خدا رو شکر امروز هم وضعیت خوب هست:
![]()
خدا رو شکر امروز هم وضعیت خوب هست:
![]()
دوستانی که سرویس 512 آپ تو 2 دارند و سرعت دانلودشون بالای 250 هست تو مودمشون حداکثر سرعت را روی 2 بستندیا 4 ؟
حسین جان، این کاری که انجام میدند، یعنی محدودیت سرعت ، نرم افزاری هست.
من فروردین ماه که سرویس گرفتم، 4 مگابیت رو گرفتم، توی این مدت هم بین سرویس های 128 و 2 و 4 اشون سوییچ داشتم، همیشه دست به داون استریم و آپ استریم مودم نزدند، بلکه براست رو بلافاصله بعد از تغییر سرویس، نرم افزاری انجام میدند.
الان هم 512 مگابیت تا 2 مگابیت دارم که داون استریم روی همون 4 مگابیت هست ؛ سرعت دانلود با دانلود منیجر هم روی همون 250 کیلوبایت هست که خب گه گداری واسه ی من موقتی بیشتر هم میشه ولی پایدارش همون 250 کیلوبایت هست.
فرشاد جان عزیز میشه لطف کنید و بگید که چطور باید مقدار داون استریم رو تغییر داد؟
اصلا از کجا باید فهمید که روی چه مقداری تظیم شده؟
طاها جان؛ داون استریم و آپ استریم رو خود ما نمیتونیم تغییر بدیم، بلکه مقادیری هستند که بسته به سرویسی که از شرکت ها میگیریم، اصطلاحا میگند خط رو روی اون مقدار بستند و با همین مقداری که میبندند، سرعت دانلود و آپلود ما مشخص میشه. (البته سوای بحث براست های نرم افزاری یا لیمیت کردن ها و ...).
مقدارش رو هم میتونید داخل مودم خودتون ببینید ، کافیه که داخل آدرس بار مرورگرتون بزنید 192.168.1.1
برای تغیر مقدار دان استریم و اپ استریم باید به خود پشتیبانی زنگ بزنید تا براتون تغیر بدن
در ضمن صفحه کنسول مودم ها فرق میکنه چه صفحه ای باشه ولی اکثرا روی 192.168.2.1 یا 192.168.1.1
هستن
من فعلا منتظرم تا واسه ی این عیدهایی که توی راه هست، دوباره از این آیتم های یکی بخر ، دو تا ببرراه بندازه تا یه حجمی برای روز مبادا بگیرم و انبار کنم
![]()
منم به همچین چیز هایی محتاجم
من الان 6.5 گیگ دارم اگه یه 5 گیگ بده خوب میشه
مثلا 5 گیگ بخر 5 گیگ ببر![]()
خوشم میاد تو هم مثل خود اهل احتکاری
احتمالا این سری هم 5 گیگ بخر ، 5 گیگ ببر راه میندازه !![]()
من این ترافیک 5 گیگ توی ماه واسم بیش از حد معمولش جوابگو هست اما خب یه گاهی بعضی دانلودها رو آدم طاقت صبر نداره یا میخواد ویندوز عوض کنه و ... و اون موقع هست که حجم انبار شده، به کمک میاد![]()
![]()
ای گفتی
حرف توی دلم بود
من انقدر بدم میاد برای دانلود یه فایل تا شب صبر کنی
من هر وقت نیاز داشته باشم میزنم دانلود
در ضمن اینکه من اکثرا لینوکس کار میکنم دیگه نمیشه برای اپدیتش تا شب صبر کرد
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)