تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 337 از 1124 اولاول ... 237287327333334335336337338339340341347387437837 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,361 به 3,370 از 11233

نام تاپيک: اینترنت استان كرمانشاه

پروفشنال hm741's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı

پيش فرض

این جمله رو رد میکنم.... همونطور که آرش جان گفت امروز خیلی از مشتری ها دارن به سمت کیفیت بهتر حرکت میکنن و با شرایط فعلی نت این کیفیت در اینترنت محدود هست فقط!
    تعداد زیادی مثل خودم نیازمند سرعت بالا در وب گردی و در عین حال دانلود متعادل و به نسبت کم هستند برای این گروه محدود با سرعتهای 1 مگ به بالا بهترین گزینست...

در مورد قسمت دوم جمله :
    حسابگر اگه میتونست رقابت کنه که الان اینطور نمیشد که تمام شرکتها حتی نوین نت یکی دو ماهه(!) پورتاشون کامل پر بشه ولی حسابگر هنوز نتونسته ظرفیتش رو تکمیل کنه!!
    پس اگه یه شرکت جدید بیاد و اکانت نامحدود یک به ده مشابه حسابگر یا اشتراک های محدود مثل شاتل صبا نت و .پارس آنلاین و.... بفروشه شما از شرکتی که توش هستی میای بیرون همون اشتراک مشابه رو از اون شرکت جدید می خری....موبایل باز و ماشین باز شنیده بودیم ولی اشتراک اینترنت باز نشنیده بودیم

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

پس اگه یه شرکت جدید بیاد و اکانت نامحدود یک به ده مشابه حسابگر یا اشتراک های محدود مثل شاتل صبا نت و .پارس آنلاین و.... بفروشه شما از شرکتی که توش هستی میای بیرون همون اشتراک مشابه رو از اون شرکت جدید می خری....موبایل باز و ماشین باز شنیده بودیم ولی اشتراک اینترنت باز نشنیده بودیم
    ببین دوست خوبم ! الان شما فقط ذهنت رو نامحدود قفل کرده! اشتراک چند به چند و اینا برای نامحدود بکار میره بیشتر!

وگرنه من الان 512 دارم رو 2 مگ بسته شده ... شرکتای دیگه هم مثل پارس ، شاتل و .. همین کار رو میکنن در مورد محدود

بنابراین ظاهر اشتراک مشابست ولی شرایطی وجود داره که اونا رو متمایز میکنه(ساعت شبانه... محدود کردن رایگان ... قیمت حجم اضافی و ...)
    پس اگه شرکتی شرایطش خیلی بهتر باشه ... بله تغییر شرکت میدم! چون پول اضافی ندارم که به سرویس گرونتر و بی کیفیت تر بدم!!

ولی میگم شما سالها مشترک نامحدود حسابگر با یه سرعت پایین و ثابت بودی! (داون 15-16) که قیمتها و کیفیت هم تو اون رنج همه یه جوره ... حتی ویژه حسابگر که تو پارس و شاتل و اسیا تک هم هست با اسمای مختلف (یکی میگه برنزی، یکی base و ... حسابگرم ویژه ... قیمتاشونم همه یکیه )

الان بحث اون دوست عزیز ISP دارمون با انتخاب پیشگامان روی محدود بود! چون این شرکت تمرکزش همین محدوده و پلنهای مختلف تو نا محدود نداره...

3. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام
    شما هم افت سرعت دانلود دارین ؟
    (مخابرات)

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Lesbian Club

پيش فرض

سلام ساعت 12/30 بعد از ظهر پینگ 600 و تایم اوت (مخابرات)

6. این کاربر از J A C K S O N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamax7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام ساعت 12/30 بعد از ظهر پینگ 600 و تایم اوت (مخابرات)
    آره الان هم پینگ من روی 250 تا 350 است

پروفشنال mohsen_djd2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    زیرزمین

پيش فرض

منم 600 شده بود
    خدا کنه اینم مثل دلار نشه که بالا بره پایین نیاد

آخر فروم باز behnam-k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

امروز اومدم دانلود کنم (نوین نت)دیدم داره با 10 میگیره با پینگ 800 و تایم اوت
    دونستم برای همه اینطوره اما اگه بخواد اینطور پیش بره وحشتناکه ،الان هم پینگ اومده رو 300 تا 400، + سرعت دانلود برگشته

آخر فروم باز smohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

یه مقدار افت سرعت داره الان مخابرات یه مقدار یعنی خیلی البته

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

از این لحاظ که چون زیرساخت بیشتر شرکتهای حاضر زیاد گسترده نیست و توی بیشتر مراکز مخابراتی پورتهاشون پر شده شرکتهای جدید هم بیان و شروع به فعالیت کنن صددرصد مشتریهای خودشون رو جذب میکنن، نمونش همین شرکتها نوین نت و صبانت که خیلی زود حتی پورتهاشون پر شد.
    و حرف دوستمون هم درسته الان هم هزینه دایل اپ خیلی بیشتر از adsl میشه و هم گرایش به اینترنت خیلی بیشتر شده توی جامعه پس خیلی بیشتر جای کار داره هر کسی بخواد وارد این بازار بشه.
    دلیل دیگه که شرکتهای جدید هم اگه وارد بشن میتونن موفق بشن اینه که خدمات شرکتهای حاضر اینقدر بدهست در زمینه های مختلف که با اومدن شرکتهای جدید اگه در ابتدا خدماتشون و کیفیت کارشون خوب باشه مردم بسمتشون میزن، ولی خب همیشه معمولا فقط برای بازار یابی در ابتدا خدمات خوب و عالی میدن ولی بعد از مدتی که مشترهاشون زیاد شد اونها هم میرن سمت همون نوع و کیفیت خدمات شرکتهای قبلی.
    اولا این که شما چند روزه ADSL گرفتی که به صبانت میگی شرکت جدید؟
    دوما شرکت جدید بیاد اولش که پهنا باند نداره. میشه یکی مثله نوین نت.
    .. اینا که به فکر دزدین نه کیفیت

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

.

نوین نت شبکش خلوت بود این وضعمون بود حالا که دیگه تکمیل هم دارهمیشه ظرفیتش دیگه خدا بهمون رحم کنه!!

شاید به خاطر قیمتاش باشه که توی محدود خیلی خیلی از بقیه شرکتا پایین تره قیمتاش ...

آره خب منم نزدیک بود گول همینو بخورم برم 128 آپ 512 بگیرم ( گفتم که حالا 128 آ پ 1مگ صبا دارم زیاد با آپ 512 فرق نداره و سرعت 64 جای 128 اما چند گیگ بیشتر)
    خدا رو شکر که همچین کاری نکردم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

دوستم 128 آپ 512 گرفت سرعت دانلود صبحش 15 تا بود زنگ زده بهش میگن درسته خوب 128 داری دیگه

یکی نیست بگه پس اون آپ 512 چیه نوشتین؟!

PS: سرعت من زیر 110 نمیاد

تا اونجا که من میدونم 512 آپ 2مگش با 40 دانلود میکنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •