تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1225 از 2199 اولاول ... 2257251125117512151221122212231224122512261227122812291235127513251725 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,241 به 12,250 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

تورو خدا یکی کمک کنه !!!!! من از اینترنت یه فایل تصویری گرفتم ... بازش کرن تمام کامپیوترم ریخت به هم ... ویندوز که میاد بالا تمام نرم افزار های تو taskbar و شروع میکنه به بستن ... هی ارور stop working میده ... ویروس اسکن کردن نبود - چک دیسک کردم نشد - sfc/scanow نشد ... boot clear نشد - ریستور هم نمی تونم بکنم - تمام برنامه های دیگه هم تا باز میکنی خطا stop working میده بعد متوجه شدم که اگر توی properties برنامه ها compatibility تیک برنم ، برنامه ها راحت باز میشه ... این چه مشکلی هست ؟؟؟؟ تورو خدا یکی کمک کنه ... نمی خوام ویندوز عوض کنم ....

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    شما دفاع سیستمت نقص داشته. برو در سیستمهای آلوده موضوع را مطرح کن.
    توصیه میکنم یه نگاهی به قسمت برنامه های نصب شده بندازی و برنامه ای که در همون تاریخ دانلود تصویر، نصب شده آناینستال کنی.

3. این کاربر از saeediranzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mansell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تورو خدا یکی کمک کنه !!!!! من از اینترنت یه فایل تصویری گرفتم ... بازش کرن تمام کامپیوترم ریخت به هم ... ویندوز که میاد بالا تمام نرم افزار های تو taskbar و شروع میکنه به بستن ... هی ارور stop working میده ... ویروس اسکن کردن نبود - چک دیسک کردم نشد - sfc/scanow نشد ... boot clear نشد - ریستور هم نمی تونم بکنم - تمام برنامه های دیگه هم تا باز میکنی خطا stop working میده بعد متوجه شدم که اگر توی properties برنامه ها compatibility تیک برنم ، برنامه ها راحت باز میشه ... این چه مشکلی هست ؟؟؟؟ تورو خدا یکی کمک کنه ... نمی خوام ویندوز عوض کنم ....
    احتمالا ویروسی شده و گارد آنتی ویروست نتونسته تشخیص بده و فایلهای سیستمی ویندوز مشکل پیدا کردن.safe mode رو هم امتحان کن.f8 بزن برو از اونجا فایلی که دانلود کردی و چند تا برنامه (پلیر) که رو سیستم نصبند رو پاک کن.فایل های temp رو از هر دو مسیر c:windows و documents پاک کن ،آنتی ویروست رو با یه آنتی ویروس valid جایگزین کن.وبزار برای اسکن و پاک کردن ویروسهای سیستم.فعلا اینا به ذهنم رسید،اما بهتره فایلهای مهمی که تو درایو c داری منتقل کنی و مجددا ویندوز نصب کنی.به هر حال امیدوارم مشکلت حل شه و کار به نصب ویندوز نکشه.

5. این کاربر از mansell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

مشکل حل شد ... به طور خیلی پیچیده ... ممنون .... بریم سر همون موضوع مبین نت

اگه نباشه جاش خالی می مونه bina22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

به هیچ وجه فایلهای ناشناس نه از لحاظ فرمت بلکه کلی رو دانلود نکنید!!!مخصوصا تورنت و سایتای ناشناس
    به راحتی میتونن یه برنامه رو pc نصب کنن و تا پول ندی ازادش نکنن
    همچنین در کنار انتی ویروس یه اینترنت سکوریتی و افزونه های مرورگر به خصوص کروم رو استفاده کنید

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

همچنین در کنار انتی ویروس یه اینترنت سکوریتی و افزونه های مرورگر به خصوص کروم رو استفاده کنید
    البته نمیدونم منظور شما رو درست متوجه شدم یا نه ؛ اما برای اینکه ابهامی برای کسی از دوستان نباشه ؛ یه توضیحی بدم که:

اینترنت سکیوریتی رو که در کنار آنتی ویرویس نصب نمیکنند ، چون : اینترنت سکیوریتی عبارت است از = آنتی ویروس + فایروال ؛ که خب توصیه هم میشه کاربران به جای آنتی ویروس ، اینترنت سکیوریتی نصب کنند.

داره خودمونی میشه hmahmoudi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

پینگ خیلی افتضاحه فقط من اینجوریم ؟

Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
    پینگ منم چند روزه خراب شده، اما دانلودم خوبه
    پینگ الانم 88 بود

داره خودمونی میشه hmahmoudi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من دیشب 2.4 گیگ دانلود کردم، از شبای قبل 100 مگ کمتر بود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

2مگ- گرگان

اگه نباشه جاش خالی می مونه bina22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

البته نمیدونم منظور شما رو درست متوجه شدم یا نه ؛ اما برای اینکه ابهامی برای کسی از دوستان نباشه ؛ یه توضیحی بدم که:

اینترنت سکیوریتی رو که در کنار آنتی ویرویس نصب نمیکنند ، چون : اینترنت سکیوریتی عبارت است از = آنتی ویروس + فایروال ؛ که خب توصیه هم میشه کاربران به جای آنتی ویروس ، اینترنت سکیوریتی نصب کنند.
    درسته.من چون خودم همیشه اینترنت سکوریتی استفاده کردم نمیدونستم. خودن از بیتدفندر استفاده میکنم.خیلی خوبه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •