تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 216 از 396 اولاول ... 116166206212213214215216217218219220226266316 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,151 به 2,160 از 3953

نام تاپيک: FIFA 13

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام یه سوال داشتم من این سی دی کی ها رو واسه fifa 13 پیدا کردم کسی اگه میتونه با origin فعالش کنه یه توضیحی بده:
    XY2S-K9B3-DXSC-MDXU-ERLD
    RHFP-7RRP-7D7T-Z7DL-VRLD
    7X9K-YYES-64AV-4HAN-3JRN
    HJJN-XJ64-363X-99V5-KSJ4

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

آقا من بعد دو سال دارم فیفا بازی میکنم باز.

چی شده این لامصب واقعا دمشون گرم ، خیلی خدا شده

فقط از درس و دانشگاه انداختتمون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

با این کرک که نمیشه از سریال هایی که پیدا میکنیم استفاده کنیم؟درسته؟؟
    کسی برنامه key generator رو دانلود نکرده بذاره برامون؟

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

من که سال هاست فیفایی هستم. از سال 98 به اینور. این وسط دو سه سال PES هم بازی کردم ولی برام فیفا یه چیز دیگه بود.
    امسال هر دو تا رو نصب کردم و بازی می کنم. هم چنان عقیده دارم فیفا یه چیز دیگه است اما امسال من تغییر خاصی نسبت به پارسال ندیدم.
    اگه موس رو حذف کنیم و کلیدها رو مثل قبل تعریف کنیم، انگار همون 2012 هستش. اما انصافا در زمینه حرکات طبیعی بازیکنان و چهره اونها فیفا کم آورده.

دوستان یه سوال هم برام به وجود اومده. چرا هنگام شادی گل دوربین عوض نمیشه و همون دوربین از بالا هستش ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام دوستان.این شوک سمت چپ ls برا من دریبل نمیزنه.تو قسمت تمرینی وقتی ls می زنم از هر جای زمین که باشی به حالت ضربه ایستگاهی میره و باید شوت بزنم مثلا.تنظیماتش چه جوریه .ممنون میشم کمک کنین

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

اول فصل دو سه تا بازی دوستانه همه تیما میذارن . منم یه تیم نیم ستاره بودم . کریر رو روی پروفشنال شروع کردم . دوستانه دوم با یه تیم یک ستاره افتادم .
    تمام بازی دست من بود و دروازه شون رو به توپ بسته بودم منتهی به خاطر نون نخوردن بازیکنهای حمله ام قبل از بازی و حرکات زیبای دروازه اونها توسنتم فقط از 10 موقعیت یکی رو گل کنم .
    دقیقه 90 این تیم یک ستاره که هیچی از اول بازی موقعیت نداشت یه حمله معمولی کرد . یک هافبکشون از دور یه شوتی زد که تا به حال ندیده بودم توی فیفا و چنان خورد به تیر دروازه که کمی رفت روی هوا و در برگشت مهاجمشون برگردونی زد که برای یک دقیقه حس کردم فقط مقابل رئال لجندری دارم بازی میکنم .
    یعنی یه همچین چیزیه کریر مود ؟ کسی از این اتفاقات تخیلی افتاده واسش ؟ اون هم توی پروفشنال نه لجندری ؟

به قول یکی از دوستان مشکل از جایی دیگه است که به هیچ وجه درست بشو نیست . کی میشه انلاین بازی کنیم .

7. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sabar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام
    بلاخره بعد از چندین بازی روی درجه لجندری نظرم اینه که
    نمیدونم چرا فیفا شبیه ساز فوتبالش رو روی سی پی یو قرار داده
    واقعا وقتی سی پی یو بازی میکنه و در مقابل شما از اون ضد حمله ها میزنه آدم کیف میکنه که بازیش رو تماشا کنه و براش هم فرقی نمیکنه نوریچ باش یا بارسلونا
    تو تمامش مثل همن و پاسهای 50 تا 60 متری دقیق میدن
    تو دفاع شما اگر از فاصله 2 یا 3 متری بخوای شوت بزنی چنان با سرعت میان رو پات که انگار موتور جت بستن
    خلاصه نمیدونم چطوری بگم که بازیش البته با سی پی یو چقدر رو اعصابه مثل همیشه
    ولی زیباست

9. این کاربر از sabar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

یادمه یکی از خبرها گفته بود که در طول مدتی که کریر مود رو طی میکنیم میتونیم ظاهر بازیکنان رو هم تغییر بدیم . البته به شرطی که اون گزینه رو آنلاک کرده باشیم.
    از دوستان کسی همچین چیزی رو دیده ؟! چطور میشه آنلاک کرد؟!

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

آخ آخ ، صحبت از این هوش سرشار CPU شد ؛ هنوزم که هنوزه مثل قبل هست ، آدمو دیونه میکنه! الان با یه تیم دسته 1 انگلیس بازی داشتم ؛ چنان دریبل های تکنیکی ازشون میخوردم و پاس های زیبایی میدادند که نگو و نپرس

اما دوستان درست گفتند ؛ واقعا زیباست ، واقعا این فیفای جدید خارق العاده زیبا و دوست داشتنی شده واسم. یاد اون موقع ها رو دارم زنده میکنم

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

یادمه یکی از خبرها گفته بود که در طول مدتی که کریر مود رو طی میکنیم میتونیم ظاهر بازیکنان رو هم تغییر بدیم . البته به شرطی که اون گزینه رو آنلاک کرده باشیم.
    از دوستان کسی همچین چیزی رو دیده ؟! چطور میشه آنلاک کرد؟!
    من توی لیگ انگلیس لباس کلاسیک چلسی رو دیدم یعنی حریفم چلسی بود توی اف ای کاپ لاک بود اون لباس روس وای می ایستادی می گفت باید از EAS FC آنلاک کنی یه همچین چیزی بود منظورت اینه؟

13. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •