اون نزدیکی احتمالا جسد انداختی اگر نه بهترین کار اینه که لیوانارو عوض کنی (برای اطمینان) خودت کمپلو با تیر خواب کنی. کتابو بدزدی و بکشیش و بری.
اون نزدیکی احتمالا جسد انداختی اگر نه بهترین کار اینه که لیوانارو عوض کنی (برای اطمینان) خودت کمپلو با تیر خواب کنی. کتابو بدزدی و بکشیش و بری.
محتوای مخفی: بهترين روش از رده خارج كردن كمپل!
ممنون از همگی بالاخره ردش کردم . اونجا باگ بود و نمیشد کاریش کرد . یه چند دفعه هی سریع اومدم رو رفتم توی اتاق و سریع اومدم بیرون از اخر دیدم زنگ زد و اومدن نوشیدنی بخورن . در رو که باز کردن باز هم فرار کردن . گفتم ولش کن .
به هر حال اون عموی دختره که فرار کرد . کمپبل هم فرار کرد رفت توی زیر زمین یا basement و واسه خودش یه اهنگ گذاشته بود . رفتم اونجا و خفش کردم و بردمش تا طبقه بالا و مارکدارش کردم و دیگه تموم شد و رفتیم . یعنی با اینکه لیوان ها رو سمی کردم اما فایده نداشت و به روش معمولی کارم رو انجام دادم .
این باگش این بود که تا میرفتم توی اتاق اون دره خودش با میشد بدون اینکه کسی پشتش باشه و بازش کنه . بعد یه دفعه همه مثل دیوونه ها میریختن بیرون .
بندازیم
فقط یهی چیزی . این Ghost رو بخوای بگیری اون چیزایی که مربوط به ماموریت فرعی میشه هم حسابه ؟ مثلا توی ماموریت قبلی که اون granny میگه اون سه نفر رو بکشم اون جزو ماموریت اصلی یعنی کشتن کمپبل نیست . یعنی اگه اونا منو ببینن دیگه گوست نیست ؟ (چون اون سه نفر رو نمیشه مخفیانه کشت)
بروبکس من این بازی رو تازه نصب کردم یه 15-20 دقیقه بازی کردم .
یه سوال !
تو این بازی مخفی کاری و کشت و کشتار جلو چشم ملت دست خودمونه که چطوری بازی رو پیش ببریم یا باید به موقع اش همون کاری که باید باشه رو انجام بدیم انتخاب با ما نیست !؟
اونارو هم میشه مخفی کشت داداش من![]()
شما همه ی بازی رو میتونید با هر دو حالت برید - Lethal و Nonlethal - و انتخاب با خودتونه ...
پ ن : دوستانی که تازه دارن شروع میکنن ، حتما" اول Blink و بعد Dark Vision رو تکمیل کنید از پاورها.
من هر کاری میکنم منو میبینن!!!!!!! شانس نداریم chaos همیشه رو high هست. الان هم که رسیدم به یک جاای که یک شراب مسموم میخورم! و دوباره میرم فضا!! این tallboys هارو نمیشه کشت هیچ جور خیلی سخته!
خب آخه چرا مدل ِ Call Of Duty میری که بخواید تالبوی ها رو بکشی ؟ همه شون یه دونه Whale Oil Tank دارن ، بزنی توی اون مرخص میشن. اما من الان مهمونیه رو تموم کردم. یک نفر هم نکشتم ، کسی هم منو ندید ، خیـــــــــــــلی چسبید ، مخصوصا" وقتی دونه دونه ی اتاقاشونو بری و از جنس خالیشون کنی. من 4500 تا سکه گرفتم فقط توی همون مرحله از بس همه جا رو رفتم. 4600 تا داشت کلا.
پ ن : بچه ها توی مراحل دنبال ِ Blueprint های آپگرید بگردید ، اونا رو خود ِ Piero هم نداره . من یه دونه پیدا کردم که توی دو مرحله ی آپگرید وقتی ایستاده هم راه بری/بدوی صدای پات پخش نمیشه.
پ ن 2 : اون مهمونی ِ Boyle ها خیلی راه داره که بفهمید Boyle ِ مورد نظر کدومه ، با مهمونا معاشرت کنید چیزای جالبی پیدا میکنید.
پ ن 3 : واسه هر جایی که دلتون میخواد برید ، راه های مخفی هست ، یعنی من تا الان هیچ جایی پیدا نکردم که برای رفتن بهش حتما" باید انتحاری عمل کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)