تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 551 از 755 اولاول ... 51451501541547548549550551552553554555561601651 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,501 به 5,510 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من پرینتر6500a دارم با کارتریج920
    امروز رفتم کارتریج جدید کامل 4رنگ خریدم
    در قسمت وضیعت کارتریج نشون میده که کاتریج پر هستش البته وقتی پرینتر روشن کردم اعلام کرد که کارتریج جدید نصب شده
    اما فقط قرمر میزنه بدونه هیچ مشکلی چند با تست کردم یکم ابی هم زد اما بقیه نه
    موضوع چی بنظرتون؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مرسی
    Last edited by makmakf; 16-10-2012 at 20:37.

پروفشنال m_2t_ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام دوستان
    من پرینتر6500a دارم با کارتریج920
    امروز رفتم کارتریج جدید کامل 4رنگ خریدم
    در قسمت وضیعت کارتریج نشون میده که کاتریج پر هستش البته وقتی پرینتر روشن کردم اعلام کرد که کارتریج جدید نصب شده
    اما فقط قرمر میزنه بدونه هیچ مشکلی چند با تست کردم یکم ابی هم زد اما بقیه نه
    موضوع چی بنظرتون؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مرسی
    ظاهرا دستگاه شما از مدل های هد جدا از کارتریج هست.
    چندبار هدکلین کنید تا احیانا اگر جوهر به هد نرسیده باشه برسه.
    در مرحله بعد باید از محلول هدبازکن استفاده کنید.
    موفق باشید

3. این کاربر از m_2t_ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اگر یرینتر نصب شده باشد اما وقتی پرینت فرمان می دهیم در کادر مخصوص پرینت status

هیچی زیرش نتوشته باشد مانند اسپولینگ یا پرینتینگ این به چه معنی است؟

در ضمن پرینتر هم در ویندوز تعریف شده است.

ایا پایین امدت درایو سی به طوری که حجم خالی ان در حد 100 مگ یا کم تر باشد باعث پرینت نزدن نمیشه؟

ایا می تونید لیست ارورهای پرینت 2015 را بگذارید برایم؟

مثلن این ارور چه معنی داره

اگر وقتی پرینت میفرستیم چراغ سبز رنگ پرینتر که به صورت یک دایره ی کامل بسته نشده است مداوم چشمک یزنه مشکل از چیست؟

pcl xl error

subsystem: kernel

error: missngattribute
    operator: readimage

position 671
    Last edited by italy2006; 17-10-2012 at 15:06.

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

اگر یرینتر نصب شده باشد اما وقتی پرینت فرمان می دهیم در کادر مخصوص پرینت status
    هیچی زیرش نتوشته باشد مانند اسپولینگ یا پرینتینگ این به چه معنی است؟
    در ضمن پرینتر هم در ویندوز تعریف شده است.
    ایا پایین امدت درایو سی به طوری که حجم خالی ان در حد 100 مگ یا کم تر باشد باعث پرینت نزدن نمیشه؟
    ایا می تونید لیست ارورهای پرینت 2015 را بگذارید برایم؟
    مثلن این ارور چه معنی داره
    اگر وقتی پرینت میفرستیم چراغ سبز رنگ پرینتر که به صورت یک دایره ی کامل بسته نشده است مداوم چشمک یزنه مشکل از چیست؟
    pcl xl error
    subsystem: kernel
    error: missngattribute
    operator: readimage
    position 671
    سلام دوست عزیز
    در حالت پیشفرض ابتدا چیزی که می خواد پرینت بشه به فرمت قابل خواندن پرینتر تبدیل میشه و بعد فرستاده میشه. خصوصا اگر عکس چاپ کنید،‌ ابتدا عکس از حالت فشرده به حالت خام تبدیل میشه و حجمش زیاد میشه. ویندوز به طور پیش فرض از پوشه Temp برای ذخیره فایل خام استفاده می کنه و اگر حجم خالی کافی وجود نداشته باشه احتمالا مشکلی که عنوان کردید پیش میاد.
    درمورد ارور هم می تونید خودتون سرچ کنید در گوگل.
    موفق باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

خب درسته که حجم درایو موثر است... اما من وقتی با سیستم دیگری هم تست می کنم مداوم چراغ خطر پرینتر چشمک میزنه...چرا اینجوریه؟

کـاربـر بـاسـابـقـه arash rashno's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Persiastore

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    آیا طبق این آموزش هواگیری کردید؟

یک امتحان بکنید:
    سر شلنگ های متصل به کارتریج رو از داخل کارتریج بکشید بیرون. (اینطوری کارتریج میشه مثل کارتریج های قابل شارژ) و استفاده بکنید از دستگاه و ببینید باز هم مشکل ادامه داره یا نه. (توجه داشته باشید که جوهر کارتریج تموم نشه و همچنین وقتی دستگاه رو می خواید خاموش بکنید دوباره اون شلنگ رو تو اون سوراخ بکنید (بی معنی!!!) و یا روی اون سوراخ چسب نواری بزنید که از زیرش احیانا جوهر نزنه بیرون.
    اگر با این کار مشکل حل شد،‌ نشون میده مخزن ویا شلنگ های رابط مشکل دارن و نیاز به بررسی و یا تعویض دارن.
    در غیر این صورت جوهر تون رو عوض کنید (من پارت تکنیک رو پیشنهاد می کنم)
    (رنگ مشکی به خاطر چاپ متن غلظت بیشتری داره و به همین دلیل این مشکل بیشتر برای این رنگ پیش میاد.)‌
    (عملیات گفته شده رو فقط برای کارتریج مشکی انجام بدید)
    موفق باشید

سلام
    من جوهر رو عوض کردم ولی نه تنها بهتر نشد بلکه الان رنگ مشکی رو نمیزنه بدین صورت که هد کلین میکنم نازل چک رو خوب میزنه بعد یک عکس رو میزارم بزنه خط اول رو مشکی میزنه بقیه رو سفید میکنه و محلهای مشکی رو نمیزنه دوباره نازل میزنم میبینم نازل رو دیگه خوب نمیزنه
    تانک نو هست
    از بالای کارتریج هم جوهر رو میکشم هیچ هوایی نداره و فقط جوهر میاد داخل سورنگ
    مشکل چیه ؟ یعنی هدش گرفته ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

خب درسته که حجم درایو موثر است... اما من وقتی با سیستم دیگری هم تست می کنم مداوم چراغ خطر پرینتر چشمک میزنه...چرا اینجوریه؟
    لطفا شرح کامل مشکل ایجاد شده
    + مدل دقیق دستگاه
    + کد ارور و شرح اون
    رو قرار بدید شابد بتونیم کمکتون کنیم.
    موفق باشید
    سلام
    من جوهر رو عوض کردم ولی نه تنها بهتر نشد بلکه الان رنگ مشکی رو نمیزنه بدین صورت که هد کلین میکنم نازل چک رو خوب میزنه بعد یک عکس رو میزارم بزنه خط اول رو مشکی میزنه بقیه رو سفید میکنه و محلهای مشکی رو نمیزنه دوباره نازل میزنم میبینم نازل رو دیگه خوب نمیزنه
    تانک نو هست
    از بالای کارتریج هم جوهر رو میکشم هیچ هوایی نداره و فقط جوهر میاد داخل سورنگ
    مشکل چیه ؟ یعنی هدش گرفته ؟
    دوست عزیز این کار رو بکنید،‌ من مشکلی مشابه مشکل شما داشتم که اینطوری حل شد:
    سر شلنگ های متصل به کارتریج رو از داخل کارتریج بکشید بیرون. (اینطوری کارتریج میشه مثل کارتریج های قابل شارژ) و استفاده بکنید از دستگاه و ببینید باز هم مشکل ادامه داره یا نه. (توجه داشته باشید که جوهر کارتریج تموم نشه و همچنین وقتی دستگاه رو می خواید خاموش بکنید دوباره اون شلنگ رو تو اون سوراخ بکنید (بی معنی!!!) و یا روی اون سوراخ چسب نواری بزنید که از زیرش احیانا جوهر نزنه بیرون.
    اگر با این کار مشکل حل شد،‌ نشون میده مخزن ویا شلنگ های رابط مشکل دارن و نیاز به بررسی و یا تعویض دارن.
    (رنگ مشکی به خاطر چاپ متن غلظت بیشتری داره و به همین دلیل این مشکل بیشتر برای این رنگ پیش میاد.)‌
    موفق باشید

9. این کاربر از m_2t_ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام
    من یک پرینتر جوهر افشان رنگی اپسون مدل cx-7300 دارم چهارتا کارتریج یک بار مصرف میخوره می خوام براش کارتریج قابل شارژ بگیرم میخواستم بدونم برای این مدل پرینتر کارتریج قابل شارژ پیدا میشه متاسفانه تو شهر ما که نیست اگه باشه قیمتش چنده ؟ در ضمن روی جلد کارتریج نوشته که برای مدلهای c79-cx3900-cx4900-cx5900-cx8300 هم قابل استفاده است.
    با تشکر

کـاربـر بـاسـابـقـه arash rashno's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Persiastore

پيش فرض

دوست عزیز این کار رو بکنید،‌ من مشکلی مشابه مشکل شما داشتم که اینطوری حل شد:
    موفق باشید
    ممنون از جوابتون الان این کار رو انجام دادم حل نشد
    شلنگ رو از کارتریج قطع کردم و محل رو چسب زدم
    سپس درپوش رو برداشتم و کارتریج رو با جوهر پر کردم
    پرینتر رو روشن کردم اولش نازل مشکی رو 10-20 درصد میزد با دو هد کلین زدن کامل کامل شد
    یک عکس پرینت گذاشتم ولی باز هم اولش رو خوب زد رسید به وسطش دیگه اصلا مشکی نمیزد و باز هم همون قضیه
    الان اشکال از کارتریج هست یا هد ؟
    اگر هد گرفته چرا نازل رو اول خوب میزنه به نظر میاد جوهر مشکی به مقدار خیلی کمی به هد میرسه ممکنه سر هد خشک شده باشه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه JVC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

داداش شما از محلول هد بازکن پارت تکنیک به شخصه استفاده کردی ؟ یا این که از شخصی شنیدید که خوب عمل کرده و مجاری هد های گرفته شدرو باز میکنه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •