تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 6 اولاول ... 23456
نمايش نتايج 51 به 58 از 58

نام تاپيک: Asus N56VZ وارد بازار شد

اگه نباشه جاش خالی می مونه l2eza.d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام از دوستاني كه اين لپ تاپ رو دارن يه چندتا سوال دارم
    1- محل قرار گيري و وصل كردن فيش شبكه يا همون لن چجوريه كه تو ريويوو ها اينقد ازش بد گفتن؟
    2- تاچ پدش خيلي اوضاعش خرابه؟
    3- موقع بازي سنگين كسي بوده دما رو بدون كولپد يا با كول پد اندازه گيري كنه؟
    اگه هم قيمت اين مدلو ميدونيد ممنون ميشم بگيد با اجازه
    سلام ، من گرفتم ،
    اون مشکلاتی که براش گفتن رو من ازش ندیدم ، به جز دماش که به نظرم واقعا داغ می شه ، مثلا توی bf3 روی تکسچر ultra و بقیه تنظیمات متوسط + fhd دمای گرافیک به 81-82 درجه می رسه بعد از 1 ساعت بازی ، نمی دونم داغه یا نه ولی قسمت heat sink به شدت داغ می شه و احساس بدی به آدم می ده ، ولی خود بدنه خیلی داغ نمی شه ، به نظر من اگه برای بازی یا کارای سنگین می خواین سری g بردارین ، پرفورمانسش خیلی با این تفاوت نداره ، ولی اصلا داغ نمی کنه ،
    وگویا مال من مشکل وزوز اسپیکر رو هم از پدرش n55 به ارث برده و توی بعضی آهنگ ها اسپیکرش وزوز می که ، من گرفتم 27000000 توی بازار رضا ، با گارانتی سریر، نمی دونم ببرمش گارانتی ؟ ولی به جز مشکل صدا واقعا لپ تاپ خوبیه ، اگه اینم حل بشه خدایی هم قشنگه ، هم کیفیتش بالاست ، و صفحه فوق العاده با کیفیتی داره و زاویه ی دیدش هم عالیه ، صداشم واقعا فوق العادست /، با وفر روش ،
    من الان 10 روزه همش دارم باهاش بازی می کنم ، هیچ مشکلی نداشته ، از صفحه کلیدش هم راضیم ، مخصوصا backlit خیلی خوبی داره ،

آخر فروم باز Amir-Rainman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

سلام ، من گرفتم ،
    اون مشکلاتی که براش گفتن رو من ازش ندیدم ، به جز دماش که به نظرم واقعا داغ می شه ، مثلا توی bf3 روی تکسچر ultra و بقیه تنظیمات متوسط + fhd دمای گرافیک به 81-82 درجه می رسه بعد از 1 ساعت بازی ، نمی دونم داغه یا نه ولی قسمت heat sink به شدت داغ می شه و احساس بدی به آدم می ده ، ولی خود بدنه خیلی داغ نمی شه ، به نظر من اگه برای بازی یا کارای سنگین می خواین سری g بردارین ، پرفورمانسش خیلی با این تفاوت نداره ، ولی اصلا داغ نمی کنه ،
    وگویا مال من مشکل وزوز اسپیکر رو هم از پدرش n55 به ارث برده و توی بعضی آهنگ ها اسپیکرش وزوز می که ، من گرفتم 27000000 توی بازار رضا ، با گارانتی سریر، نمی دونم ببرمش گارانتی ؟ ولی به جز مشکل صدا واقعا لپ تاپ خوبیه ، اگه اینم حل بشه خدایی هم قشنگه ، هم کیفیتش بالاست ، و صفحه فوق العاده با کیفیتی داره و زاویه ی دیدش هم عالیه ، صداشم واقعا فوق العادست /، با وفر روش ،
    من الان 10 روزه همش دارم باهاش بازی می کنم ، هیچ مشکلی نداشته ، از صفحه کلیدش هم راضیم ، مخصوصا backlit خیلی خوبی داره ،
    با کول پد دماش 81-82 میرسه یا بدون کول پد ....؟؟؟!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه monaj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    In My Mind

پيش فرض

برای این بازی با این تنظیمات و این مدت بازی کردن (البته اگر بدون کول پد باشه) به نظر نمیاد خیلی غیر عادی و داغ باشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohmrg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

اقای سازگار ! خیلی دیر کردی اون لپ تاپهایی که فکر میکردی انبار میکنی سود کنی سخت اشتباه میکردی کسی دیگه با دلار 3500 تومنی ازت لپتاپ نمیگیره ... بله هنوز توی انبار نگه دار ببینیم کیا میخرن

تابستون دلار 1800 بود اگه درجا وارد بازار میکردی تیر ماه یا مرداد همون روز اول رکورد فروش رو میزد

تازه دیدی انقدر دلار گرون شد با این کانفیگ وارد بازار میکنی ؟ اره فکر میکردی دلار 2500 میمونه و مردم هنوز میتونن پول بدن ؟ نه دیگه کسی 3500 پول نمیده به این لپتاپ

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برو به درد عمت میخوره این کانفیگ ...

5. 2 کاربر از mohmrg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mahanomah's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

با سلام خدمت همه عزیزان

راستش قصد دارم یک لپ تاپ بخرم .....

قیمت حدود 1 تومن.

چه پیشنهاد میکنید؟؟؟؟؟؟؟
    بهترین گزینه چیه؟

همه جوره خوب باشه: واسه بازی و نرم افزار، سرعت، کیفیت، شارژ باتری، و دیگر امکانات که من زیاد وارد نیستم بهشون.

لطفا راهنمایی کنید.

خیلی ممنون

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلمبرداری payma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

اقای سازگار ! خیلی دیر کردی اون لپ تاپهایی که فکر میکردی انبار میکنی سود کنی سخت اشتباه میکردی کسی دیگه با دلار 3500 تومنی ازت لپتاپ نمیگیره ... بله هنوز توی انبار نگه دار ببینیم کیا میخرن

تابستون دلار 1800 بود اگه درجا وارد بازار میکردی تیر ماه یا مرداد همون روز اول رکورد فروش رو میزد

تازه دیدی انقدر دلار گرون شد با این کانفیگ وارد بازار میکنی ؟ اره فکر میکردی دلار 2500 میمونه و مردم هنوز میتونن پول بدن ؟ نه دیگه کسی 3500 پول نمیده به این لپتاپ

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برو به درد عمت میخوره این کانفیگ ...
    اومن موقع که من Hp رو 2550 خریدم اینو میگفتم 2800 حالا ببین الان چه خبره!
    یه قیمتی بگیرید ببینید چند میده؟

8. این کاربر از payma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت mammad13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

اومن موقع که من Hp رو 2550 خریدم اینو میگفتم 2800 حالا ببین الان چه خبره!
    یه قیمتی بگیرید ببینید چند میده؟
    حاجی اچ پی DV6 T7000 گرفتی؟؟؟؟؟ راضی هستی ؟؟ این دکمه های کیبورد بالا پاییناش که بهم چسبیده و کوچیکه خیلی اذیت نمیکنه ؟مخصوصا برا من که زیاد بازی میکنم با لپ تاپ .

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلمبرداری payma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

حاجی اچ پی DV6 T7000 گرفتی؟؟؟؟؟ راضی هستی ؟؟ این دکمه های کیبورد بالا پاییناش که بهم چسبیده و کوچیکه خیلی اذیت نمیکنه ؟مخصوصا برا من که زیاد بازی میکنم با لپ تاپ .
    والا من خودم قبل خرید دید خوبی به HP نداشتم اما الان که استفاده میکنم واقعا راضیم کیفیت بدنش که واقعا عالیه روش لم بدیم تکون نمیخوره انقدر محکمه آلومینیومی هم هست و واقعا زیباس اثر انگشت هم رو بدنه نمیمونه
    منم اولش با اونا مشکل داشتم بجای UP بعضی موقع shift رو میزدم اما الان عادت کردم مشکلی باهاش ندارم اما خوب اگه بزرگ بود بهتر بود

11. این کاربر از payma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 6 از 6 اولاول ... 23456

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •