تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 723 از 946 اولاول ... 223623673713719720721722723724725726727733773823 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,221 به 7,230 از 9460

نام تاپيک: دانلود ویروس، تروجان، بررسی مخرب ها و تست آنتی‌ویروس ╣══ مقررات پست اول حتما مطالعه شود ══╠

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من منظور شما رو نمیفهمم
    خب الان که چی هی چهار تا ویروس میزنید اسکن میکنید اکثرا هم شناسایی میشن و پاک میشن؟؟؟
    در این چند سال اخیر مسخره ترین کار همین کاریه که شما انجام میدید اکثر انتی ویروسا خیلی سریع تر از شما دیتابیس رو اپدیت میکنن
    اونوقت میاد تنظیمات رو حداکثر میزارید که چی خب این که فایده نداره که
    برای تست درست حسابی باید شما انتی ویروستون رو هفته ای یک بار اپدیت کنید نه هر روز تنظیماتم دست نزنید تمام ویروس هارم در vmware اجرا کنید یه سری برنامه هم توش نصب و همچنین فایل نصبشو بزارید بعدا انتی ویروس فعال کنید حالا هر انتی ویروسی که ویروس رو شناخت بعد به طور کامل پاکش کرد سپس تونست برنامه های نصب شده و فایل های نصب رو گند زدایی بکنه یعنی بهترین انتی ویروسه
    که این تست هارم سایت معتبر av انجام میده

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

خب الان که چی هی چهار تا ویروس میزنید اسکن میکنید اکثرا هم شناسایی میشن و پاک میشن؟؟؟
    در این چند سال اخیر مسخره ترین کار همین کاریه که شما انجام میدید اکثر انتی ویروسا خیلی سریع تر از شما دیتابیس رو اپدیت میکنن
    برای تست درست حسابی باید شما انتی ویروستون رو هفته ای یک بار اپدیت کنید نه هر روز تنظیماتم دست نزنید تمام ویروس هارم در vmware اجرا کنید یه سری برنامه هم توش نصب و همچنین فایل نصبشو بزارید بعدا انتی ویروس فعال کنید حالا هر انتی ویروسی که ویروس رو شناخت بعد به طور کامل پاکش کرد سپس تونست برنامه های نصب شده و فایل های نصب رو گند زدایی بکنه یعنی بهترین انتی ویروسه

درود..

حق با شماست.. این کار بیشتر جنبه ی سرگرمی و fun داره برای ما... هرکسی برای تخلیه ی بار روحی و روانی یه روشی داره ، خب بچه های اینجا هم این روش رو دارن !!
    قطعا ما این رو درنظر گرفتیم و به زودی نتیجه ی تستهای سازمان یافته هم به روی تاپیک مخصوص قرار خواهد گرفت.. قول میدم ازون سبک راضی باشید و تفاوت چندانی رو بین
    تستهای اینجا و شرکتهای بزرگتر احساس نکنید.

باسپاس.

3. 9 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (کارشناس Emsisoft)
    xman681's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    اصفهان يگانه شهر زيباي خدا

پيش فرض

سلام

همانطور که دوست عزیزمون علی هم فرمودند این کار بخاطر علاقه ی ماست و زیاد برای کسب اطلاعات برای شما مفید نیست

درموقع دانلود نمونه ها ما کار های دیگری هم با سوییت خود بر روی نمونه ها انجام میدهیم که برای خودمان اطلاعات و دانسته هایی را محقق میکند

ولی تست های اصلی و جدی ما به سبک های متفاوت تر در حال برگزاری است و بصورت ماهانه نتایج آن ارائه خواهد شد

البته این نوع تست ها هم ( تست شناسایی ) اصلا هم مسخره نیست و قدرت دیتابیس بخشی از تست های معتبر دنیاست

آنتی ویروسی که قدرتمند ترین دیتابیس را داشته باشید اطمینان خاطر بیشتری به کاربر میدهد ( حتی اگر در یکی دو مخرب قدرتمند تر باشد )

شما اگر آنتی ویروس را بر روی سیستم آلوده نصب کنید این قدرت دیتابیس هست که میتونه اطمینان خاطر بده برای پاکسازی کامل

نه اینکه اسکن کنید باز هم آلوده باشه

موفق باشید

5. 7 کاربر از xman681 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تـــبـــر یــــز

10

آنتی ویروسی که قدرتمند ترین دیتابیس را داشته باشید اطمینان خاطر بیشتری به کاربر میدهد ( حتی اگر در یکی دو مخرب قدرتمند تر باشد )
    سلام کاملاً صحیحه،
    البته به نظر من معیار تجربیات کاربران است نه نتایج اون تستها،
    ضمن اینکه بعضی از کمپانی ها هم در این تستها شرکت نمیکنند مثل سایمنتک.

بگذریم، آویرا اون شش نمونه ویروس را مثل هلو قورتش داد خیلی حال کردم:

Last edited by polestar98g; 14-10-2012 at 17:47.

7. 6 کاربر از polestar98g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

همانطور که دوست عزیزمون علی هم فرمودند این کار بخاطر علاقه ی ماست و زیاد برای کسب اطلاعات برای شما مفید نیست

درموقع دانلود نمونه ها ما کار های دیگری هم با سوییت خود بر روی نمونه ها انجام میدهیم که برای خودمان اطلاعات و دانسته هایی را محقق میکند

ولی تست های اصلی و جدی ما به سبک های متفاوت تر در حال برگزاری است و بصورت ماهانه نتایج آن ارائه خواهد شد

البته این نوع تست ها هم ( تست شناسایی ) اصلا هم مسخره نیست و قدرت دیتابیس بخشی از تست های معتبر دنیاست

شما اگر آنتی ویروس را بر روی سیستم آلوده نصب کنید این قدرت دیتابیس هست که میتونه اطمینان خاطر بده برای پاکسازی کامل

نه اینکه اسکن کنید باز هم آلوده باشه

موفق باشید
    متوجه شدم
    خوبه که تست اصلی هم انجام میدین
    ولی در مورد اینکه گفتید قدرتمندترین دیتابیس رو داره اطمینان خاطر به کاربر میده رو قبول ندارم الان چند ساله که اویرا جزو سه هوش مصنوعی و همچنین بهترین دیتابیس رو داره اکثرا در صدر جدوله ولی توانایی در پاک سازی و ریپایر فایل های سالم اصلا قابل مقایسه با بقیه انتی ویروسای مطرح نیست

درود..

حق با شماست.. این کار بیشتر جنبه ی سرگرمی و fun داره برای ما... هرکسی برای تخلیه ی بار روحی و روانی یه روشی داره ، خب بچه های اینجا هم این روش رو دارن !!
    قطعا ما این رو درنظر گرفتیم و به زودی نتیجه ی تستهای سازمان یافته هم به روی تاپیک مخصوص قرار خواهد گرفت.. قول میدم ازون سبک راضی باشید و تفاوت چندانی رو بین
    تستهای اینجا و شرکتهای بزرگتر احساس نکنید.

باسپاس.
    خیلی ممنون من هم خوشحال میشم ضمن اینکه دو انتی ویروس کمودا و نورتون هم چون دیگه شرکت نمیکنن از اینجا بشه امارشون دراورد
    Last edited by saeid72; 14-10-2012 at 18:06.

9. این کاربر از saeid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

(کارشناس Emsisoft)
    xman681's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت

پيش فرض

متوجه شدم
    خوبه که تست اصلی هم انجام میدین
    ولی در مورد اینکه گفتید قدرتمندترین دیتابیس رو داره اطمینان خاطر به کاربر میده رو قبول ندارم الان چند ساله که اویرا جزو سه هوش مصنوعی و همچنین بهترین دیتابیس رو داره اکثرا در صدر جدوله ولی توانایی در پاک سازی و ریپایر فایل های سالم اصلا قابل مقایسه با بقیه انتی ویروسای مطرح نیست

خیلی ممنون من هم خوشحال میشم ضمن اینکه دو انتی ویروس کمودا و نورتون هم چون دیگه شرکت نمیکنن از اینجا بشه امارشون دراورد
    در مورد اویرا میشه تست هاش را لینک بدید که در هوش مصنوعی و دیتابیس و تعمیر بهترین است ممنون دوست عزیز

11. 4 کاربر از xman681 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تـــبـــر یــــز

پيش فرض

در مورد اویرا میشه تست هاش را لینک بدید که در هوش مصنوعی و دیتابیس و تعمیر بهترین است ممنون دوست عزیز
    فکر کنم منظورش اینه که دیتابیس آویرا قویه ولی با این حال ریپیرش ضعیفه،
    البته خب کسپرسکی و بیت دفندر از نظر ریپیر از همه قویترند. آویرا یه کم در این مورد ضعیفه.
    هر آنتی ویروس اشکالات خاصّ خودش را داره دیگه.

13. 4 کاربر از polestar98g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منظورم دیتابیس و هوش مصنوعی بودش و در پاک سازی و تعمیر ضعیف عمل میکنه
    تست هارم از اینجا میتونید ببنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فکر کنم منظورش اینه که دیتابیس آویرا قویه ولی با این حال ریپیرش ضعیفه،
    البته خب کسپرسکی و بیت دفندر از نظر ریپیر از همه قویترند. آویرا یه کم در این مورد ضعیفه.
    هر آنتی ویروس اشکالات خاصّ خودش را داره دیگه.

بله منظورم دقیق همین بود
    درسته بهترین ریپایر و پاک سازی بیت دیفندر و کاسپر دارن البته در هوش مصنوعی و دیتابس هم خیلی خوب عمل میکنه(کلا یه انتی ویروسیه در همه زمینه ها در حد خیلی خوبی قرار داره)بیت دیفندرم خودشو داره میکشه بالا خیلی انتی ویروس خوبیه از لحاظ قدرت مثل کاسپر داره جلو هم میزنه فقط بدجور به کرک اینجور چیزا گیر میده که باید تنظیمش کرد که قرنطینه کنه وگرنه سر راست پاکش میکنه ولی کاسپر جزو معدود انتی ویروساس که به کرک خیلی کم گیر میده هرچیرم پاک میکنه یه بک اپ میگیره البته کرک و کیجین اصلا ملاک انتی ویروس نیستش که بگیم کی بده کی خوب
    Last edited by saeid72; 14-10-2012 at 21:25.

15. این کاربر از saeid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

(کارشناس Emsisoft)
    xman681's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت

پيش فرض

منظورم دیتابیس و هوش مصنوعی بودش و در پاک سازی و تعمیر ضعیف عمل میکنه
    تست هارم از اینجا میتونید ببنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بله منظورم دقیق همین بود
    درسته بهترین ریپایر و پاک سازی بیت دیفندر و کاسپر دارن البته در هوش مصنوعی و دیتابس هم خیلی خوب عمل میکنه(کلا یه انتی ویروسیه در همه زمینه ها در حد خیلی خوبی قرار داره)بیت دیفندرم خودشو داره میکشه بالا خیلی انتی ویروس خوبیه از لحاظ قدرت مثل کاسپر داره جلو هم میزنه فقط بدجور به کرک اینجور چیزا گیر میده که باید تنظیمش کرد که قرنطینه کنه وگرنه سر راست پاکش میکنه ولی کاسپر جزو معدود انتی ویروساس که به کرک خیلی کم گیر میده هرچیرم پاک میکنه یه بک اپ میگیره البته کرک و کیجین اصلا ملاک انتی ویروس نیستش که بگیم کی بده کی خوب
    سلام

من بر پایه تست های AV-TEST میگم خدمتتون

قدرت حفاظت و دیتابیس اویرا میانگین 4.5 از 6 داشته است یعنی معمولی نه خوب

در مورد تعمیر که خودتون هم اذعان کردید اویرا معمولی هست

پس تا اینجا ضعیف تر از خیلی ها

در مورد رفتار شناسی و هوش که توی آخرین تست اگر اشتباه نکنم 8 شده و کسپر اول و بیت دوم شده

در کل اصلا در حد و اندازه این دو نیست در هیچ زمینه ای و هیچ گزینه ای قدرتمند تر از کسپر و بیت نداره و حتی میتونم بگم نسبت به اف سکیور و جی دیتا و . . . هم اویرا ضعیف تر هست

17. 3 کاربر از xman681 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

من بر پایه تست های AV-TEST میگم خدمتتون

قدرت حفاظت و دیتابیس اویرا میانگین 4.5 از 6 داشته است یعنی معمولی نه خوب

در مورد تعمیر که خودتون هم اذعان کردید اویرا معمولی هست

پس تا اینجا ضعیف تر از خیلی ها

در مورد رفتار شناسی و هوش که توی آخرین تست اگر اشتباه نکنم 8 شده و کسپر اول و بیت دوم شده

در کل اصلا در حد و اندازه این دو نیست در هیچ زمینه ای و هیچ گزینه ای قدرتمند تر از کسپر و بیت نداره و حتی میتونم بگم نسبت به اف سکیور و جی دیتا و . . . هم اویرا ضعیف تر هست
    بله تو این سایت به این شکله ولی من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو خیلی بیشتر قبول دارم و مبنام رو بر اساس این سایت گذاشتم چون همیشه به تجربیات من نزدیکتر بوده و البته معتبرتره و خیلی خوب هر قسمتی رو جدا کرده ولی این سایت مخلوتی از چند مورد رو کرده تو یه قسمت (وقتی تست های معتبرتری هست چرا باید به این سایت اعتنا کرد؟)
    در این سایت هم امار این چند سال اخیر نشون میده اویرا تو هوش مصنوعی و دیتابیس همواره جزو چندتای اوله
    Last edited by saeid72; 14-10-2012 at 22:23.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •