سلام
من وارد رجیستر میشم.نام کاربری و پس رو میزنم.قسمتی هست که باید حروفی رو بزن......
دو قسمت داره واسه من.یکی تعدادی حروف و یکی هم عدد 3 رقمی .کدومشو باید تو کادر بزنم؟
به بزرگی و کوچیکی حروف حساسه؟
سلام
من وارد رجیستر میشم.نام کاربری و پس رو میزنم.قسمتی هست که باید حروفی رو بزن......
دو قسمت داره واسه من.یکی تعدادی حروف و یکی هم عدد 3 رقمی .کدومشو باید تو کادر بزنم؟
به بزرگی و کوچیکی حروف حساسه؟
هر دو تا رونوشته شده توسط hamid_diablo [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سینستیو نیست
یعنی حساس نیست
سایت آپلود برای من باز نمیشه
شاید مشکلش موقتی بوده ؛ نمیدونم مشکلتون هنوز ادامه داره یا خیر اما (الان) باز میشه.نوشته شده توسط hp722 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود
این قسمتی رو که مشخص کردم هیچ لینکی قرار نداره که بخوایم روی اون کلیک کنیم.
مشکل از منه یا از جای دیگه ؟!
درود.نوشته شده توسط B3HZ@D [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهزاد جان ، منم ابتدا فکر کردن هایپرلینک نیست (حدس هم میزنم که امکان نمایشش نباشه) ؛ اما شما روی همون خطی که: نوشته جهت آپلود تصاویر ... کلیک کن ، میبینی که آپلودسنتر توی یه صفحه ی جدید باز میشه.
واقعا یه همچین چیزی لازم بود
دستتون درد نکنه
سلام
میخوام یه عکس 2 مگابایتی آپ کنم
The file 1.jpg is not a true image and therefore could not be uploaded.
چرا گیر میده؟
دوستان برای مشکل ذخیره نکردن یوزر و پسورد راهی نیست ؟
دوستان دیگه کسی سر نمیزنه به این تاپیک ؟نوشته شده توسط omid-p30 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)