تشکر x یکصد
من که هنوزم خونه نیستم تازه دارم میرم خونه ولی نگفتی کدوم قسمت رو دستکاری کردی ؟ springing , damping چی بود ؟ کدوم خط رو کم و زیاد کردی ؟
برم یه ویندوز 8 نصب کنم ببنم چقدر فرق میکنه اینقدر تعریفشو میکنن .
تشکر x یکصد
من که هنوزم خونه نیستم تازه دارم میرم خونه ولی نگفتی کدوم قسمت رو دستکاری کردی ؟ springing , damping چی بود ؟ کدوم خط رو کم و زیاد کردی ؟
برم یه ویندوز 8 نصب کنم ببنم چقدر فرق میکنه اینقدر تعریفشو میکنن .
Last edited by hamed30; 25-10-2012 at 18:29.
ببین این عکسو که میدم دقت کن که توش 4 عبارت میبینی که دوتاشون جلو عقب و دوتاشو ماله چپ و راستن... تو اگه اولیو 0 بزاری اتاق جلو عقبه کلا!!!!! پس اونو باید 1 بزاری اون دوتارم باید تعادلش رو حفظ کرد...
دوستان ویندوز 8 نصب کردین بگین چجوریه
شاید ماه هم نصب کردیم
جیگر اینو که گذاشتی من ریختم اما با سرعت پایین سر یه پیچ که نزدیک بود چپ کنم بعدشم کابین شروع کرد به عقب جلو رفتن شدید که اگه کسی توش بود این شکلی شده بود!
![]()
والا من با R420 امتحان کردم اصلا مشکلی نداشت کلا کابین از پایین مثله عکس جدا نمیشد!!! اینکه کابین نرمه مشکلی نیست اما منکه تست کردم اینجوری نبود!
دوستان یکی لطف کنه یه مد بده که سرعت رو باز کنه ولی ماشین این همه ژله ای نشه یکی قبلا دانلود کردم افتضاح بود![]()
سلام به همه من بازی رو پاک کردم یه خورده مشکل داشت بعد نصب کرد save کپی کردم بعد بازی پاک کردم بعد هرچی میخوام بازی شروع کنم از لود قبلیم نمشه 1000 بار هم save ;i رو که کپی کرده بودم تو utosave My Documents [جواب نداد از بازی میاد بیرون مشکل از کجاست
تو پراگ ولوو هست فکر کنم و یه شهرم تو جنوب نقشه ، یا سوئیس بود یا ایتالیا
برادر پچ رو نصب کردی اکتیو خواست این کدارو ندادی امتحان کنی پس ؟بعد از اون چیجور پاک کردی ؟
نفهمیدی هنوز پچ چی اضافه کرده به بازی ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)