تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 242 از 396 اولاول ... 142192232238239240241242243244245246252292342 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,411 به 2,420 از 3953

نام تاپيک: FIFA 13

داره خودمونی میشه shadmehrbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من تازه فیفا 13 رو نصب کردم دارم بازی میکنم شاید سوالم خنده دار باشه ولی واقعا هر کاری کردم نتونستم درست سانتر کشیدنو تو فیفا 13 یاد بگیرم ! چه طوری باید در حالیکه وینگرمون درحال دویدنه باهاش سانتر بکشیم روی دروازه ؟ توی game skill یه دونه آموزش داره که توش گفته LB رو نگه دار بعد B رو بزن ... من اینکارو اونجا انجام میدم درست سانتر میکشه توی محوته ، ولی وقتی میرم توی بازی این روش اصلا عمل نمیکنه و سانتر به جای اینکه بره تو محوته میره توی اوت!

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

به نظر من اگه مدافعان سر زن که پاور هدر دارن بیان توی محوطه و مهاجمها و هافبک های تند و تیز عقب وایستن خیلی بهتره .
    برای من خوبه چون همیشه مدافع های پیستون چپ و راستم میرن عقب سرعت همشونم که تو فیفا بالاست مهاجم ها (فقط قدبلندها) و مدافعین (هم قدبلندها هم اونایی که هدر هستن) هم میان جلو، تنها مشکلم مثل بهزاد این هست که در این مواقع فیفا مهاجمان قدکوتاه ولی هدر (مثل پتزینی) رو در این موقعیت نمیشناسه!

زمانی که کرنر بر علیه منه وضع خیلی خرابه بعضی زمانها مدافعان هدر و قدبلندم حتی از محوطه خارح میشن!

3. این کاربر از SevenCity بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mj94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

یه مدافع جوون ایرلندی به نام white هست. دفاع راسته. من که مربی ایرلندم تا حالا ندیدم هیچ بازیکنی بتونه از سمت راست من توپ داخل محوطه سانتر کنه، یا خودش بیاد تو محوطه. تو زمین حریفم که باشه و بازیکن صاحب توپ حریف کنار محوطه باشه، بازم میرسه و توپشو میزنه.

این باگای فیفا هم که تمومی ندارن. تو بازی های بارونی یا برفی، اگه دروازبانا بطور پیش فرض استین بلند بپوشن، تو بازی استین کوتاه میپوشن. خیلی مسخرس. من نمیدونم این یه سال سازنده ها چیکار کردن. اون از یورو 2012 که اونجوریش کردن، اینم از فیفا که از سر تا پا مشکله. من نمیدونم این همه پولی که از فروش بازی در میاره رو چیکار میکنه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

یه مدافع جوون ایرلندی به نام white هست. دفاع راسته. من که مربی ایرلندم تا حالا ندیدم هیچ بازیکنی بتونه از سمت راست من توپ داخل محوطه سانتر کنه، یا خودش بیاد تو محوطه. تو زمین حریفم که باشه و بازیکن صاحب توپ حریف کنار محوطه باشه، بازم میرسه و توپشو میزنه.

این باگای فیفا هم که تمومی ندارن. تو بازی های بارونی یا برفی، اگه دروازبانا بطور پیش فرض استین بلند بپوشن، تو بازی استین کوتاه میپوشن. خیلی مسخرس. من نمیدونم این یه سال سازنده ها چیکار کردن. اون از یورو 2012 که اونجوریش کردن، اینم از فیفا که از سر تا پا مشکله. من نمیدونم این همه پولی که از فروش بازی در میاره رو چیکار میکنه.
    من هیچکدوم از این باگهایی رو که بچه ها میگن ندیدم....شاید به خاطر اینه که بازی من اورجبناله و با آپدیت ها باگ ها داره رفع میشه...
    کلا بازی وقتی کرک میشه یه سری مشکلات توش هست...پس با این حساب فکر نکنم سازنده ها کم کاری کرده باشن...
    پس یه کم پول بدید و بازی رو با باگ کمتر(چون هیچ بازی نیست که باگ نداشته باشه) بازی کنید...هر چقدر پول بدی همون قدرم آش می خورید(البته منظورم کلی)
    البته در مورد لباس هم بگم که باگ نیست و بعضی از بازیکن ها در واقعیت هم همینجورین....
    Last edited by Ramos1367; 29-10-2012 at 20:31.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

من چند صفحه آخر رو خوندم ولی چیزی دست گیرم نشد . مشکلم کرش بعد از تموم شدن فصل اول هست . راه حلی برای این مشکل پیدا شده یا نه ؟ ا

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دفاع خالی نمیشه . جای مدافعان و مهاجمان عوض میشه . توی فوتبال واقعی هم همینطوره . اکثر گلهای از روی کرنر رو مدافعان میزنن . مشکل فیفا اینجاست که قدرت دفاعی مهاجما خیلی پایینه . مثلا به راحتی دریبل میخورن یا قدرت بدنیشون پایینه که توی فوتبال واقعی اینطوری نیست .
    به نظر من اگه مدافعان سر زن که پاور هدر دارن بیان توی محوطه و مهاجمها و هافبک های تند و تیز عقب وایستن خیلی بهتره . چون همونطور که گفتم احتمال گل زدن بیشتره و از اون طرف اگه حریف با مهاجم های سرعتیش سریع ضد حمله بزنه اونوقت اون عقب بازیکنهای سرعتی هستن که جلوشون رو بگیرن . توی ضد حمله سرعت مدافع از همه چی مهمتره .
    چون اکثر مدافعان سرعتشون پایینه (غیر از مدافعان چپ و راست) واسه همین اگه بیان توی منطقه جریمه موقع کرنر بهتره و مهاجمهایی مثل مسی بهتره همون عقب بایستن که حریف رو کند کنن .
    ولی کلا اگه مهاجمهات سر زن باشن و برعکس مدافعات سر زن نباشن (که خیلی کم پیش میاد) این یه مشکل به حساب میاد .
    ممنون . توضیحات شما درسته ولی مشکل من اینجاست با این که از مهاجمای سر زن استفاده میکنم ولی هنگام کرنر در محوطه دیده نمیشن!
    یک سوال هم دارم ... چطور میشه پنالتی ها رو قدرتی زد ؟! یک بازی کردم که بازیکن حریف پنالتی رو به وسط دروازه زد و با این که دروازه بان من وسط وایساده بود ولی توپ گل شد!!!
    بعضی مواقع CPU ضرباتی در پنالتی میزنه که هر کاری کنی نمیتونی مهارش کنی!

پروفشنال mj94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

من هیچکدوم از این باگهایی رو که بچه ها میگن ندیدم....شاید به خاطر اینه که بازی من اورجبناله و با آپدیت ها باگ ها داره رفع میشه...
    کلا بازی وقتی کرک میشه یه سری مشکلات توش هست...پس با این حساب فکر نکنم سازنده ها کم کاری کرده باشن...
    پس یه کم پول بدید و بازی رو با باگ کمتر(چون هیچ بازی نیست که باگ نداشته باشه) بازی کنید...هر چقدر پول بدی همون قدرم آش می خورید(البته منظورم کلی)
    البته در مورد لباس هم بگم که باگ نیست و بعضی از بازیکن ها در واقعیت هم همینجورین....
    کدوم بازیکنا تو واقعیت تو روزای برفی و بارونی لباس استین کوتاه میپوشن، در حالی که تو روزای افتابی استین بلند میپوشن. تازه اونم دروازه بان.

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

این حرف رو تو تاپیک FIFA 12 هم گفتم که وقتی سی پی یو تصمیم بگیره که ببره به هر شکل ممکن میبره
    گل زدناش خیلی باحاله. اکثر وقتا که یه پاسکاری هایی میکنه که نمیشه توپ رو گرفت ولی بعضی وقتا هم که خودتو میکشی و به بهترین شکل دفاع میکنی در عین ناباوری یه گل مفت میخوری که تا مغز استخون آدم میسوزه!
    از فاصله 30 متری شوت میزنه و دروازه بان صاف توپ رو دفع میکنه جلوی مهاجمش تا راحت بزنه تو گل!

جالبیش اینجاست که من تیمم به شدت رو فرم بود و حدود 30 بازی بود که تو لیگ و جام حذفی و لیگ اروپا نباخته بودم، بعد در یک حرکت انتحاری تو 1 ماه 3تا از بهترین بازیکنای هجومیم نفری 3 ماه مصدوم شدن و علنا فاز هجومی تیمم به فنا رفت! برای همین دیگه دارم اکثر بازی ها رو میبازم و نیمه نهایی لیگ اروپا هم به زور اوت شدم

یعنی بعضی وقتا دلم میخواد سازنده های بازی رو بزنم لهشون کنم

10. 4 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

کدوم بازیکنا تو واقعیت تو روزای برفی و بارونی لباس استین کوتاه میپوشن، در حالی که تو روزای افتابی استین بلند میپوشن. تازه اونم دروازه بان.
    کافو - زامبروتا - فاوالی و خیلی بازیکن های دیگه بودن که توی فصل سرما و یا هنگام بارندگی لباس آستین کوتاه به تن میکردن.
    در اصل این بازیکنا همیشه آستین کوتاه میپوشیدن . حالا فرقی نمیکرد هواس سرد باشه یا گرم . البته بازیکنهای دیگه ای هم هستن ولی من چون اینا توی میلان بودن بیشتر به چشمم اومده

12. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mj94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

کافو - زامبروتا - فاوالی و خیلی بازیکن های دیگه بودن که توی فصل سرما و یا هنگام بارندگی لباس آستین کوتاه به تن میکردن.
    در اصل این بازیکنا همیشه آستین کوتاه میپوشیدن . حالا فرقی نمیکرد هواس سرد باشه یا گرم . البته بازیکنهای دیگه ای هم هستن ولی من چون اینا توی میلان بودن بیشتر به چشمم اومده
    معلومه که خیلیا استین کوتاه میپوشن، حتی تو هوای سرد ولی کسی که تو هوای عادی استین بلند میپوشه نمیاد تو هوای سرد استین کوتاه بپوشه که.
    این مشکلم فقط برا دروازه بانا هست، نه همه بازیکنا. میتونم با اطمینان بگم تو واقعیت هیچکدوم از دروازه بانایی که بطور عادی استین بلند میپوشن، تو هوای بارونی یا سرد استین کوتاه نمیپوشن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •