تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 231 از 396 اولاول ... 131181221227228229230231232233234235241281331 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,301 به 2,310 از 3953

نام تاپيک: FIFA 13

پروفشنال FCBarcelona.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه روشی که برا من چند بار جواب داده اینه که میذاریش تو لیست فروش، از ترکیب اصلی و ذخیره هم بیرون میاریش اما وقتی بهت پیشنهاد میدن قبول نمی کنی.
    وقتی بازیکن میگه می خوام برم، قبولم نکنی، هیئت مدیره خودش می فروشش!

تنها راه اینه که چند هفته چند هفته سیو داشته باشی و اگر اینطوری شد برگردی عقب تا وقتی که تصمیم نگیره بره!

خیلی مسخرس که مسی بگه می خوام از بارسا برم

2. این کاربر از FCBarcelona.ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال FCBarcelona.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان این پچ ها رو میشه برای بازی اوریجینال هم استفاده کرد؟ مشکلی ایجاد نمی کنه؟

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

بازی رو گرفتم چن دستی بازی کردم..چیزایی که فهمیدم ایناست...گیم پلی در حالت نرمال خیلی سریعه و به نظرم این زیاد خوب نیست و بازی رو غیر طبیعی میکنه من روی حالت slow بازی میکنم..
    ولی اصل گیم پلی عالی و روونه و واقعا نسبت به پارسال تغییر خوبی داشته و بیشتر از این بابت خوشحالم که ea مدام سبک گیم پلی رو تغییر نمیده و خوب کارشو میدونه...
    .
    نکته دیگه ای که از بازی متوجه شدم اینه که استپها کمی سختتر و واقع گرایانه تر شده و همچنین ضربات با سر بسیار بسیار عالی و طبیعی کار شده ....
    .
    هوش مصنوعی بازی در بعضی مواقع خیلی بد عمل میکنه مثلا دیروز که داشتم بازی میکردم cpu یه پاس رو به عقب به دروازه بان داد و من در کمال تعجب دیدم که دروازه بان توپ رو رها کرد و توپ گل شد..این در ظرایطی بود که به غیر از دروازه بان کسه
    دیگه ای در محوطه جریمه نبود منظورم اینه که دروازه بان تحت فشار نبود یا اینکه اتفاقی توپ به گل بره..
    .
    از طرفی worldclass خیلی اسون شده و به راحتی گل میخوره ولی لجندری کماکان سخته و ea نتوسنته درجه بندی خوبی داشته باشه ورلد کلاس خیلی اسونه و لجندری خیلی سخت..
    .
    اما نکته مثبت دیگه ای که همیشه دوست داشتم به بازی اضافه بشه پاسکاری های تک ضربیه که تو این نسخه میشه واقعا عملی کرد و ازش لذت برد..
    .
    فعلا همین نکات رو به یاد داشتم اگه چیز دیگه ای یادم اومد حتما مینویسم..
    راست میگه . یه چندوقت کریر رو برو . روی ورلدکلاس هم برو . همه نظراتت عوض میشه .

منم که توی بازی عادی لجندری رو میزنم توی کریر با پروفشنال هم مشکل دارم چه برسه به ورلدکلاس و لجندری . کاملا منطق فوتبال توی کریر عوض میشه . اگه منطقش رو فهمیدی میتونی بازی ها رو همه رو ببری . من که دورتموند رو برداشتم . دقیقا توی هر بازی یک گل میزنم . یک گل میخورم . بعد اخر سر دقیقه های اخر بازی یک گل میخورم و میبازم .
    یعنی تا الان که با دورتموند 10 تا بازی توی لیگ کردم همه رو به صورت 4-3 و 2-1 و 3-2 و حتی یکی 5-4 باختم . واقعا منطق رو من نمیفهمم . cpu اول بازی خوبه تا یک گل میخوره از لجندری هم رد میکنه . یه جورایی قدرت همه بازیکنهاشون مثل کلاسیک میشه . طرف قد و قواره اش ریزه منتهی چون باید حتما از من ببرن روی سر کسی مثل هاملز بلند میشه و به راحتی پاور هدر میزنه توی دروازه . من تا حالا 6 یا 7 بار کریر رو شروع کردم به امید یه شروع خوب . کلی وقت میزارم بهترین تیم ممکن رو جمع میکنم . بعد که اولین بازی میرسه از یه تیم دسته پایینی چندتا گل میخورم و خداحافظ .

5. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

FIFA 13 ModdingWay Mod V 0.8.7

یک پچ جدیدا منتشر شده توسط سایت Moddingway که امکانات خیلی خوبی هم داره که مهمترینش به نظر من اضافه شدن کیت های Techfit هست .

در اصل هر بازیکنی که از پیراهن معمولی استفاده میکنه در این پچ پوشش اون مثل همیشه است ولی اونایی که از پیراهن Techfit استفاده میکنن در پچ این گزینه براشون فعال شده.

برای آشنایی بیشتر با Techfit Kit دو تصویر از خود بازی بعد از نصب پچ قرار میدم تا متوجه بشین.

..:: Techfit در اصل یک نوع تکنولوژی که باعث بالاتر رفتن کارایی بازیکنان مثل استقامت , سرعت و ... میشه و در اصل باعث ثبات بازیکن در طول یک دیدار میشه ::..

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دانلود با حجم 93 مگابایت

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

روش نصب:

پچ رو دانلود کتنید .
    فایل RAR رو باز کرده و همه محتویات اون رو توی فولدر اصلی بازی Extrac کنین و هر جای پیغامی برای جایگزینی فایل با فیال های مشابه داد گزینه Yes رو انتخاب کنین . بطور مثال ( X:\ I \ EA \ FIFA 13 ) ...منظور از (X) همون درایوی است که بازی در اون نصب شده.
    به فولدر اصلی بازی برین و ModdingWayInstaller.exe رو در حالت administrator اجرا کنین.
    سپس رو Install کلیک کنین و صبر کنین تا پچ نصب بشه.
    در آخر وارد بازی بشین و از تغییرات لذت ببرید.

ویژگی های این پچ :
      محتوای مخفی: نمایش 

Brazil, Colombia, Chile, Romania, Poland, Uruguay National Teams and Napoli Licenced Home and Away Kits and Official Badges.
    Full compatible with Online Mode.

New licensed teams : Russia and Bulgaria.
    Updated collars, numbers for other teams.

Licensed kits and badges for : Internacional, Hungary, Switzerland, Finland, Perú, New Zealand, Cameroon, Cote d'Ivoire, South Africa, Egypt and Slovenia.

Licensed kits and badges for : Vasco da Gama, Botafogo, Atlético Goianiense, CS Marítimo, .
    Added leagues logos.

Added leagues names and licensed teams names ( v 0.7 ) - Only for English Language
    Added Revolution Mod by scouser09 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Licensed kits and badges for : Figueirense, Portuguesa, Palmeiras, Náutico, Sport Recife, Ponte Preta, Gil Vicente, Legia Warszawa
    Added licensed teams names ( v 0.8 ) - Only for English Language

Added adboards : EPL, FA Cup, Champions League, FIFA World Cup, Generic
    Added faces ( check on players.lua file )
    Added tattoos by Rob Kenshin

Licensed kits and badges for : Empoli, Pro Verceli, Cesena, Reggina, Hellas Verona.
    GK Kits for Napoli

New Balls : Adidas UEFA Champions 12 / 13, Nike Seitiro CBF, Nike Maxim Serie A.
    New Boots : Nike CTR360 Maestri III White Volt Green.

Licensed kits : Sassuolo, Vicenza, Cittadella, Varese, Spezia, Ascoli
    New Adboards : Bundesliga, Championship, NPower League 1 and 2, French Ligue 1 and 2
    Added licensed names to polish teams ( v 0.8.7 ) - Only for English Language
    Set Techfit Kits for many players.
    New Faces Added ( check on players.lua file )
    New Tattoos.
    New Boots.
    More than 80 boots assigned.
    Boots Player Selector included
    Custom Update to Revolution Mod to avoid crashes

يراي استفاده از اين پچ بايد نسخه اورجينال بازي رو داشته باشيم؟
    Last edited by ragbar12; 25-10-2012 at 13:11.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

اونایی که با برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشکل داشتن نسخه جدیدش رو دانلود کنن شاید مشکل حل شد...
    من بانسخه قبلی مشکل داشم ولی تو این نسخه مشکلی ندارم

این پچ مودینگ وی رو هم نصب کردم ولی وارد بازی نمیشه!!!

آخر فروم باز Armin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

در مورد این پچ moddingway ، بهتره با یه برنامه که تو خود سایت moddingway هست ازش استفاده کنین تا بتونین از هر قسمتی که دوست دارین استفاده کنین و همینطور هر وقت خواستید پاکش کنید و چون فایلا replace نشده، فایلای اصلی مشکلی پیدا نمیکنه.
    منظورتون رو متوجه نشدم .

میشه شفافش کنیـــــــــــد .

سپاسگذارم.

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

يراي استفاده از اين پچ بايد نسخه اورجينال بازي رو داشته باشيم؟
    نه . روی هر نسخه ای میتونین استفاده کنین . کرک شده یا نسخه اصلی فرقی نداره.

آخر فروم باز Amir-Rainman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

دوستان اين كرير فيفا، چمپيونز ليگ نداره ؟؟؟؟ من تقويم كرير رو نگاه ميكنم خبري از چمپيونز نيست !!!
    و همچنين تا جايي كه يادم مياد سالاي قبل هر ليگ تويه كرير، اسكوربرد مخصوص خودش رو داشت (بعد از 2010 ديگه فيفا بازي نكردم) ولي چرا واسه من جز ESPN چيز ديگه اي نيست؟؟؟!!!!

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل و انتقالات تغییرات خوبی داشته
    مخصوصا اینکه میشه بازیکنا رو با هم جا به جا کرد که این خیلی به درد می خوره و میشه بازیکنایی که نیاز نیست رو با بازیکنای بهتر جا به جا کرد
    ولی کلا احساس می کنم نقل و انتقالات دیگه زیادی آسونه
    من با رئال داره میرم توی فصل اولم تقریبا هر بازیکنی می خواستم رو گرفتم مثل فالکائو ، بالوتلی ، نیمار ، پیرلو ، الکسیس سانچز ، بوسکتز ، کمپانی و ... که جالبه بعضی از این بازیکنا رو خریدم و نیم فصل با قیمت بیشتر فروختم!
    فقط مونده به مسی پیشنهاد بدم ببینم نتیجه چی میشه که فکر کنم اونو هم بتونم بگیرم!

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوستان اين كرير فيفا، چمپيونز ليگ نداره ؟؟؟؟ من تقويم كرير رو نگاه ميكنم خبري از چمپيونز نيست !!!
    و همچنين تا جايي كه يادم مياد سالاي قبل هر ليگ تويه كرير، اسكوربرد مخصوص خودش رو داشت (بعد از 2010 ديگه فيفا بازي نكردم) ولي چرا واسه من جز ESPN چيز ديگه اي نيست؟؟؟!!!!
    چرا داره ولی به اسم لیگ قهرمانان نیست و اسم دیگه ای داره که همون اول تنظیمات کریر مو هم میتونین مشخص کنین که دوست دارین فصل اول در لیگ قهرمانان باشین یا نه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •