تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 340 از 1124 اولاول ... 240290330336337338339340341342343344350390440840 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,391 به 3,400 از 11233

نام تاپيک: اینترنت استان كرمانشاه

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahoora f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

ه15تومن برای حسابگر گفته شده (استناد به صحبتهای دوستمون که خط 128 محدود حسابگر داره کاربر hm
    و همونطور که گفته شده نوین 15 تومن + مالیات و آبونمان میشه 16800 (این برای نوین نته سرویس 128 ده گیگ)
    این قسمت از صحبتهاتون رو فقط با استناد به سایت مشخص میشه و فکر نمیکنم دیگه لازم به بحث باشه.
    نوین نت

حسابگر

وگرنه دوست عزیز من 2ماه پیش که نوین نت پا گرفت خواستم برم با نوین نت ولی همینجا دوستانی که از اون شرکت سرویس گرفتن و نالیدن از کیفیتش پشیون شدم....
    مخابرات هم خواستم برم این سرویس های ویژه حسابگر رو امتحان کردم دیدم تفاوتی بینشون با سرویس مخابرات نیست
    و
    حوصله امد ورفت دنبال خط عوض کردن رو نداشتم همین حسابگر موندم
    .....
    اون پستی رو هم که قرمز دادم باید بسیار روش فکر کرد چون آخرین خطی که داشتم از حسابگر 512 ویژه بود (برای یک ماه و دیگه نه اونو تمدید کردم نه اشتراکم با حسابگر رو ... )
    کسی که تو صف 512 مخابراته چرا نمیره 512 ویژه حسابگر بگیره؟؟
    از اینترنت بی اطلاعه؟ دوستان بی اطلاع داره؟
    این صحبتون رو هم اولا به قسمتی هم که من ابی کردم دقت بیشتری کنید و دوم اینکه من هنوزم روی این حرفم هستم و حتی فکر میکنم(فکر میکنم نه اینکه مطمعن هستم) که این سرویس همون سرویس مخابرات هست از روی مقایسه با دوستانی که از مخابرات سرویس دارن.ولی بحثی نمیکنم سرش و اگر خواستید به صورت جداگانه دربارش باهاتون بحث میکنم به صورت منطقی!.

اما مجموع پورتهای شرکتهای پارس و شاتل اینقدر که فکر میکنی کم نیست تو کرمانشاه.... پارس هم سابقه زیاد داره هم مشترکای زیاد ... حالا صبا ... اسیا تک .. نوین نت هم اضافه شدن...
    چرا حسابگر نتونست مشتری این شرکتا رو جذب کنه ؟
    دیگه کل پورتای استان همش 40 هزارتاست....
    نگید حسابگر بی نهایت پورت داره
    ... که از این 40 هزار تا فک کنم بیست هزارتاش برای مخابراته (اینو باید کمی سرچ کنم دوباره الان زیاد مطمئن نیستم)
    اولا من هرگز نگفتم حسابگر بی نهایت هست پورتش و شرکتهای دیگه کم هست. در مورد پورت من فقط گفتم و هنوزم میگم که پر بودن پورت نمیتونه دلیل بر عالی بودن اون شرکت باشه یا برعکس دلیل بر ضعفش......مثلا یک شرکت پر بودن پورتش میتونه دلیل بر استقبال از اون شرکت باشه و هم میتونه دلیل بر زیرساخت ضعیف و کم بودن پورتش باشه......من نظری که درباره پورت دادم منظورم فقط این بود که باید دلیل بر پر یا خالی بودن پورتهای یک شرکت دید چیه.(ولی تا اونجا که من دیدم حسابگر هم بعضی مراکز مخابراتی پورتهاش پره مثلا برای توی 30متری که فکرمیکنم مرکز بعثت باشه من رفتم پورتهاش پر بود و تا یک ماه توی نوبت بودیم ولی مثلا مرکز ظفر پورتهاش خالیه و اون زمانی که من رفتم از مرکز ظفر نت بگیرم فقط مخابرات و حسابگر توی این مرکز adsl میدادن و شرکتی دیگه نبود مگه جدید اومده باشه)

دقیقاً بحث من و اون دوستمون هم همین سوال بود
    که شرکتای جدید هم میتونن در صورت ارائه پلن های متنوع تر با قیمت یا کیفیت بهتر مشترکای حسابگر رو به خودشون جذب کنن....
    و اینی که پورتهای حسابگر پر نشده و مخابرات و بقیه شرکتا پر شدن یعنی این فرایند اتفاق افتاده ....
    من هم واقعا روی این اصلا حرفی ندارم که با ورود شرکتهای جدید افراد زیادی از حسابگر جدا شدن و به سمت اونها رفتن و در این شکی نیست و این اجتناب ناپذیر بوده به دلایل مختلف.
    من دیگه بحثی در این موارد با شما ندارم چون سودی هم دیگه نمبینم در بحث کردن چون فقط نظرات شخصی و بعضی موارد اشتباه فقط ارایه میشه و خود من هم ادعایی در داشتن اطلاعات کامل در همه موارد ندارم و به قول شما که کاملا هم درست هست بحث به تشنج کشیده میشه.
    ولی در اخر اینو میگم که من واقعا دنبال یه سرویس با کیفیت و کارایی خوب و با قیمت بهتر هستم و واقعا ببینم که همچین چیزی وجود داره صددرصد سرویس که یهتر هست رو انتخاب میکنم. دلیل دنبال کردن بحثهای این صفحه برای من فقط همین هست.

2. این کاربر از ahoora f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahoora f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

یه بعد از ظهری من نبودم ببین عجب بساطی شده
    موضوع رو عوض کنیم بریم سر افت سرعت غیر عادی بعضی از دوستان که گفتند به خاطر نویزه
    همون طور که می دونید یک هادی حامل جریان الکتریکی میدان مغناطیسی در اطراف خودش ایجاد می کنه که این میدان مغناطیسی میتونه روی دیگر سیم ها تاثیر نامطلوب داشته باشه ...این میتونه یکی از دلایل افت سرعت و قطعی های abnormal به اصطلاح باشه
    یک مسئله دیگه ای که باز میتونه در این زمینه تاثیر داشته باشه استهلاک سیم تلفن و افزایش مقاومت اهمی اونه که به راحتی میتونید با یک اهم متر تست کنید ...این برای خود من پیش اومد .... در واقع نقطه ی اتصال دو سیم تلفن اکسیده شده بود و یک نقطه مقاومتی بوجود اومده بود که باعث افت سرعت و قطعی های مداوم می شد
    حالا اگر از سالم بودن سیم تلفن و صحت اتصالات در همه نقاط من جمله پریز ها مطمین هستید نویز احتمالا در اثر قضیه ی اول رخ داده که اگر خواستید توضیح بیشتری بدم خدمتتون
    اره واقعا بیخیال دیگه اون بحثها و تموم شد.

من قطعی ندارم توی سرویسم و سرعت نتم هم کم نمیشه و تقریبا ثابت هست ولی یه مسئله با پینگ دارم که نصبتا بالاست و زیر 200اصلا ندیدم تا حالا بیاد و در بهترین حالتش 200 بوده(حالا تا 800رفتنش به کنار).به نظرتون این میتونه از خط من باشه یا این عادیه واسه سرویس من؟و پینگ به چه چیزایی بستگی داره؟؟؟

پروفشنال hm741's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı

پيش فرض

اره واقعا بیخیال دیگه اون بحثها و تموم شد.

من قطعی ندارم توی سرویسم و سرعت نتم هم کم نمیشه و تقریبا ثابت هست ولی یه مسئله با پینگ دارم که نصبتا بالاست و زیر 200اصلا ندیدم تا حالا بیاد و در بهترین حالتش 200 بوده(حالا تا 800رفتنش به کنار).به نظرتون این میتونه از خط من باشه یا این عادیه واسه سرویس من؟و پینگ به چه چیزایی بستگی داره؟؟؟
    من از حسابگر اشتراک دارم و اکثر اوقات حدود 200 ست ولی در بهترین حالت 165 هم رسیده پارسال که به نوعی سیستمهاشون قاطی کرده بود و به طرز عجیبی سرعت همه بالا رفته بود و همه مون کف کرده بودیم پینگم به 135 رسید
    پینگ به عوامل نرم افزاری و سخت افزاری وابسته است در مورد سخت افزار که ما نمیتونیم چیزی به جز سیستم سیم کشی محل سکونت رو بهبود ببخشیم و بقیه اش بر میگرده به مرکز مخابرات و شرکت ارایه دهنده سرویس
    اما از لحاظ نرم افزاری پینگ به ساختن پورت فوروارد - نصب کردن نرم افزار های افزایش سرعت - تنظیمات مودم - سیستم عامل - و شبکه ای که با آن ارتباط دارید وابسته است
    ساختن پورت فوروارد برای بهبود پینگ و لگ در بعضی شبکه های بازی های آنلاین به کار میره مثل Garena - game ranger - Tunngle
    نرم افزار های افزایش سرعتی که من برای کاهش پینگ نصب کردم تا به حال نتیجه عکس داشته اگر کسی نرم افزار موثری میشناسه معرفی کنه تا استفاده کنیم
    تنظیمات مودم هم اگر به صورت درست انجام شود یا توسط شرکت ارایه دهنده انجام بشه مطمینا بی تاثیر نیست
    در مورد سیستم عامل هم به نظر من ویندوز 7 نسبت به XP پینگش بهتره و مکینتاش از هردوی اینها فوق العاده مناسب تره (طبق تست ها و ادعا های متخصصین اپل ) البته تنظیمات رجیستری ویندوز هم بی تاثیر نیست (نرم افزار SpeedConnect Internet Accelerator با اعمال تغییراتی در رجیستری ویندوز من به طور موقت پینگم رو کم کرد اما بعد مدتی به طرز وحشتناکی پینگم بالا رفت و با نصب مجدد ویندوز به حالت نرمال برگشت)
    در نهایت همان طور که اطلاع دارید فاصله شبکه ای که به آن متصل هستید هم نسبت عکس با پینگ دارد

5. این کاربر از hm741 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بحثی که توش اطلاعات رد و بدل بشه بد نیست خیلی هم خوبه .... حداقل "از گفتن امروز فلان شرکت داغونه !"... "فلان به فلان این مملکت برای اینترنتش و .. بهتره"

این قسمت از صحبتهاتون رو فقط با استناد به سایت مشخص میشه و فکر نمیکنم دیگه لازم به بحث باشه.
    حق باشماست ... تو قیمتهای نوین دچار اشتباه شدم (از همه خواننده ها عذر خواهی میکنم !)

و اون قیمت حسابگر رو دوستمون hm فرمودند 15 تومن .... منم همون حرف ادامه دادم ...بهر حال من یه سال بیشتر گذشته از محدود حسابگر داشتنم در مورد قیمتاش اطلاعات جدید رونداشتم مثل قیمت گیگ اضافش...

این سرویس همون سرویس مخابرات هست از روی مقایسه با دوستانی که از مخابرات سرویس دارن.ولی بحثی نمیکنم سرش و اگر خواستید به صورت جداگانه دربارش باهاتون بحث میکنم به صورت منطقی!.
    شباهتهایی دارن و اختلافاتی .... اما حسابگر برای سرویس ویژه پهنای باندش رو از داتک میگیره ...که داتک هم همین سرویسهای ویژه رو توی تهران میده ...
    اختلاف از اونجا به وجود میاد که سرویسهای مخابراتی برای وب گری و بازی و ... مناسبن چون علاوه بر سرعت دانلود ثابت پینگ خوبی دارن (به جز یه روزایی که قاطی میکنه) ولی سرویس ویژه فقط برای دانلود خوبه اونم با IDM که حداکثر سرعت رو بده.... (که همونم گاهاً نوسان داره در طول روز...)

اولا من هرگز نگفتم حسابگر بی نهایت هست پورتش و شرکتهای دیگه کم هست. در مورد پورت من فقط گفتم و هنوزم میگم که پر بودن پورت نمیتونه دلیل بر عالی بودن اون شرکت باشه یا برعکس دلیل بر ضعفش......مثلا یک شرکت پر بودن پورتش میتونه دلیل بر استقبال از اون شرکت باشه و هم میتونه دلیل بر زیرساخت ضعیف و کم بودن پورتش باشه......من نظری که درباره پورت دادم منظورم فقط این بود که باید دلیل بر پر یا خالی بودن پورتهای یک شرکت دید چیه.(ولی تا اونجا که من دیدم حسابگر هم بعضی مراکز مخابراتی پورتهاش پره مثلا برای توی 30متری که فکرمیکنم مرکز بعثت باشه من رفتم پورتهاش پر بود و تا یک ماه توی نوبت بودیم ولی مثلا مرکز ظفر پورتهاش خالیه و اون زمانی که من رفتم از مرکز ظفر نت بگیرم فقط مخابرات و حسابگر توی این مرکز adsl میدادن و شرکتی دیگه نبود مگه جدید اومده باشه)
    منم خطم از بعثته.... چرا حسابگر خالی داره تو بعثت... یعنی تا یه ماه پیش داشت (آخرین کسیو که میشناسم خط گرفته باشه)
    ولی شرکتای دیگه هیچکدوم تو بعثت پورت خالی ندارن... نوین هم گیر آوردم یهو ظهور کرد وگرنه اونم مثل الان بهم نمیرسید...

ببینید نگهداری پورت هزینه داره برای شرکتها در مراکز مخابراتی (علاوه بر هزینه نصب تجهیزات) ... برای همینم معمولاً هر شرکتی با تخمین میزان فروش پورت تهیه میکنه تو هر مرکز ...

حالا یکی 1000 تا تخمین زده 500 تا میفروشه و خالی میمونه پورتش ...این یعنی عملکردی که خودش انتظار داشته رو نتوسته به انجام برسونه... ولی شرکت دیگه همون میزان پورت رو کمی شاید کمتر کامل به فروش میرسونه ... این یعنی عملکرد بهتر اون شرکت در جذب مشتری...

در نهایت این بحثها رو مفید میدونم چون اگه فردا یکی ازمون میپرسه چه شرکتی رو توصیه میکنید میدونیم چه شرکتایی با توجه به نیازش معرفی کنیم...

همینطور که اسم این تاپیک بررسی ADSL شهر کرمانشاه هست ... و در واقع الان با این بحثها میشه گفت مربوط ترین بحثهای این چند وقته به این تاپیک انجام شده!!!!

7. 3 کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hm741's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı

پيش فرض

من احساس می کنم میزان برق تو سیم غیر عادیه
    یعنی تا دست به سیم ورودی دم در میزنم برق رو احساس می کنم
    یه ذره به نظرم بیشتر از حده
    اگر سیم فاز یا نول برگشتی از مجاورت سیم تلفن در جایی عبور کنه و عایق سیم نتونه تنش ها و میدان های ناشی از اون رو به درستی کنترل کنه این امکان هست که سیم تلفن شما که دو هادی در درون خود داره و دارای عایق نیز هست به صورت دو صفحه هادی که بینشون یک عایق هست در بیاد (مثل یک خازن) که در اثر میدان مغناطیسی شارژ شده باشه .... و به سادگی با جابجایی سیم مشکلتون حل میشه ولی .....ولی خداییش به نظر شما بهتر نیست به جای دست برای اندازه گیری ولتاژ از ولت متر یا دستگاه اندازه گیری مناسب تری استفاده کنید؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این سایت رو مطالعه بفرمایید و سیستم تلفن خودتون رو هم با یک دستگاه اندازه گیری تست و با مقادیر گفته شده (مقاومت 50 اهم به ازای هر 1000 متر ، جریان 5 میکرو آمپر ، ولتاژ 48 ولت) مقایسه کنیداگر تقریبا همه چیز عادی به نظر میرسید (مثلا ولتاژ عادی 48 ولته ولی شما اندازه گرفتید 47 نشون داده) که مسلما باید به خارج از ساختمان شک کرد ولی باز هم مطمین هستید که مشکل از سیمکشی داخلیه برای تست کامل یک مولد موج مربعی و یک اسیلوسکوپ نیاز دارید...مولد نقش ارسال کننده پالس های (صفر و یک) مودم رو ایفا می کنه که به ورودی خط تلفن متصل میشه و اسکوپ خروج اونها از انتهای سیم کشی رو نشان میده که باید با موج ورودی یکسان باشه ... این تست رو میتونید با کمک آموزشگاه ها یا افرادی متخصص که فکر کنم در پاساژ ولیعصر (کاشی کاری) توانایی انجامش رو دارند انجام بدید
    در صورتی که نمی خواهید زحمت این تست ها و دردسر اونها رو متحمل بشید باید از سیم STP یا (shielded twisted pair cable) استفاده کنید و یک سیستم زمین خانگی (که در باغچه هم میشه راه اندازی کرد) یکبار برای همیشه به صورت قطعی از شر تمامی نویز ها خلاص بشید ... البته از قیمت این نوع سیم و الکترود های سیستم زمین رو من اطلاع ندارم (اون زمون که ما بچه بودیم حدود 20 هزار تومنی تموم میشد)... بهتره با یک متخصص حضوری صحبت کنید تا راه حل مناسب رو به شما معرفی کنند.
    Last edited by hm741; 21-10-2012 at 22:57.

9. این کاربر از hm741 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mohsen_djd2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    زیرزمین

پيش فرض

خدایی مخابرات امروز چه حالی میده

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سرعت دانلود صب خوب بود ولی باز خراب شد

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Lesbian Club

پيش فرض

تا 2 تا رعد و برق میزنه پینگ 700 میشه من موندم ماله چیه

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوستان عزیز خواهشا احترام همدیگر رو نگه دارین...همچنین خواهشا نظم تاپیک رو حفظ کنید که بعدا دلخوری پیش نیاد....
    با تشکر

آخر فروم باز smohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوستان عزیز خواهشا احترام همدیگر رو نگه دارین...همچنین خواهشا نظم تاپیک رو حفظ کنید که بعدا دلخوری پیش نیاد....
    با تشکر
    من اینجا هستم بهزاد جون نگران نباش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •