تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




صفحه 650 از 1126 اولاول ... 150550600640646647648649650651652653654660700750 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,491 به 6,500 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

  1. #6491
    داره خودمونی میشه babakiyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تو میدونی.....
    پست ها
    199

    پيش فرض

    این قضیش چی شد اخرش کسی نمره زیر 10 بگیره نمره ده میده یا همون صفر تا 20 شد.
    دیگه کسی زیر 10 بگیره مثلا 8 بشه بهش ده میدن
    یعنی نمرات میشه از 10 تا 20

  2. 2 کاربر از babakiyan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  3. #6492
    آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان
    پست ها
    1,486

    پيش فرض

    سلام. از دوستان آيا كسي هست كه رشته هاي فني مهندسي ارشد گرفته تو پيام نور يا داره ميگيره...

    چند تا سوال داشتم؟

  4. #6493
    داره خودمونی میشه PNUNA.COM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    پایگاه خبری دانشجویان پیام نور :: PNUNA.COM
    پست ها
    199

    پيش فرض

    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


    پایگاه خبری دانشجویان پیام نور ” PNUNA.COM ” : انتخاب واحد و حذف و اضافه نیمسال اول 92-912 دانشگاه پیام نور در سیستم جامع گلستان مجددا فعال شد.


    به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) : حذف و اضافه نیمسال اول ۹۲-۹۱ دانشگاه پیام نور که احتمالا به دلیل انتخاب واحد دانشجویان پذیرفته شده آزمون سراسری (دانشگاه فرهنگیان و شهید رجایی) که ثبت نام آنها از ۳ آبان لغایت ۷ آبان ماه می باشد ، فعال شده است و تا تاریخ ۷ آبان ماه نیز فعال می باشد.


    حذف کردن و اضافه کردن دروس در حذف و اضافه بدون محدود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ت می باشد


    دانشجویانی که انتخاب واحد نکرده اند در حذف و اضافه قادر به انتخاب واحد خواهند بود


    دانشجویان بدهکار و کسانی که شهریه خود را واریز نکرده اید نیر قادر به حذف و اضافه می باشند.


    دقت داشته باشید – مابه التفاوت شهریه پرداختی شما در حذف و اضافه (در صورت واریز شهریه) :۱- اگر شهریه شما در حذف و اضافه بیشتر از شهریه در هنگام انتخاب واحد شده است باید ما به التفاوت آن را در بانک صادارت از طریق ف [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ش بانکی موجود در سایت انتخاب واحد گلستان پرداخت نمایید.۲- اگر شهریه شما در حذف و اضافه کمتر از شهریه در هنگام انتخاب واحد شده است مابه التفاوت آن درحساب شما ذخیره می شود و از شهریه ترم بعد شما کسر می شود.
    از طریق منوی زیر در سایت گلستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اقدام به حذف و اضافه نمایید:


    ثبت نام –> عملیات ثبت نام –> ثبت نام اصلی

    حذف و اضافه از طریق سایت گلستان به آدرس اینترنتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امکانپذیر می باشد. (سایت گلستان فقط از طریق مرورگر اینترنت اکسپلورر قابل دسترس است)




    الف – مقطع کارشناسی و کارشناسی ناپیوسته:حداقل تعداد مجاز ۵ واحد و حداکثر با توجه به معدل معیار به شرح ذیل می باشد.


    معدل ترمی حداکثر واحد قابل انتخاب
    (کارشناسی ناپیوسته – کارشناسی)
    زیر ۱۲ حداکثر ۱۲ واحد
    بین ۱۲ تا ۱۷ حداک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ر ۲۰ واحد
    بالاتر از ۱۷ حداکثر ۲۴ واحد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

    - دانشجویان ترم آخرکارشناسی به شرط دانش آموختگی (مطابق سرفصل فقط ۲۴واحد درسی باقیمانده داشته باشند) با معدل کل ۱۲ به بالا مجاز به ان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خاب حداکثر ۲۴ واحد درسی می باشند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

    - دانشجویان ترم آخر کارشناسی ناپیوسته به شرط دانش آموختگی (مطابق سرفصل فقط ۲۴واحد درسی باقیمانده داشته باشند) با معدل کل ۱۲ به بالا مجاز به انتخاب حداکثر ۲۴ واحد درسی می باشند.



    ب- مقطع کارشناسی ارشد۱-دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد اعم ازدروس تخصصی و جبرانی ، اضافی… ، حداقل ۵ و حداکثر ۱۴ واحد مجاز به انتخاب می باشند .


    معدل ترمی حداکثر واحد قابل انتخاب
    (کارشناسی ارشد)
    زیر ۱۴ حداکثر ۱۲ واحد
    بالاتر از ۱۴
    حداک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ر ۱۴ واحد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

    - دانشجویان فقط مجاز به انتخاب یک عنوان درس با پایان نامه می باشند وگرفتن درس روش تحقیق با پایان نامه ممنوع می باشد .

    - دانشجویان شیوه آموزش محور می توانند کل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ه دروس را تاسقف ۱۴واحد انتخاب نمایند .شایان ذکر است معدل معیار : براساس آخرین معدل نیمسالی که وضعیت مشغول به تحصیلی (عادی ) و دارای حداقل تعداد واحد مجاز با احتساب دروس مردودی محاسبه می شود.قابل توجه ورودی های سال ۹۱ : حداکثر تعداد واحد انتخابی دانشجویان کارشناسی ۱۷ واحد و کارشناسی ارشد ۱۴ واحد و حداقل واحد انتخابی ۵ واحد می باشدضمنا لازم است دانشجویان انتخاب واحد خود را مطابق تذکرات فوق اصلاح نمایند.
    توجه : ممکن از در زمان ورود به قسمت انتخاب واحد با خطای زیر مواجه شوید:حداقل واحد قابل اخذ در ترم رعایت نشده استدلیل این خطا این است که باید حداقل ۵ واحد انتخاب کنید. در هر صورت به خطای نمایش داده شده توجهی نکنید و در همان حال چند دقیقه صبر کنید تا لیست دروس انتخاب واحد برایتان نمایش داده شود و انتخاب واحد خود را انجام دهید.


    ویا ممکن است با خطای ز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ر مواجه شوید :سر ترم شما در ترم جاری تولید نشده استاین خطا نیز به دلیل ثبت نکردن سرترم رشته شما در سایت گلستان توسط مرکز می باشد که برای رفع این مشکل باید با مرکز خود تماس و یا به انجا مراجعه کنید تا مشکل شما را رفع نمایند.

  5. 3 کاربر از PNUNA.COM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  6. #6494
    اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    پست ها
    233

    پيش فرض

    می خواستم بدانم تاریخ تصحیح ثبت نام فراگیر کارشناسی 91 تمام شده ؟
    اگه کسی بخواد رشته انتخابیش در زمان ثبت نام را عوض کنه باشد چکار کنه ؟

  7. #6495
    داره خودمونی میشه PNUNA.COM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    پایگاه خبری دانشجویان پیام نور :: PNUNA.COM
    پست ها
    199

    پيش فرض

    رییس دانشگاه پیام نور اعلام كرد:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


    پایگاه خبری دانشجویان پیام نور ” PNUNA.COM ” : رییس دانشگاه پیام نور از ایجاد تحول در آزمون‌های دانشگاه پیام نور با حذف کاغذ امتحانی در فرآیند برگزاری امتحانات خبر داد و گفت: بر اساس این طرح لپ‌تاپ جایگزین برگه‌های امتحانی دانشجویان می‌شود.


    به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) : دکتر حسن زیاری ، رییس دانشگاه پیام نور ، افزود: در نظر داریم به جای توزیع کاغذ امتحان در بین دانشجویان، لپ‌تاپ‌های کوچک به هر دانشجو ارائه شود، تا دانشجویان از این طریق سوالات خود را پاسخ دهند.


    به گفته وی، برگزاری آزمون از طریق لپ‌تاپ در قدم اول به صورت پایلوت اجرا می‌شود و امتحان نیز به صورت تستی است.


    به گفته رییس دانشگاه پیام نور، در کل کشور حدود ۴۰ تا ۵۰ هزار دانشجوی پیام‌نور به صورت همزمان در یک روز و یک ساعت بر سر ام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حان دانشگاه حاضر می‌شوند که بر این اساس تهیه همین تعداد لپ‌تاپ جوابگو خواهد بود.


    زیاری با بیان اینکه برخی از شرکت‌ها در این طرح با دانشگاه همکاری خواه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] د داشت، گفت: طرح برگزاری آزمون با کمک لپ‌تاپ می‌تواند در دانشگاه‌های دیگر نیز اجرایی شود.


    رییس دانشگاه پیام نور در خاتمه با اشاره به احتمال بروز مشکلاتی در روند اجرای این طرح، گفت:‌ کلیه تمهیدات پشتیبانی و امنیتی برای اجرای موفق این طرح اندیشیده و فراهم شده است.

  8. 2 کاربر از PNUNA.COM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  9. #6496
    اگه نباشه جاش خالی می مونه 0015351971's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    خونمون
    پست ها
    322

    پيش فرض

    این جدی بود ؟
    از کی اجرا میشه ؟

  10. #6497
    اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    پست ها
    233

    پيش فرض

    می خواستم بدانم تاریخ تصحیح ثبت نام فراگیر کارشناسی 91 تمام شده ؟
    اگه کسی بخواد رشته انتخابیش در زمان ثبت نام را عوض کنه باشد چکار کنه ؟
    کسی اطلاعی نداره ؟

  11. #6498
    اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    پست ها
    233

    پيش فرض

    اگه رشته ای را در استان همجوارت انتخاب کنی می شه قبول شد و خواند؟

  12. #6499
    اگه نباشه جاش خالی می مونه omidsarab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    همین نزدیکیا
    پست ها
    233

    پيش فرض

    تاریخ امتحانات ترم اول کی هست؟

  13. #6500
    اگه نباشه جاش خالی می مونه omidsarab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    همین نزدیکیا
    پست ها
    233

    پيش فرض

    یه سوال دیگه این بند تو دریافت وام یعنی چی ؟
    ۶ ) سپردن سند تعهد با ضامن معتبر پس از اطمینان از اختصاص وام( ارائه یک بار سند تعهد محضری برای تمام دوران تحصیلو دریافت وام های مختلف کفایت می کند.)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •