واسه یه پراید ظبط و باند میخوام چی پیشنهاد می کنید اولین باری هست که میخوام تجهیزات بخرم![]()
واسه یه پراید ظبط و باند میخوام چی پیشنهاد می کنید اولین باری هست که میخوام تجهیزات بخرم![]()
سلام
براي اسپيكرهاي 9*6 ساختن كيك پنل خيلي توصيه نميشه. چون اغلب پارامترهاشون رو كارخانه ها نميدن. ضمنا چون اينگونه اسپيكرهاي خودروئي براي فضاي صندوق طراحي شدن لذا بهترين پاسخ رو در همون نصب Flash Mount ميشه گرفت.
در مورد كيفيت صداش من گوش نداند تاحالا.ولي قديم ازش تعريف شنيده بودم. مگه الان آكش پيدا ميشه؟
چقدر ميخواهيد هزينه كنيد.
Last edited by hamidR15; 15-10-2012 at 12:28.
ممنون از راهنماييت حميد خان ، بله آكش موجود هست .![]()
دوستان یه هدیونیت پایونیر 7800 دارم
می خواستم بدونم مبدل مناسب یو اس بی برای این دستگاه هست؟
البته ub100 هست اگه به این دستگاه بخوره ولی با این قیمتی که هست ارزش تهیه کردن داره؟
و اینکه از خروجی aux برای خوندن mp3 پلیر می شه استفاده کرد یا پلیری که قیمت مناسبی داشه باشه؟
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این باند ثن نیازی به کیک پنل نداره!
پیدا کردی بخر
شدیدا توصیه میشه..
سلام
باند کنوود ex 718 اصلش مال کدام کشور هست؟
از کجا باید تشخیص داد اصلی هست یا غیر اصلی ؟
ممنونم
سلام.یه راهنمایی بکنین یه سیستم پخش واسه زانتیا که با پنل های روی فرمونم کار کنه .یه پخش در حد 300 تمن.مرسی
ممنون از راهنماييت دوست عزيز ، بنظر شما تا چه قيمت ارزش خريد داره ؟؟؟![]()
سلام من میخوام یه ضبط ماشین بخرم ...
پولم 200 تا 250 تومنه و میخوام یه ضبط شیک و با کلاس با تمام امکانات معمول مثل usb و bluetooth بخرم .. لطفا منو راهنمایی کنید
mp3 و غیره هم داشته باشهترجیحا پایونییر با کلاریون .. نمیدونم کلاریون خوب هست با نه راهنمایی کنید
سلام
می خوام یه ضبط و باند خوب واسه پرشیا ببندم که صداش خوب باشه و نرم. ماشین برای بابامه و صدا رو زیاد بلند نمی کنه. چه مدل ضبط و باندی پیشنهاد می دید؟ ساب هم ببندم خوبه یا لازم نیست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)