هرجور صلاحه دوست عزیز
موفق باشید.
هرجور صلاحه دوست عزیز
موفق باشید.
امروز بردم پرینتر که سرهد رو میندازم همونجا تست بگیرم
سرهد قبلی رو تست زد رنگ مشکی گرفته بود
سرهد رو عوض کرد 50 تومن گرفت
الان عالی میزنه
اینو نوشتم واسه سایر دوستان اگر به این مشکل خوردند بدونند مشکل از چیه
سلام
دوستان از کجا میشه درایور پرینتر HP photosmart D7463 رو دانلود کنم ؟
سلام.
از سايت اچ پي سيستم عامل رو انتخاب كن بعد دانلود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
یه پرینتر Hp 1280 دارم کارتریج رنگیش تموم شد بردم شارژش کنن طرف گفت سوخته، یه دونه نوشو خریدم الان که وصل کردم دوباره اون چراغ چشمک زنش که نشون دهنده تموم شدنه کارتریجه چشمک میزنه، دلیلش چی میتونه باشه؟
سلام.
اگه اون چراغ روشن باشه ولي پرينت ميكنه معمولا نشون ميده كه در حال تموم شدن هست و به زودي نياز به تعويض داره. بعيده كه كارتريج نو به اين زودي ارور بده مگه خيلي تقلبي باشه!
شايد اون كاتريج رو عوض كرده و الان اين يكي داره چشمك ميزنه!
الان يه پرينتر 1050 آوردن برام براي سرويس دقيقا اينجوره كارتريج مشكي رو عوض كردم الان پرينت ميكنه ولي رنگيش منتظر تموم شدنشه!
به هر حال قاعده كلي اينه كه اگه پرينت ميكنه مشكلي نيست!!
نه اصن پرینت نمیکنه، کارتریجو خودم عوض کردم، یه کارتریج رنگی (شماره 78) خریدم و جا زدم ولی پرینت نمیگیره، کارتریج مشکیم تازه شارژ کردم، ممکنه از هد دستگاه باشه؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه مطمئني از درايور و ... نيست از كارتريج هست. اين مدل كه هد نداره هدش روي كارتريج هست. الان چراغ كدومشون روشنه؟ ميگم اگه 78 رو عوض كردي ممكنه 45 هم سوخته باشه.
همون چراغی که وقتی جوهرش تموم میشه چشمک میزنه
چجوری باید بفهمم 45 هم سوخته، 78 رو بردم طرف یه نیگا انداخت گفت سوخته
اين چراغ وقتي چشمك بزنه يا براي بعضي ها روشن بمونه يعني مشكلي توي كارتريج هست. خيلي كم در بعضي موارد مشكل تميز نبودن اتصالات كارتريج و دستگاه هست در بقيه موارد اصطلاحا كاتريج سوخته است و بايد عوض بشه.
با نگاه كه نميشه با نگاه فقط ميشه فهميد خشك شده هدش يا هد سوراخ شده ، براي تشخيص خيلي ساده است فقط بايد نصب بشه روي دستگاه. معمولا مراكز خدماتي كارتريج هاي سالم دارن و ميزنن روي دستگاهت اگه ارورش رفع شد يه دونه نو به شما مي فروشن!
براي اينكه مطمئن بشيد كه كارتريج سالم هست اگه بديد فروشنده نصب كنه خيلي خوبه يا مهلت تست اوليه بگيريد به خصوص اگه كارتريج طرح مي خريد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)