تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 142 از 602 اولاول ... 4292132138139140141142143144145146152192242 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,411 به 1,420 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

ابتدا از جناب salar_221 و rave-87 که به امثال بنده کمک میکنند و بقیه دوستان که راهنمایی میکنند تشکر ویژه میکنم.

اما چند تا سوال دارم در مورد هدفون klipech x10i
    1:ایا از این مدل تقلبیش هم اومده؟اگر هست میشه لینک عکسها و یا مشخصاتی که بشه تقلبی رو تشخیص داد رو مرحمت کنین؟
    2:گارانتی اصلی کلیپش توی ایران چیه؟آواسان یا آرتا فرورد؟
    3:با قیمت دلاری این هدفون که نزدیک به 150 دلار هست(البته مدل معمولی اون)،آیا توی ایران هدفون بهتر از اون پیدا میشه؟
    دوستان خواهشا سوال اول رو با دقت تمام پاسخ بدین چونکه خیلی برام مهمه،یه وقت این همه پول میدیم تقلبیش رو نخریم.

با تشکر
    سلام
    خواهش ميكنم.
    راستش هدفونهاي klipsch بسختي ايران پيدا ميشن و البته با گارانتي هم عرضه ميشن كه دليل بر اصل بودنشونه.مدل x10 فكر نكنم تغلبي داشته باشه يه برسي ميكنم نتيجه رو خدمتتون عرض ميكنم.
    2-گارانتي هر دو شركت معتبره ولي اخيرا اواسان ديگه وارد نميكنه.
    3-البته كه هدفونهاي بهتري ميشه پيدا كرد.قبلا ها كه استادم اين هدفون رو برسي كرده بودن از صداي اون اصلا راضي نبودن البته منم يك بار تست كردم كه بنظرم خيلي ممعمولي با صداي بم و گرفته اومد(البته صليقه من صداي سرد و تيز هست) فكر كنم اگه بيشتر در مورد صداي مورد علاقتون بگين بهتر بتونيم هدفوني كه نزديك به صليقتون هست رو بهتون معرفي كنيم.

2. 5 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام

پیشنهادتون برای بهترین ایرفون با بیشترین بیس تا 150000 تومان چی هست
    (لطفا توجه کنید فقط تاکیدم روی بیس هست)
    سپاس
    بيشترين بيس شايد نباشه ولي هدفوني با صداي خوب هست.sennheiser cx300 II

4. 3 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

از نظر کیفیت صدا، بیس، با کریتیو ep-830 و 630 مقایسه ش کنید، من بیشتر ترنس گوش میدم، قیمتش حدودا چقدره؟
    بنظر من كه خيلي با كيفيت تر و بهتر از 2مدل معرفي شده creative هست و صداي شفافتري هم داره ولي از لحاظ بيس از ep630 ضعيفتر و تقريبا هم سطح ep830 هست ولي فركانسهاي مياني و بالاتر رو با تفكيك و كيفيت بهتري پخش ميكنه.

6. 5 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

درود...
    ممنون سالار جان
    یبار دیگه ببرسم بلیر من سونی هست e15 کوچیکه . با این بلیر میشه از هدفون فول سایز استفاده کرد صدا هدفون خوب در میاد؟؟؟
    حیف شد ایباد نخریدم نمیدونستم لازم میشه....
    سلیقه صدامم بگم دوس دارم خوده صدا بدون دست کاری بشنوم همون مثل شما سرد و تیز میشه؟؟؟
    رشته شما چیه که گفتید استادتون هدفون تست کرد؟ مهندسی صدا تو ایران هستش؟؟؟

یچیزی هدفون سونی زیر 100 بیدا میشه؟ معرفی کنید
    یبار گرتیو گرفتم 630 . خوشم نیومد ولی سونی خوشم اومد.
    هدفون کرتیو چنده؟ گارانتی خوب داره تقلب نگیرم؟
    موقع خرید هدفون بلمب باشه حله یا باید تستی بکنم نحوه تست میگید؟؟؟
    اگه یکم گرونترم از اینی که گفتید هستش مدلی که ارزش داره بفرمایید
    یادم اومد گوشی اینا چرم هست؟؟؟ فوم باره میشه اخه
    دوام اینا خوبب هست هدفون جون داری هستش
    ببخشید طولانی شد راهنمایی کنید که دیگه بخرم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

بیس هر دو در یک سطحه ولی مید pro کمی بهتره.
    می ارزه 500 هزار تومن برای pro بیشتر بدی؟

پروفشنال !Bikhaneman!'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

بيشترين بيس شايد نباشه ولي هدفوني با صداي خوب هست.sennheiser cx300 II
    این هدفون الان قیمتش تو بازار تهران چنده؟ (اورجینال)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

درود
    اگه هدفون 1400 بد چرمی نداره 1600 بد چرمی داره ؟
    تو رشت هم یجا کرتیو داشت اونم هدفون نداره ....

سرچ کردم دیگه راستش وقتش ندارم...
    ممنون از سالار جان که کمک میکنند و وقت میزارند

اول این چاره معتبره فیک نندازه به مشتری؟؟؟ قیمتای وسایلش که دیدم خیلی گرونتره....
    چند تا هدفون دیدم تو سایت اینجا با قیمت میزارم بفرمایید قیمت خوب میده یا با بنبه .....
    قبلش بایونییر بهتره یا کرتیو؟؟؟؟
    اولی بایونییر
    SE-MJ21 75
    mj511 100
    mj721 120
    mj31 105

کرتیو
    HQ-1600 115
    1400 75 $
    HQ-1450? 89

از سونی چیزی بیدا نمیشه این قیمتا
    بد غیر چرم زود خراب نمیشه؟
    دنبال چرمی هستم
    یبار دیگه بگم که برتابل میخام بدون امب میخام و طوری که بلیر کل صدای هدفون در بیاره
    میدونم صدای خوب هدفون عالی میخاد ولی مدلی که معرفی میکنید بهترین باشه با این قیمت که صدای عالی و باس خوب و صدا تغییر نده مرسی صدا بیرون نشنوم و صدای خودشم نره بیرون...
    مرسی اخرین راهنمای کنید
    Last edited by fk_u; 30-10-2012 at 18:22.

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

سلام دوستان.
    بنظر شما تا 100 تومان ایرفون بهتری نسبت به EP 630 میشه؟؟ (که بیس خوبی هم داشته باشه)
    الان بنظر شما ایرفون BEATS TOUR AAA+ با قیمت 115 تومان در اینجا نسبت به این کریتیو کیفیت خیلی بیشتری داره؟؟ ارزش اینقدر اختلاف رو دارم بدم اینو بگیرم؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام
    خواهش ميكنم.
    راستش هدفونهاي klipsch بسختي ايران پيدا ميشن و البته با گارانتي هم عرضه ميشن كه دليل بر اصل بودنشونه.مدل x10 فكر نكنم تغلبي داشته باشه يه برسي ميكنم نتيجه رو خدمتتون عرض ميكنم.
    2-گارانتي هر دو شركت معتبره ولي اخيرا اواسان ديگه وارد نميكنه.
    3-البته كه هدفونهاي بهتري ميشه پيدا كرد.قبلا ها كه استادم اين هدفون رو برسي كرده بودن از صداي اون اصلا راضي نبودن البته منم يك بار تست كردم كه بنظرم خيلي ممعمولي با صداي بم و گرفته اومد(البته صليقه من صداي سرد و تيز هست) فكر كنم اگه بيشتر در مورد صداي مورد علاقتون بگين بهتر بتونيم هدفوني كه نزديك به صليقتون هست رو بهتون معرفي كنيم.
    در مورد سلیقه صدا فرموده بودین.
    راستش من به صورت حرفه ای موزیک گوش نمی کنم.بیشتر آهنگ های پاپ،آهنگ های آرام بخش و غمگین و همچنین برای بازی می خواستم هدفون رو.راستش نمیدونم چطوری باید سلیقه خودم رو بیان کنم
    اگر زحمتی نیست شما هدفون های توی گوشی که توی ایران الان زیر 350 هزار تومن میشه پیدا شون کرد رو بگین و لطف کنین بگین که هر کردوم برای چه کاری مناسب ترن
    من (چون در این زمینه آماتورم) بهترین هدفونی که باهاش آهنگ گوش کردم هدفون های سنسیش ایکس ای هست.به نظرم هدفونی برام مناسب باشه که تفکیک و کیفیت صدای عالی داشته باشه،شفافیت خوبی داشته باشه،باس عمیق و خوبی هم داشته باشه

اگر زحمتی نیست این آهنگ ها رو دانلود کنین و گوش کنین من عاشق این جور موسیقی ها هستم
    1: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    که این اهنگ رو از همین انجمن پیدا کردم و
    2:و آهنگی که دوستان در پست3299 در اصفحه زیر گذاشتن

با تشکر فراوان
    Last edited by gadogar13; 30-10-2012 at 18:06.

داره خودمونی میشه HusseinR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

درود
    هرچی داری بده یک تجربه بخر!

وضع بازار که میدونید خرابه. جنس حتی نیست. نبود هدفون مناسب مدتهاست اذیتم میکرد. قبلیم هم فیشش رو چل تیکه کردن!! اومدیم سراغ سنهایزر px200 که قیمتش رفت تا 300 و اندی. اصلا صرف نداشت این قیمت. px100 هم 200 اینا بود اما مشکل گیر میومد. AKG K404 قیمتش مناسب تره اما اینم گیر نیومد. دست بر قضا آل دیجیتال V-Jays رو داشت و قیمتش چشمک میزد. 147 تومن. هرچی ریویو ازش خوندم همه مثبت بودن و اغلب هم از کیفیت صداش شگفت زده شده بودن. سر خودمم اومد! خلاصه ابتیاع گردید. طراحی سوئد مونتاژ چین.

نقاط مثبت: صدای خیلی خوب در مقابل هزینه؛ بسیار سبک و راحت؛ لوازم جانبی خوب (جز نبود کیف)؛ کیفیت ساخت مطلوب؛
    نقاط منفی: نبود کیف؛ نفوذ صدا به بیرون؛

در نگاه اول قبل از باز کردن بسته بندی حس میکنید با جنس باکلاسی طرف هستید. مخصوصا نحوه بسته بندی و کیفیت جعبه. خود هدفون کیفیت خوبی داره اما حس یک چیز گرون قیمت رو مسلما به شما نمیده. جالب اینکه جنس سیمش خیلی خوبه و در مقایسه با رقبا سیم خیلی بهتری داره. سنهایزرهای هم رده اغلب سیم خیلی نازکی دارن. سیم خودش کوتاهه (60 سانت) که برای استفاده از پلیر وقتی به لباس چسبوندیش یا تو جیبه بسیار مناسبه. و البته یه تکه سیم جدا برای افزایش طول سیم اصلی هم تو جعبه هست (70 سانت). فیش هم قاعدتا 3.5 هست. یک جفت پد اضافه هم داره. میدونید که اولین استهلاک هدفون ها برا پدها اتفاق میفته و شرکت جیز فکر اینجاشو کرده. اما با وجود اکسسوری مناسب نبود کیف برای یک هدفون پرتابل میتونه تو ذوق بزنه. اندازه اغلب رقبا هم قابلیت تاشدن نداره.

جدی انتظار نداشتم تو این رنج قیمت (حدود 30 دلار!!) کیفیت صداش هیجان انگیز باشه. صدا تاریک نیست. ووکال بخوبی از های و لو تشخیص داده میشه. بیس مناسبه یعنی نه کم و نه خیلی زیــــاد. تو ولوم آخر آیپاد دیستورت نداره. حتی رو لپتاپ هم تا آخر صداش صافه. با اکولایزر خاموش هم صداش لذت بخشه. فقط یه هدفون حرفه ای میتونه باعث بشه صدای V-Jays رو بد بدونید وگرنه در حد یک پرتابل هر سلیقه ای رو میتونه بخوبی ارضا کنه.
    نمیشه در این کلاس هدفون خیلی انتظار استیجینگ داشت چیزی که تو سیستم ماشین خودم خیلی روش حساسم اما این هدفون اونقدری داره که کفایت کنه و نکته منفی به حسابش نذاریم. درکل تا قبل آببندی کامل، احساسم اینه که صداش مانیتور هست.

پشت باز بودن هدفون محاسنی در کل داره اما اول عیبش به چشم میاد اونم برا اطرافیان که تو ولوم بالا صدا رو میشنون و معمولا صورت خوشی نداره مخصوصا که بعنوان پرتابل انتظار میره در اماکن عمومی هم استفاده بشه.

از محاسن مهمش وزن خیلی کمش هست. 59 گرم با استفاده از پلاستیک و بدون هیچ فلزی بدست اومده که به نظرم در کاهش زیبایی هم تاثیر البته داشته. پدها مربعی هستن و خوب روی گوش میشینه مخصوصا اینکه قابلیت چرخش اندکی هم داره. تا 2 ساعت استفاده مداوم هم من هیچ احساس ناراحتی نداشتم.

درایور: 40 میلیمتر
    نوع: باز
    حساسیت: 98 دسیبل
    امپدانس: 24 اهم
    محدوده فرکانس: 25 الی 20000 هرتز

خیلی ممنون از تمام دوستانی که از پستهای مفیدشون استفاده بردم.

14. 14 کاربر از HusseinR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •