا ربطی نداره )

اینکه می گم به قیمت دلار ربط نداره چون قیمت دلار شد 4000 تومن من زنگ زدم 2 ترا وسترن رو گفت 390 بعد الان که دلار شده 3200 قیمت همون هارد شده 430 !!! از این لحاظ گفتم بی ربط هستن به هم !!!

ممنون از کمکتون
    Last edited by dooste.man83; 01-11-2012 at 02:29.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان بین دو هارد 3 ترابایتی اکسترنال و آداپتوری

Seagate Backup Plus 3 TB USB 3.0
    و

2- مادربرد من فقط usb 2.0 داره آیا مدل سیگیت که فقط نوشته usb 3.0 مشکلی با مادربرد من نداره ؟ ( یعنی سازگار با usb 2.0 هم هست ؟ ))

3- این پایه سیگیت که جدا میشه آیا به مدل هارد دسکتاپی آداپتوری گوفلکس هم می خوره ؟ ( دقیقا مدل قبلی این هارد میشه )

4- برم بخرم یا یکی دو هفته دیگه ممکن ارزون تر شه ؟ ( گرچه من که ندیدم ارزون شه در این 1 سال اخیر همیشه گرون تر شده !!!! به قیمت دلار هم اصلا ربطی نداره )

اینکه می گم به قیمت دلار ربط نداره چون قیمت دلار شد 4000 تومن من زنگ زدم 2 ترا وسترن رو گفت 390 بعد الان که دلار شده 3200 قیمت همون هارد شده 430 !!! از این لحاظ گفتم بی ربط هستن به هم !!!

ممنون از کمکتون
    سلام .

هر دو مدل خوب و با کیفیت هست ولی سیگیت backup plus سریعتر هست و در نتیجه بیشتر گرم میکنه ، وسترن کندتر هست فلذا cool هست . ضمن اینکه وسترن قابلیت hardware encryption دارد که سیگیت فاقد چنین قابلیتی هست .
    نکته : اکثر هاردها به راحتی قادر به استفاده از تمام پهنای باند usb2 هستند و در نتیجه متوجه تفاوت سرعت یک هارد کند یا تند در usb2 نخواهید شد .

سازگار با usb2 هست و مشکلی نیست . توجه داشته باشید در این حالت سرعت شما محدود به usb2 باقی خواهد ماند . میتونید یک کارت usb3 بخرید .

از روی این دو عکس نمیشه با اطمینان گفت که پایه هارد جدید روی هارد قدیمی قابل نصب هست یا خیر ولی ظاهراً میخوره . هر دو پایه جدید و قدیم سه پایه هست .

قدیمی

جدید

همانطوریکه خودتون گفتید تو این یکسال اخیر چیزی ارزان نشده پس اگر قصد خرید دارید همین الان اقدام کنید .

15. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •